Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Modern szőnyeg

Modern szőnyegek megfizethető áron. Ha nappali szőnyegeket keres olcsó áron, tekintse meg szőnyegáruházunk kínálatát, minden szőnyeg raktáron, így garantált a gyors szállítás.

Modern szőnyeg a lakberendezésben

Modern szőnyeget elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőségi, esztétikus lakberendezés azon formáját, amely inkább az egyszerűséget helyezi előtérbe. Főleg a minimál stílus szerelmeseinek ajánljuk a modern szőnyegeket. Az újonnan épült lakások 60%-át modern lakberendezéssel díszítik. Jutányosabb ár fekvésükből adódóan vonzóbb választást jelent mindenki számára a kézzel csomózott vagy szőtt szőnyegekkel szemben. Modern szőnyegeink poliészterből készültek, Törökországban gyártják. Színezetüket tekintve a paletta széles skáláját lefedik. Mintázatukat nézve a rendkívül változatosak, ugyanis a klasszikus perzsa szőnyegeknél megszokott minták helyett a modern felhasználói igények által meghatározott design érvényesül. A fiatalok körében nagyon közkedvelt a modern szőnyeg.

Modern szőnyegek tisztítása

Mivel feltekerve tároljuk a gépi szőnyegeket, ezért érdemes megvárni amíg a hullámosodás kimegy a szőnyegből. Ezt, használat során gyorsabban elérhetjük. Tehát közlekedjünk a szőnyegen. Csak a kisimult szőnyeget szabad porszívózni, méghozzá a porszívó leggyengébb fokozatán. Szélsőségesebb szennyeződések esetén pedig szőnyegtisztító habot vagy szőnyegekre specializált tisztító cégeket javaslunk. Minél hosszabb szálú a szőnyeg annál gyorsabban mehet tönkre, hisz porszívózásnál a szálakat felszívhatja a porszívó, ezáltal folyamatosan romlik a szőnyeg minősége.

Tekintse meg minőségi darabokból álló gépi szőnyegeinket, és dobja fel otthona hangulatát egy elegáns modern szőnyeggel!


33termék 133
Szűrés
Ár
 (Ft)
4 050 Ft - 37 000 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 300
Szélesség (cm)
60 - 200
Anyaga
Gyártás