Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Indiai Kilim szőnyeg

Színes indiai kilim szőnyeg kedvező áron szőnyeg webáruházunktól. Minden indiai Kilim szőnyeg a saját raktárunkban van. Amennyiben Ön is kedveli a fiatalos, élénk színvilágot, tekintse meg az indiai pamut kilim szőnyeg kinálatunkat.

Indiai Kilim szőnyeg ismertetése

Ez a típusú dekoratív Kilim szőnyeg Indiából származik. A modern Kilim szőnyegek kiválóak Faliszőnyegként is, mivel súlyuk maximum 1kg / négyzetméter. A szövése során különleges technikát használnak, így az indiai Kilim szőnyeg vékonyabb és gyorsabban készülnek el, mint egy hagyományos Kilim szőnyeg. Mivel Indiában hatalmas manufaktúrákban a tömeggyártásra specializálódtak, így kézzel és géppel együtt szővik a Kilim szőnyegeket. Az indiai Kilim szőnyeg mintája modern és sok játékos színből áll. Nagyon népszerűek, főleg azért, mert kiválóan passzolnak a legtöbb lakásba és nem mellesleg, a pénztárcabarát kategóriába tartozik. Az indiai Kilim szőnyeget az otthona díszítésére használhatja akár falakra téve, mint faliszőnyeg vagy akár padlóra terítve egyaránt. Folyosókba futószőnyeg méretben is kapható. Egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának, mint nappali szőnyeg vagy akár előszoba szőnyeg. Az Indiai pamut Kilim szőnyeg rendkívül élénk színűek, melyet tisztításkor sem veszítenek el. Áruk rendkívül kedvező, így rengeteg otthonnak adnak kellemes, vidám hangulatot. Padlófűtésre is teríthetjük mert a hőt átengedi. 

  • Készítése: kézi és gépi szövésű
  • Neve: Kilim szőnyeg
  • Származási hely: India
  • Anyag: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 3-4 mm
  • Súlya: 1 Kg/nm

Indiai Kilim szőnyeg

Indiai pamut Kilim tisztítása

Az indiai pamut kilim szőnyeg valóban különleges és gyönyörű darabok, amelyeket érdemes gondosan és megfelelően tisztítania. Ha a kilim szőnyegén csak könnyebb szennyeződések vannak, akkor Ön is könnyedén megtisztíthatja otthon, anélkül, hogy szakemberhez kellene fordulnia. Első lépésként érdemes a szőnyeget alaposan átporszívóznia. A porszívózás során a kisebb port eltávolíthatja az indiai kilim szőnyegéről. Ha további szennyeződéseket észlel az indiai kilim szőnyegen, akkor nedves ronggyal megtörölheti a szőnyeg felületét. A nedves ronggyal történő tisztítás hatékony lehet az enyhébb szennyeződések eltávolításában. Az étel szennyeződéseket érdemes azonnal eltávolítani a kilim szőnyegről, nem szabad megvárnia amig a szennyeződés megszárad. Fontos megjegyezni, hogy vigyázzunk arra, hogy nehéz bútorok ne kerüljenek az indiai kilim szőnyegre. A nehéz tárgyak hosszú távon nyomokat hagyhatnak a szőnyegen, és akár el is deformálhatják azt. Érdemes tehát megfogadnia ezeket a tanácsainkat a kilim gondozásáról, hogy az indiai kilim szőnyege hosszabb ideig megőrizze eredeti állapotát és szépségét. Az indiai kilim szőnyeget tisztíthatja mosógépben. A mosógépi mosás esetében fontos, hogy hideg vizes, kímélő programot használjon. Mielőtt beteszi a mosógépbe, alaposan takarítsa ki a Kilimet, hogy ételmaradék vagy egyéb szennyeződés ne kerüljön a mosógépbe a kilimmel együtt. Megfelelő színkímélő mosószert használjon, és kevés mennyiségben. A kilim mellett tegyen más textilt is a mosógépbe. Fontos, hogy ne használjon szárítógépet, inkább a szabad levegőn szárítsa. Lehetőleg ritka esetekben mossa az indiai kilim szőnyeget mosógéppel!!!

Indiai pamut Kilim

Modern Kilim szőnyeg mint faliszőnyeg

Az Indiai modern Kilim szőnyeg a tökéletes választás, ha valami különlegesre vágyik otthona díszítése során. Az Indiai kilim szőnyegek vékonyak és könnyűek, ami lehetővé teszi, hogy szinte bármely falra akaszthatóak legyenek. Az indiai kilim szőnyeg a modern technológia fejlődésével és a Kilim iránti kereslet felgyorsulásával, kézzel és géppel készül. Számos lakásban használják, mint faliszőnyeg. A pamutból készült Indiai kilim szőnyeg szövési technikája különleges, amely lehetővé teszi a minták és színek kombinációit. Az Indiai modern Kilim szőnyeg a loft lakásokban vagy minimál stílussú lakberendezés mellett is jól mutat. Az Indiai pamut Kilim szőnyeg kiváló minőségű, tartós és előnyei közé tartozik az is, hogy könnyen tisztíthatók. A szőnyeg színei vidámak, és az évek során sem veszítik el intenzitásukat. A színes indiai Kilim szőnyeg a lakásba vidámságot és melegséget csempésznek. Ha szeretné otthonát színessé tenni akkor az Indiai modern Kilim szőnyeg a tökéletes választás. Válasszon egy minőségi Indiai pamut Kilim szőnyeget, és tegye otthonát még barátságosabbá és hangulatosabbá. Az indiai kilim szőnyeg évek óta lenyűgözi az embereket a színes modern mintáikkal. A CarpetDepo-nál büszkék vagyunk arra, hogy az indiai modern kilim szőnyegek széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek, amelyek bármely szobában akár faliszőnyegeként is funkcionálhatnak. Az indiai kilim szőnyeg egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármely szobának, különösen, ha színes díszekkel van berendezve a szoba. A faliszőnyegként való használatuk pedig különösen praktikus megoldás lehet olyan nappaliba, ahol szeretnénk valami érdekes díszt helyezni a falra.

Kilim faliszőnyeg

Reméljük, hogy a CarpetDepo Szőnyegáruház oldalán vásárolt indiai kilim szőnyeg elégedettséget okoz, és azokat örömmel használja!


9termék 19
Szűrés
Ár
 (Ft)
7 900 Ft - 39 220 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 240
Szélesség (cm)
60 - 170