Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Indiai Kilim szőnyeg

Rendeljen kilimet kedvező áron szőnyeg webáruházunktól. Minden szőnyeg a saját raktárunkban van. Amennyiben Ön is kedveli a fiatalos, élénk színvilágot, tekintse meg pamut kilimeinket.

Indiai pamut Kilim ismertetése

Dekoratív Kilim szőnyeg Indiából származik. Ezek a színes szőnyegek kiválóak Faliszőnyegként is, mivel súlyuk maximum 1kg / négyzetméter. A szövése során különleges technikát használnak, így az indiai kilim vékonyabb és gyorsabban készülnek, mint egy hagyományos perzsa szőnyegMivel Indiában hatalmas manufaktúrákban a tömeg gyártásra specializálódtak, így kézzel és géppel együtt szővik a kilimeket. Az indiai kilim szőnyeg mintája modern és sok játékos színből áll. Nagyon népszerűek, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba és nem mellesleg, a pénztárcabarát - olcsó szőnyeg - kategóriába tartozik. A kilim szőnyeg másik elnevezése rongyszőnyeg. Az otthon díszítésére, falakra téve, mint faliszőnyeg és padlóra terítve egyaránt használják. Folyosókba futószőnyeg méretben is kapható. Egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának, mint nappali szőnyeg, hálószoba szőnyeg vagy akár előszoba szőnyeg. Az Indiai pamut Kilim rendkívül élénk színűek, melyet tisztításkor sem veszítenek el. Áruk rendkívül kedvező, így rengeteg otthonnak adnak kellemes, vidám hangulatot. Padlófűtésre is teríthetjük mert a hőt átengedi.

  • Készítése: kézi és gépi szövésű kilim szőnyeg
  • Neve: Kilim szőnyeg
  • Származási hely: India
  • Anyag: 100 % pamut
  • Vastagság: kb. 3-4 mm

Pamut Kilim gondozása

A legtöbb szennyeződést magunk is letakaríthatjuk a kilimről akár porszívóval vagy nedves ronggyal. Ez, az a Kilim, amelynek a tisztításáról nem kell sorokat írni, és ez az indiai pamut Kilim előnye.

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt indiai pamut kilim elégedettséget okoz, és azokat örömmel használja!


21termék 121
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 400 Ft - 36 720 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 240
Szélesség (cm)
60 - 170
Anyaga
Gyártás