Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Kilim Párnahuzat

Az otthona díszítéséhez a Kilim párnahuzat ideális választás lehet. A színes díszpárnák kellemes hangulatot teremtenek a szobában, miközben kényelmet és szépséget nyújtanak. A Kilim párna kézzel szövött, így minden egyes darab egyedi és magas minőségű.

Párnahuzat kézi szövésű Kilimből

Az afgán Kilim szőnyegből készült párnahuzat harmonikusan illeszkedik a különböző bútorokhoz és lakberendezési stílusokhoz. Az élénk színek és minták lenyűgöző vizuális hatást keltenek, és fokozzák a szoba hangulatát. A Kilim párnahuzat anyaga könnyen tisztítható, így a karbantartása egyszerű és praktikus. A prémium gyapjú anyag elég tartós ahhoz, hogy még évekig élvezhesse a Kilim díszpárna szépségét. Az afgán párnahuzat Kilim részét a szövés után alaposan kimossák, így a színek és minták sokáig szépet maradnak. Ez biztosítja a kilim párna hosszú élettartamát és eredeti szépségét. A színes Kilim díszpárnák sokféle lehetőséget kínálnak a lakberendezés során. Tökéletesen mutatnak a nappaliban vagy a hálószobában levő bútorokra helyezve. Akár egyedi hangulatot szeretne adni szobájának, akár meglévő bútorait szeretné kiegészíteni, a színes Kilim díszpárna a tökéletes választás.

 Kilim díszpárna és párnahuzat

Színes Kilim díszpárna: Az afgán művészet ékes példája

A Kilim díszpárna több, mint egy dekorációs kiegészítő. Olyan műalkotás, amely ötvözi az örökséget, a kézműves kivitelezést és a gyönyörű színeket. A Kilim párnahuzat kézzel szőtt gyapjú anyagból készült, pamut hátlappal, amelyet Pakisztánban élő afgán szőnyegszövők készítettek. Minden színes, 40x40-es párnahuzat a hagyományról, a tartósságról és az afgán művészet szépségéről mesél. A Kilim díszpárna dekoratív szépség, amely lenyűgöző színválasztékkal és bonyolult mintákkal rendelkezik. Az élénk tónusokat – a gazdag vöröstől és kéktől a meleg földszínekig – gondosan választották ki, hogy tükrözzék az afgán tájat és kulturális témákat. A geometrikus minták vagy a virágmotívumok az afgán nép történelmét és törekvéseit ábrázolják, bepillantást engedve gazdag örökségükbe.

 

Kézzel szőtt párnahuzat

A párnahuzatok mögötti aprólékos munka elképesztő. A képzett afgán szőnyegszövők nemzedékről nemzedékre öröklődő hagyományos technikákat használnak, a kézzel szőtt gyapjú Kilim készítéséhez. Minden gyapjúfonalat a természetben megtalálható növényekkel festenek. Kíváló minőségű gyapjút használnak, hogy tartós, mégis rugalmas szőnyeget hozzanak létre. A gyapjú használata biztosítja a meleget, így a párnahuzat nemcsak dekoratív, hanem kényelmet is biztosít. Erős pamut hátlap került a Kilim párnahuzat élettartamának meghosszabbítására. Ez biztosítja a szerkezeti stabilitást. A pamut hátlap gondoskodik arról is, hogy a huzat könnyen tisztítható és karbantartható legyen, így még sok éven át élvezheti szépségét.

 

Afgán Kilim párnahuzat Pakisztánból

Sok afgán család kivándorlása miatt ma már rengeteg tehetséges kézműves él Pakisztánban. Ezek az emberek a szomszédos országokban kerestek menedéket, és magukkal hozták kulturális örökségüket és hagyományos mesterségeiket. A Kilim párnahuzatok készítésével nemcsak családjukat támogatták, hanem művészeti hagyományaikat is megőrizték, megőrizték kötődésüket szülőföldjükhöz. A Kilim párnahuzat 40x40-es mérete sokoldalú kiegészítővé teszi bármilyen lakótér számára. Akár kanapéra, akár ágyra vagy díszes székre helyezzük, élénk hangulatot teremt, és számos dekorstílust kiegészít. A Kilim dizájn időtlen szépsége biztosítja, hogy továbbra is értékes darab maradjon, amely szembeszáll az elavult trendekkel, és az afgán kézművesség klasszikusa marad. Az egyedi Kilim párnahuzatok megcsodálásával tisztelegünk Afganisztán népének gazdag kulturális öröksége előtt, miközben egy csipetnyi eleganciát adunk környezetünknek.


148termék 136
148termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
17 136 Ft - 21 600 Ft
Hosszúság (cm)
35 - 55
Szélesség (cm)
35 - 55