Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Ziegler szőnyegek

Ziegler szőnyeg, márkanév a kézi csomózású keleti szőnyegek piacán. Rendeljen szőnyegáruházunktól kézi szőnyeget akciós áron, minden perzsa szőnyeg raktáron van. Ne aggódjon, ha mégsem illik a Ziegler szőnyeg a szobájához, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról és az összeg visszafizetéséről.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

Tudnivalók a Ziegler keleti szőnyegről

A Ziegler szőnyeg az egyik legnépszerűbb kézi csomózású perzsa szőnyeg. Gyönyörű színeit, különböző fákból nyerik el. A Ziegler keleti szőnyeg elkészülte után, négyszer mosáson esik át, utána napon szárítják. Mintájuk antik szőnyeg mintából alapul, és leggyakrabban világos színűek. Igazi eleganciát sugároz a nappalinak. Nagyon keresett perzsa szőnyeg, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyenek azok modern vagy klasszikus berendezésűek. Futószőnyeg méretben is kapható folyosókra. A szőnyeg csomózott része 100 % Ghazni gyapjúból készült. Afganisztán, Ghazni városában széles legelők vannak, így az itt tenyésztett birka, kiváló gyapjúval rendelkezik. A Ziegler perzsa szőnyeg könnyen kezelhető, és azonnal porszívózható. Mint minden perzsa szőnyeget, ezt is csak egyirányba szabad porszívózni, méghozzá a szál fekvésének irányába. Padlófűtéses szobákba is helyezhető. A kézi csomózású szőnyeg vastagsága csak nyírás kérdése, ez nem befolyásolja a minőséget. A tartósság, a csomózás sűrűségének és a gyapjú minőségének az eredménye. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg képes elegáns hangulatot kölcsönözni otthonának, mint nappali szőnyeg, hálószoba szőnyeg. Strapabírásának köszönhetően akár luxus irodákba is terítheti. 

  • Készítés: kézi csomózású
  • Csomószám: ~ 180 000 - 240 000 csomó / m2
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomózott rész anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 7-9mm
  • Súlya: 3 kg/nm

Video a Ziegler szőnyegről

Mitől tartós a Ziegler szőnyeg?

A Ziegler szőnyeg rendkívül erős, Gheordes technikájú csomózással készült, ami azt jelenti, hogy dupla csomózással készült. Különleges színeit fából nyerték el. A különböző fákat apró darabokra vágják, majd azokat ledarálják, felolvasztják és végül leszűrik. Ebbe helyezik bele a Ghazni városából származó gyapjút. Ezután több órán keresztül forralják a gyapjút és a festéket. Mivel a fa szálkás anyag, így a festékben bőven marad szálka a szűrés után is. Ezért olyan nehéz és lassú folyamat a Ziegler gyapjú szőnyeg készítése, de ettől lesz igazán strapabíró és tartós a keleti szőnyeg.

Ziegler szőnyeg készítése

Hova helyezhetem a Ziegler szőnyeget?

Röviden válaszolva: A Ziegler perzsa szőnyeg bármely helyiségben elhelyezhető. Az elegáns szőnyeg megfelelő választás lehet a legforgalmasabb nappaliba vagy a meghitt hálószobába is. Fontos azonban, hogy vigyázzunk rá, mint minden keleti szőnyegre. Kerüljük a sáros vagy nedves cipővel való lépkedést rajta. Különösen nyáron, mikor melegebb az időjárás, érdemes néha mozgatni a perzsa szőnyeget, hogy elkerüljük a molyok megtelepedését alatta. A szőnyeg alá helyezhetünk levendulát is. Ne helyezzünk túl nehéz bútort a szőnyegre, különösen, ha vékony vagy éles talpai vannak, mert hosszabb távon károsíthatják a keleti szőnyeg csomóit.

 

Ziegler szőnyeg

Ziegler szőnyeg tisztítása

A Ziegler szőnyeget, csak úgy mint, bármely más keleti szőnyeget, csak a porszívó legalacsonyabb fokozatán szabad takarítani. Fontos, hogy mindig szál fekvésének az irányában szabad porszívózni. A szennyeződést lehetőleg még száradás előtt, tisztítsuk le egy enyhén nedves ronggyal. Ha erősebb a szennyeződés, akkor szőnyegtisztító habot lehet használni, viszont csak azt, amely alkalmas gyapjú szőnyeg tisztitására. Természetesen a legkényelmesebb megoldás, ha profi szakemberre bízzuk a nagyobb szőnyegtisztítást. Az odafigyeléssel biztosak lehetünk abban, hogy a Ziegler szőnyegünk hosszú élettartamú és tiszta marad. Az alapos tisztítás megőrzi a perzsa szőnyeg eredeti szépségét és színét, és elősegíti a tartósságát.

Videó a Keleti szőnyeg tisztításáról

Exkluzív Ziegler szőnyeg az időtálló megoldás

A Ziegler gyapjú szőnyeg az egyik legexkluzívabb és legtartósabb kézi csomózású perzsa szőnyeg. Kielégíti mindazok igényeit, akik a tradicionális és időtálló belsőépítészeti megoldásokra vágynak. A Ziegler szőnyeg azonban nem csak a hagyományos belsőépítészet iránt rajongók kedvence, hanem azoknak is, akik a modern, letisztult minimalista stílust részesítik előnyben. A Ziegler gyapjú szőnyeget 100% Afgán gyapjúból készül, amely kiváló minőségű és hosszú élettartamú természetes anyag. Ezáltal a gyapjú szőnyeg rendkívül ellenállósággal és kopásállósággal rendelkezik. A Ziegler gyapjú szőnyegek leginkább a hagyományos keleti mintázatokban pompáznak. Igazán elegáns atmoszférát teremtenek a lakásban, ahol a nyugalom és harmónia lesz a jellemző, amely egy életen át elkíséri Önt.

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt Ziegler kézi csomózású keleti szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja. Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen online szőnyegáruházunkban!

132termék 136
132termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
19 990 Ft - 1 908 178 Ft
Hosszúság (cm)
82 - 969
Szélesség (cm)
53 - 366
Anyaga
Gyártás
Származási hely