Blog

Szőnyeg kihagyhatatlan árakon
2021.06.01 17:38
Szőnyeg kihagyhatatlan árakon

Akciós szőnyeg: örök érték jutányos áron

Ön is a hagyományos perzsa szőnyeg híve, és szeretné egy időtálló darabbal otthonosabbá, stílusosabbá tenni lakását?

A hagyományos technikával készült perzsa szőnyeg értékét tovább növeli, hogy közel- és távol-keleti népcsoportok kultúrájának vizuális lenyomatai. A kézi csomózású szőnyeg szinte bármilyen lakásnak méltó dísze lehet. Egy ragyogóan színes, keleti motívumokkal borított szőnyeggel nemcsak a belső terek stíluspalettáját gazdagíthatjuk, hanem egyedi hangulatot és kulturális örökséget csempészhetünk otthonunk falai közé.

Egy kézzel csomózott vagy szőtt, eredeti perzsa szőnyeg beszerzése ugyanakkor sokak számára vállalhatatlan anyagi megterhelést jelent. Alternatívát jelenthetnek gépi perzsa szőnyeg, amelyek hasonló színekkel és mintákkal kápráztatnak el, de árkategóriájuk jóval kedvezőbb.

A tradicionális értékek szerelmeseinek viszont ajánljuk, hogy bátran böngésszék akciós szőnyeg kínálatunkat, ahol valódi kincsekre találhatnak a szivárvány minden árnyalatában pompázó Kilim szőnyeg, a minőségi Ziegler szőnyeg, a változatos perzsa szőnyeg a vörös tónusait összesimogató afgán szőnyeg sűrűjében. A szemfülesek rendkívül kedvező áron, akár -20%-30%-40%-50-60%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá kedvenc szőnyegeikhez.

Tekintse meg kínálatunkat! Klikk

2020.11.16 14:53
carpetdepo
Szőnyeg vásár

Perzsaszőnyeg vásár Budán....

2020.03.01 19:35
Biztos nagyon drága!!!

Egy kedves vásárlónk jegyezte meg - de tudjuk mindenkiben felmerül egy szép perzsaszőnyeg láttán-, hogy ez „biztos nagyon drága szőnyeg”.

Ziegler szőnyegek ismertetése

Származási országa Afganisztán. Viszonylag fiatal fajtájú gyapjú szőnyeg, 90-es évek óta gyártják. Afganisztánban a színezete miatt chobi-nak nevezték el.....

Miben más az akril gépi szőnyegeink mint a többi gépi perzsaszőnyegek?

Akril perzsaszőnyegnek hasonló tulajdonságai vannak, mint a gyapjú szőnyegnek.....

Vállalkozásunk sikerének titka

Vállalkozásunk sikerének titka: a család összetartó ereje és a kézi csomózású szőnyegek!

2020.03.01 19:17
Decemberi Akció!

Mint minden évben hagyományosan idén is megtartjuk a decemberi szőnyeg akciónkat.

Egzotikus részletek a lakásban keleti szőnyegekkel

Egzotikus részletek a lakásban perzsa szőnyegekkel

A perzsa szőnyeg alapvető lakberendezési darab, puha, meleg, meghatározza a szoba stílusát színeivel és mintáival. A gyapjú szőnyegek nélkül a padló csupasz és hideg, nélkülük a lakás kevésbé hat otthonosnak.

2020.03.01 19:08
Belzsik szőnyeg

A belzsik perzsa szőnyeg Afganisztán északi részén, türkmén nemzetiségű, városiak és falusiak által lakott területen készülnek

2020.03.01 19:04
Khal Mohammadi

Khal Mohammadi – Az afgán szőnyeg színadója

 

A perzsa szőnyegekről köztudott, hogy minőséget és eszmei értéket képviselnek – sok faluban a mai napig kézzel csomózva készítik őket. Keletről a legtöbbeknek a perzsaszőnyegek jutnak eszébe, hiszen a filmekben és a könyvekben egyaránt említést tesznek ezekről a különleges és különösen drága gyapjú szőnyegekről.

2020.03.01 18:58
Patchwork szőnyeg

Patchwork szőnyeg: út a hagyománytól a modernitásig

A perzsa szőnyeg készítési hagyománya elválaszthatatlan a keleti kultúrtörténettől: gyökerei a nomád életformáig vezethetőek vissza. Az európai, letelepedett életstílus és az ülőbútorok megjelenése nem kedvezett a néphagyomány itteni kialakulásának, hiszen kezdetben minden a létfeltételek megteremtéséről szólt. A gyapjú szőnyeg nem volt létszükséglet, inkább a társadalmi rangot és előkelőséget jelző ereklyének, státuszszimbólumnak számított.

 

Webáruház készítés