Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Ziegler gyapjú szőnyeg

A Ziegler gyapjú szőnyeg, márkanév a keleti szőnyegek piacán. Rendeljen szőnyegáruházunktól kézi szőnyeget akciós áron, minden perzsa szőnyeg raktáron van. Ne aggódjon, ha mégsem illik a szőnyeg a szobájába, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról és az összeg visszafizetéséről.

KOCKÁZATMENTES PRÓBÁRÓL ITT olvashat bővebben!

Tudnivalók a Ziegler keleti szőnyegről

A Ziegler szőnyeg nagyon népszerű, a színeik különböző fákból készültek. A Ziegler keleti szőnyeg elkészülte után, négyszer mosáson esik át, utána napon szárítják. Mintájuk antik szőnyeg mintából alapul, és gyakran világos színűek. Igazi eleganciát sugároz. Nagyon keresett keleti szőnyeg, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyenek azok modern vagy klasszikus berendezésűek. Futószőnyeg méretben is kapható folyosókra. A szőnyeg csomózott része 100 % Ghazni gyapjú. Afganisztán, Ghazni városában széles legelők vannak, így az itt tenyésztett birka kiváló gyapjúval rendelkezik. A Ziegler szőnyeg könnyen kezelhető, és azonnal porszívózható. Mint minden keleti szőnyeget, ezt is csak egyirányba szabad porszívózni, méghozzá a szál fekvésének irányába. Padlófűtéses szobákba is helyezhető. A szőnyeg vastagsága nyírás kérdése, ez nem befolyásolja a minőséget. A tartósság a csomózás sűrűségének és a gyapjú minőségének az eredménye. A Ziegler szőnyeg képes egyedi hangulatot kölcsönözni otthonának, mint nappali szőnyeg, hálószoba szőnyeg vagy akár előszoba szőnyeg. 

  • Készítés: kézi csomózású szőnyeg
  • Csomószám: ~ 180 000 - 240 000 csomó / m2
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomózott rész anyaga: 100 % gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100 % pamut
  • Vastagság: kb. 7-9mm

Video a Ziegler szőnyegről

Mitől tartós a Ziegler gyapjú szőnyeg?

Rendkívül erős Gheordes technikájú csomózással készült, ami azt jelenti, hogy dupla csomózással készült. Különleges színeit fából nyerték el.  A különböző fákat apró darabokra vágják, majd azokat ledarálják, felolvasztják és végül leszűrik. Ebbe helyezik bele a Ghazni gyapjút. Ezután több órán keresztül forralják a gyapjút és a festéket. Mivel a fa szálkás anyag, így a festékben bőven marad szálka a szűrés után is. Ezért olyan nehéz és lassú folyamat a Ziegler gyapjú szőnyeg készítése, de ettől lesz igazán strapabíró és tartós a keleti szőnyeg.

Hova helyezhetem a Ziegler szőnyeget?

Ha röviden kellene válaszolnom akkor bármely helyiségbe. A legforgalmasabb nappalikba is helyezhető, de meleg hangulatot áraszt a hálószobában is. Igen elegáns szőnyegről van szó. Természetesen, mint minden keleti szőnyegre, a Ziegler szőnyegre is érdemes vigyázni. Például sáros vagy vizes cipővel ne lépjünk rá. Főleg nyáron érdemes néha megmozgatni, hogy a molyok ne érezzék jól magukat a szőnyeg alatt. Vagy levendulát rakni a szőnyeg alá.

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt kézi csomózású keleti szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja.

Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen online szőnyegáruházunkban!

↓↓↓


183termék 136
183termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
19 990 Ft - 1 849 764 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 969
Szélesség (cm)
53 - 366
Anyaga
Gyártás