Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Ziegler szőnyegek

Ziegler szőnyeg, márkanév a kézi csomózású keleti szőnyegek piacán. Rendeljen szőnyegáruházunktól kézi szőnyeget akciós áron, minden perzsa szőnyeg raktáron van. Ne aggódjon, ha mégsem illik a Ziegler szőnyeg a szobájához, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról és az összeg visszafizetéséről.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

Tudnivalók a Ziegler keleti szőnyegről

A Ziegler szőnyeg az egyik legnépszerűbb kézi csomózású perzsa szőnyeg. Gyönyörű színeit, különböző fákból nyerik el. A Ziegler keleti szőnyeg elkészülte után, négyszer mosáson esik át, utána napon szárítják. Mintájuk antik szőnyeg mintából alapul, és leggyakrabban világos színűek. Igazi eleganciát sugároz a nappalinak. Nagyon keresett perzsa szőnyeg, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyenek azok modern vagy klasszikus berendezésűek. Futószőnyeg méretben is kapható folyosókra. A szőnyeg csomózott része 100 % Ghazni gyapjúból készült. Afganisztán, Ghazni városában széles legelők vannak, így az itt tenyésztett birka, kiváló gyapjúval rendelkezik. A Ziegler perzsa szőnyeg könnyen kezelhető, és azonnal porszívózható. Mint minden perzsa szőnyeget, ezt is csak egyirányba szabad porszívózni, méghozzá a szál fekvésének irányába. Padlófűtéses szobákba is helyezhető. A kézi csomózású szőnyeg vastagsága csak nyírás kérdése, ez nem befolyásolja a minőséget. A tartósság, a csomózás sűrűségének és a gyapjú minőségének az eredménye. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg képes elegáns hangulatot kölcsönözni otthonának, mint nappali szőnyeg, hálószoba szőnyeg. Strapabírásának köszönhetően akár luxus irodákba is terítheti. 

  • Készítés: kézi csomózású
  • Csomószám: ~ 180 000 - 240 000 csomó / m2
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomózott rész anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 7-9mm
  • Súlya: 3 kg/nm

Video a Ziegler szőnyegről

Mitől tartós a Ziegler szőnyeg?

A Ziegler szőnyeg rendkívül erős, Gheordes technikájú csomózással készült, ami azt jelenti, hogy dupla csomózással készült. Különleges színeit fából nyerték el. A különböző fákat apró darabokra vágják, majd azokat ledarálják, felolvasztják és végül leszűrik. Ebbe helyezik bele a Ghazni városából származó gyapjút. Ezután több órán keresztül forralják a gyapjút és a festéket. Mivel a fa szálkás anyag, így a festékben bőven marad szálka a szűrés után is. Ezért olyan nehéz és lassú folyamat a Ziegler gyapjú szőnyeg készítése, de ettől lesz igazán strapabíró és tartós a keleti szőnyeg.

Ziegler szőnyeg készítése

Hova helyezhetem a Ziegler szőnyeget?

Röviden válaszolva: A Ziegler perzsa szőnyeg bármely helyiségben elhelyezhető. Az elegáns szőnyeg megfelelő választás lehet a legforgalmasabb nappaliba vagy a meghitt hálószobába is. Fontos azonban, hogy vigyázzunk rá, mint minden keleti szőnyegre. Kerüljük a sáros vagy nedves cipővel való lépkedést rajta. Különösen nyáron, mikor melegebb az időjárás, érdemes néha mozgatni a perzsa szőnyeget, hogy elkerüljük a molyok megtelepedését alatta. A szőnyeg alá helyezhetünk levendulát is. Ne helyezzünk túl nehéz bútort a szőnyegre, különösen, ha vékony vagy éles talpai vannak, mert hosszabb távon károsíthatják a keleti szőnyeg csomóit.

 

Ziegler szőnyeg

Ziegler szőnyeg tisztítása

A Ziegler szőnyeget, csak úgy mint, bármely más keleti szőnyeget, csak a porszívó legalacsonyabb fokozatán szabad takarítani. Fontos, hogy mindig szál fekvésének az irányában szabad porszívózni. A szennyeződést lehetőleg még száradás előtt, tisztítsuk le egy enyhén nedves ronggyal. Ha erősebb a szennyeződés, akkor szőnyegtisztító habot lehet használni, viszont csak azt, amely alkalmas gyapjú szőnyeg tisztitására. Természetesen a legkényelmesebb megoldás, ha profi szakemberre bízzuk a nagyobb szőnyegtisztítást. Az odafigyeléssel biztosak lehetünk abban, hogy a Ziegler szőnyegünk hosszú élettartamú és tiszta marad. Az alapos tisztítás megőrzi a perzsa szőnyeg eredeti szépségét és színét, és elősegíti a tartósságát.

Videó a Keleti szőnyeg tisztításáról

Exkluzív Ziegler szőnyeg az időtálló megoldás

A Ziegler gyapjú szőnyeg az egyik legexkluzívabb és legtartósabb kézi csomózású perzsa szőnyeg. Kielégíti mindazok igényeit, akik a tradicionális és időtálló belsőépítészeti megoldásokra vágynak. A Ziegler szőnyeg azonban nem csak a hagyományos belsőépítészet iránt rajongók kedvence, hanem azoknak is, akik a modern, letisztult minimalista stílust részesítik előnyben. A Ziegler gyapjú szőnyeget 100% Afgán gyapjúból készül, amely kiváló minőségű és hosszú élettartamú természetes anyag. Ezáltal a gyapjú szőnyeg rendkívül ellenállósággal és kopásállósággal rendelkezik. A Ziegler gyapjú szőnyegek leginkább a hagyományos keleti mintázatokban pompáznak. Igazán elegáns atmoszférát teremtenek a lakásban, ahol a nyugalom és harmónia lesz a jellemző, amely egy életen át elkíséri Önt.

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt Ziegler kézi csomózású keleti szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja. Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen online szőnyegáruházunkban!

119termék 136
119termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
91 680 Ft - 1 910 678 Ft
Hosszúság (cm)
119 - 969
Szélesség (cm)
70 - 366