Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Vastag gyapjú szőnyegek

Ha vastag, gyapjú szőnyeget keres megfizethető áron, akkor tekintse meg szőnyeg raktárunk készletét. Ne hagyja ki a szövött szőnyeg akciókat, rendeljen webáruházunktól.

Vastag gyapjú gyszőnyeg

Vastag kézi és gépi szövésű szőnyeg, amelynek színezése természetes anyagokból lett elnyerve. Szövésnek köszönhetően akár mind a két oldala használható. A 100% újzélandi gyapjúból készült szőnyeg nem tartalmaz allergén anyagot. Rusztikus hangulatot kölcsönöz otthonának akár mint nappali szőnyeg vagy konyhai szőnyeg. Dohányzó asztalon kívül, helyezhetünk rá más bútorokat is. Viszont arra figyelni kell, hogy ne legyen túlságosan nehéz és ne legyenek élesek a bútor lábai, mivel azok átszakíthatják a rongyszőnyeget. E fajta szőnyeget, szokták hívni rongyszőnyegnek is. Vastagsága és puhasága miatt sokszor használják gyerek szobában is. Kedvező áraiknak köszönhetően akár nyaralókba is ajánljuk. Klasszikus és modern lakásokba egyaránt illik. A szövött gyapjú szőnyeg, hőszigetelő tulajdonsága és vastagsága ellenére alkalmas padlófűtéses szobákba is. Hiába vastag szőnyeg, a hő nagyrészét átengedi a padlóból a szobába, viszont a nem padlófűtéses szobákban, a hideg padlót kellemesen felmelegíti.

A gyapjú szőnyegek tisztítása

A gyapjú szőnyegen eleinte előfordulhat bolyhosódás, ez nem hibára utal. A használat során megszűnik, főleg, ha eleinte gyakrabban porszívózzuk. Időnként érdemes megmozgatni a szőnyeget, hogy a molyok ne szaporodjanak alatta. Porszívózni csak kefe nélkül és a porszívó leggyengébb fokozatán szabad. Szennyeződések esetében használhat nedves rongyot vagy szőnyegtisztító habot amely alkalmazható gyapjúra. Az erősebb szennyeződéseket érdemes szőnyegtisztító cégekre bízni.

Ne hagyja ki a kedvező árú gyapjú rongyszőnyegeinket, rendeljen online szőnyegáruházunktól gyors szállítással.


542termék 136
542termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 600 Ft - 109 200 Ft
Hosszúság (cm)
0 - 430
Szélesség (cm)
50 - 250
Anyaga
Gyártás