Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Exkluzív keleti szőnyegek

Válasszon az exkluzív kézi csomózású szőnyegek kategóriái között!

↓↓↓

Kézi csomózású exkluzív keleti szőnyegek, luxus perzsa szőnyegek. Nézzen körül szőnyegáruházunkban, és válasszon egy szép szőnyeget hálószobájába vagy nappalijába.

Exkluzív szőnyeg, azaz finom csomózású szőnyeg

Exkluzív szőnyegek egytől egyig a prémium minőséget képviselik, minden vonatkozásban. Vannak akik csak mint jó befektetés vásárolnak luxus keleti szőnyeget. Mivel a kor halladtával csak nő az áruk. Legyen szó a színvilágról, a mintázatról vagy a kidolgozottságról, az exkluzív szőnyeg kategória képviselői nem ismerik a kompromisszum fogalmát. Mind az anyaghasználatot, mind a megvalósítást illetően a legmagasabb színvonalat ütik meg. A perzsa szőnyeg között is előkelő helyet elfoglaló iráni szőnyeg, Ziegler szőnyeg,  Belzsik szőnyeg és selyem szőnyeg, minden otthont kifinomulttá varázsolnak nemességükkel. Változatos színeikkel és mintáikkal, különleges hangulatot kölcsönöznek otthonának. A finom csomózásnak köszönhetően inkább nappalikba vagy hálószobákba javasoljuk teríteni, mert ezekben a helyiségekben nincs kitéve nagy forgalomnak. Főleg a selyem szőnyeg esetében. Az otthonokban történő alkalmazáson túl gyakran kapunk megrendeléseket orvosi magánpraxisoktól, VIP kluboktól, ügyvédi irodáktól és felsővezetőktől is. Az exkluzív, kézi csomózású perzsa szőnyegek gyakran státuszszimbólumként jelennek meg minőségüknek, kidolgozottságuknak és értéküknek köszönhetően.

Mitől drágább a finom csomózású szőnyeg?

A minőség főleg a gyapjúnak köszönhető. Minél finomabb a gyapjú annál sűrűbb csomózású szőnyeg készül belőle. A sűrű csomózás az 1 négyzetméterben megtalálható csomók számától függ. Egy átlagos keleti szőnyegben 100.000 és 300.000 csomó van 1 négyzetméterében. Az exkluzív szőnyegekben 400.000 csomó/nm-től kezdődik. A selyem szőnyeg esetében 1 millió csomó/nm-től kezdődik. A finom csomózású szőnyegek mintái jobban kidolgozottak. Minden minta részletesebben jelenik meg. A tapintása is más. A kidolgozottság a szőnyeg hátulján látható. Minél apróbb a csomó annál kidolgozottabb és exkluzívabb a szőnyeg. Persze ez csak a kézi szőnyegek esetében igaz.

Mitől exkluzív a gyapjú szőnyeg?

A gyapjú finomsága a birkanyírásnál látszódik. A birka gyapjú azon része, amely érintkezett a külvilággal az a sima gyapjú. Ezt használnak fel a legtöbb keleti szőnyeg készítésénél. Az alsó része mely nem érintkezik a külvilággal az a finom gyapjú, amelyből az exkluzív szőnyegek készülnek. Ezek a gyapjúk sokkal drágábbak. Legjobb gyapjú a Belga Merinus gyapjú.

Tekintse meg a kínálatunkban szereplő exkluzív szőnyegeinket, és adja le rendelését kényelmesen, szőnyegáruházunkban! Ha mégsem passzol a szobájához a szőnyeg, a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításáról ingyenesen.