Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Pakisztáni gyapjú szőnyeg

Pakisztáni kézi csomózású keleti szőnyeg raktáron. Válasszon nappalijába gyapjú szőnyeget vagy futószőnyeget, tekintse meg kedvezményeinket szőnyegáruházunkban. Ne hezitáljon a rendelésen, ha nem passzol a lakásához a szőnyeg, a Carpetdepo gondoskodik az ingyenes visszaszállításról.

 KOCKÁZATMENTES PRÓBA itt olvashat bővebben!

Pakisztáni gyapjú szőnyeg eredete

Ez a gyapjú szőnyeg Punjab és Sindh tartományban számos helyen készül. Mintája és készítési technikája türkmén eredetű, de a selyemúton levő Bokhara város régi selyempiacán forgalmazták, neve innen ered. A szőnyeg új-zélandi vagy pakisztáni Merino gyapjúból készül, sűrű csomózású szőnyeg. Ma ez a fajta perzsa szőnyeg, Pakisztán egyik legszebb szőnyege, amely visszafogott eleganciájával hódit. Főleg geometrikus minták jellemzik. A legismertebb és legkedveltebb mintája a Bokhara minta vagy szokás nevezni Mauri mintának is. Sok filmben láthatunk gyönyörű geometrikus vörös szőnyeget, ez a pakisztáni Bokhara szőnyeg.

  • Készítés: kézi csomózású szőnyeg
  • Csomószám: kb. 260 000 csomó / m2
  • Jellemző minták: bokhara, jaldar, pillangó
  • Származási hely: Pakisztán
  • Csomózott rész anyaga:100 % gyapjú
  • Láncfonal: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 6-8 mm

Hogyan készül a Pakisztáni szőnyeg?

A világszerte méltán népszerű pakisztáni gyapjú szőnyeg, kézi csomózással készülnek rendkívül jó minőségű gyapjúból. A pakisztáni szőnyeg jellegzetes színvilágukról és mintázatukról könnyen felismerhetők, nem csak az avatott szem számára. A szőnyeg elsőrangú alapanyagának köszönhetően kifejezetten jól bírják a használatot, ráadásul a gyapjú tulajdonságaiból adódóan könnyen tisztíthatók. A keleti szőnyeg minősége és egyéb jellemzőik alapján több minőségi kategóriában elérhetők. Termékpalettánk darabjai tökéletes választást jelentenek mindazoknak, akiknek fontos az igényesség a lakberendezésben.  Ez a fajta keleti szőnyeget készítés és nyírás után, mossák és szárítják, ezen kívül színtartó is. Melegséget kölcsönöznek otthonának, mint nappali szőnyeg vagy hálószoba szőnyeg. Folyosókra vagy nagyméretű szőnyeg kiegészítőjének ajánljuk a futószőnyeget, amelyek akár 2-3 méter hosszúak is lehetnek. A szőnyeg tisztítása egyszerű, nem igényel szakértelmet. Szál irányban lehet porszívózni, mint minden keleti szőnyeget. A nagyobb szennyeződések esetében javasoljuk a professzionális szőnyegtisztitó cégek szolgáltatását.

Böngésszen kedvére gyapjú szőnyegeink között és rendeljen online szőnyegáruházunkban!


420termék 136
420termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
27 612 Ft - 993 300 Ft
Hosszúság (cm)
60 - 647
Szélesség (cm)
59 - 308
Anyaga
Gyártás