Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Exkluzív keleti szőnyegek

Válasszon az exkluzív kézi csomózású keleti szőnyegek kategóriái között!

↓↓↓

Kézi csomózású exkluzív keleti szőnyegek, perzsa szőnyegek. Nézzen körül szőnyegáruházunkban, és válasszon egy szép hálószoba szőnyeget, nappali szőnyeget. Exkluzív szőnyegek egytől egyig prémiumminőséget képviselnek, minden vonatkozásban. Legyen szó a színvilágról, a mintázatról vagy a kidolgozottságról, az exkluzív szőnyeg kategóriának a képviselői nem ismerik a kompromisszum fogalmát, mind az anyaghasználatot, mind a megvalósítást illetően a legmagasabb színvonalat ütik meg. A perzsa szőnyeg között is előkelő helyet elfoglaló iráni szőnyeg, Ziegler szőnyeg,  Belzsik szőnyeg és selyem szőnyeg minden otthont kifinomulttá varázsolnak nemességükkel. Változatos színeikkel és mintáikkal, különleges hangulatot kölcsönöznek otthonának mint nappali szőnyeg, futószőnyeg, hálószoba szőnyeg, előszoba szőnyeg. Az otthonokban történő alkalmazáson túl gyakran kapunk megrendeléseket orvosi magánpraxisoktól, VIP kluboktól, ügyvédi irodáktól és felsővezetőktől is. Az exkluzív, kézi csomózású perzsa szőnyegek gyakran státuszszimbólumként jelennek meg minőségüknek, kidolgozottságuknak és értéküknek köszönhetően.

Mitől drágább az exkluzív perzsa szőnyeg?

A minőség főleg a gyapjúnak köszönhető. Minél finomabb a gyapjú annál sűrűbb csomózású szőnyeg készül belőle. A sűrű csomózás az 1 négyzetméterben megtalálható csomók számától függ. Egy átlagos keleti szőnyegben 100.000 és 300.000 csomó van 1 négyzetméterében. Az exkluzív szőnyegekben 400.000 csomó/nm-től kezdődik. A selyem szőnyeg esetében 1 millió csomó/nm-től kezdődik. Az apró csomózású szőnyegek mintái jobban kidolgozottak. Minden minta részletesebben jelenik meg. A tapintása is más. A kidolgozottság a szőnyeg hátulján látható. Minél apróbb a csomó annál kidolgozottabb és exkluzívabb a szőnyeg. Persze ez csak a kézi szőnyegek esetében igaz.

Mitől sűrűbb a gyapjú szőnyeg?

A gyapjú finomsága a birkanyírásnál látszódik. A birka gyapjú azon része, amely érintkezett a külvilággal az a sima gyapjú. Az alsó része mely nem érintkezik a külvilággal az a finom gyapjú, amelyből az exkluzív szőnyegek készülnek. Ezek a gyapjúk sokkal drágábbak. Legjobb gyapjú a Belga Merinus gyapjú.

Tekintse meg a kínálatunkban szereplő exkluzív szőnyegeinket, és adja le rendelését kényelmesen, szőnyegáruházunkbanHa mégsem passzol a szobájához a szőnyeg, a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításáról ingyenesen.