Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Szőnyeg akció: Az ideális időszak az értékes keleti szőnyeg beszerzésére

Szőnyeg akció: Az ideális időszak az értékes keleti szőnyeg beszerzésére

A hagyományos perzsa szőnyegek vásárlásának több apropója is lehet. Van, aki mindennapi használat céljából vásárolja, de vannak, akik befektetésként tekintenek rá a kimagasló minőségük miatt, amely az idő múlásával egyre csak növekszik. Bármelyik szempont is vezetett arra a döntésre, hogy Ön egy keleti szőnyeg mellett döntött, a választása mindenképpen kifizetődő lesz. A géppel készült indiai Kilim szőnyegek árai kedvezőbbek, mint a kézi csomózású társaiké, de szőnyeg akciónk keretén belül a drágább árfekvésű darabokhoz is hozzájuthat jutányos áron.

Néhány példa a kínálatunkból:

Afgán gyapjú szőnyeg: Az országnak évezredes múltra visszavezethető hagyománya van a szőnyeg készítésnek, festését természetes anyagokkal készítik, mely sok esetben családi titokként van kezelve. Kézműves termék, ennek köszönhetően kiváló minőségű, időtálló és különleges termék. Magas ára miatt, keresett darabok akciós időszakban.

Vastag gyapjú szőnyeg vagy rongyszőnyeg: Több méretben is elérhető, 100% gyapjúból készült, allergén anyagot nem tartalmazó, vastag, kézi és gépi szövésű, természetes anyagokkal színezett textilek. Ár-értékarányban kiváló választás.

Kilim szőnyeg: kézzel szövött vékony szőnyeg, amely kiváló választás akár mint faliszőnyeg vagy hagyományosan földre terítve. Gyapjúból készült afgán kilim szőnyegek kedvező árakon.

Iráni gyapjú szőnyeg: A gyapjú minden előnyös tulajdonságával rendelkező tartós perzsa szőnyeg, különleges mintáinak és színeinek köszönhetően egyedi hangulatot és megjelenést biztosít a helyiségnek. A természetes motívumok között mind a virág, mind az állatformák megjelennek. Könnyű tisztíthatóságának köszönhetően mindennapi használatra alkalmas.

Patchwork szőnyeg: Régi időkben és manapság is divatos a több különböző darabból összeállított design szőnyeg. Különleges készítési módszere miatt a változatosság, egyediség garantált. Mivel az alkotóelemek épp olyan használt perzsa szőnyegből készülnek, mint teljes társaik, így a minőségük semmivel sem alacsonyabb. A változatos stílusok és korszakok találkozása káprázatos eredményeket hoz létre.

Vintage szőnyeg: Amikor már azt hinné, hogy egy régi szőnyeg kiszolgálta minden idejét, akkor tud újjászületni igazán. A vintage design szőnyegek egyedi eljárás során kapnak új esélyt, hogy ismét teljes pompájukban tündökölhessenek. Ezek a design szőnyegek akár 20-50 évesek is lehetnek, gondos munkával felújítva. Igazán szerencsés, aki kedvezményesen tud hozzájutni egyhez.

A fent említett típusokon kívül, sok más is megtalálható a szőnyeg akció keretei között, ahol 30% - 40% -50% vagy akár még magasabb kedvezményeket is igénybe vehet. Bizton állíthatjuk, hogy minden percét megéri a válogatás, hiszen kiváló minőségű, magas kategóriájú, egyedi termékeket vásárolhat meg.

Vásárlási tippek: Ne feledje, hogy a szőnyeg nem csupán egy darab textil, hanem befektetés, mely éveken át vagy akár évtizedeken át is képes szolgálni. Gondoljon bele, hogy az akció soárn megvásárolt szőnyeg hogyan fog harmonizálni a meglévő belső térrel, és ha bizonytalan, kérje szakértőink segítségét.

 

Látogasson el webáruházunkba és használja ki szőnyeg akciónkat! Ha már olyan messzire jutott, hogy ezt az írást olvassa, akkor ne habozzon tovább! Az Ön által választott szőnyeg az otthonában is ugyanolyan lenyűgöző lesz, mint képzeletében.

Tartsa észben: A készlet korlátozott, tehát ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Tegyen lépést most, hogy otthona egyedi, elegáns és időtálló kiegészítővel gazdagodhasson. Szőnyeg akció csak rövid időre érvényes, ezért gyorsan cselekedjen, hogy megtalálja azt a kiváló minőségű szőnyeget, amely tökéletesen illeszkedik otthonába és életstílusába.