Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Szövött rongyszőnyegek

Ha vastag, gyapjú rongyszőnyeget keres megfizethető áron, akkor tekintse meg szőnyeg raktárunk készletét. Ne hagyja ki a szövött szőnyeg akciókat, rendeljen webáruházunktól.

Vastag gyapjú rongyszőnyeg

Vastag kézi szövésű rongyszőnyeg, amelynek színezése természetes anyagokból lett elnyerve. Szövésnek köszönhetően akár mind a két oldala használható. A 100% gyapjúból készült rongyszőnyeg nem tartalmaz allergén anyagot. Rusztikus hangulatot kölcsönöz otthonának akár mint nappali szőnyeg vagy konyhai szőnyeg. Dohányzó asztalon kívül, helyezhetünk rá más bútorokat is. Viszont arra figyelni kell, hogy ne legyen túlságosan nehéz és ne legyenek élesek a bútor lábai, mivel azok átszakíthatják a rongyszőnyeget. Vastagsága és puhasága miatt sokszor használják gyerek szobában is. Kedvező áraiknak köszönhetően akár nyaralókba is ajánljuk. Klasszikus és modern lakásokba egyaránt illik. A kézi szövésű gyapjú szőnyeg, a jó hőszigetelő tulajdonsága és vastagsága miatt nem feltétlenül alkalmas padlófűtéses szobákba. Ha mégis oda szánjuk, akkor érdemes nem lefedni az egész padlót.

A rongyszőnyegek tisztítása

A rongyszőnyegen eleinte előfordulhat bolyhosódás, ez nem hibára utal. A használat során megszűnik, főleg, ha eleinte gyakrabban porszívózzuk. Időnként érdemes megmozgatni a rongyszőnyeget, hogy a molyok nem szaporodjanak alatta. Porszívózni csak kefe nélkül és a porszívó leggyengébb fokán szabad. Szennyeződések esetében használhat nedves rongyot vagy szőnyegtisztító habot. Az erősebb szennyeződéseket érdemes szőnyegtisztító cégekre bízni.

Ne hagyja ki a kedvező árú gyapjú rongyszőnyegeinket, rendeljen online szőnyegáruházunktól gyors szállítással.


107termék136
107termék136
Szűrés
Ár
 (Ft)
6 506 Ft - 111 650 Ft
Hosszúság (cm)
100 - 500
Szélesség (cm)
60 - 300
Anyaga
Gyártás