Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Modern szőnyeg

Modern szőnyegek megfizethető áron. Ha nappali szőnyegeket keres megfizethető áron, tekintse meg szőnyegáruházunk kínálatát, minden szőnyeg raktáron van, így garantált a gyors szállítás.

Modern szőnyeg a lakberendezésben

Modern szőnyeget elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőségi, esztétikus lakberendezés azon formáját, amely inkább az egyszerűséget helyezi előtérbe. Főleg a minimál stílus szerelmeseinek ajánljuk a modern szőnyegeket. Az újonnan épült lakások 40%-át modern lakberendezéssel díszítik. Jutányosabb ár fekvésükből adódóan vonzóbb választást jelent mindenki számára a kézzel készített szőnyegekkel szemben. Modern szőnyegeink poliészterből készültek, Törökországban gyártják. Színezetüket tekintve a paletta széles skáláját lefedik. Mintázatukat nézve a rendkívül változatosak, ugyanis a klasszikus szőnyegeknél megszokott minták helyett a modern felhasználói igények által meghatározott design érvényesül. A fiatalok körében nagyon közkedvelt a modern szőnyeg.

Modern szőnyegek tisztítása

Mivel feltekerve tároljuk a gépi modern szőnyegeket, ezért érdemes megvárni amíg a hullámosodás kimegy a szőnyegből. Ezt, használat során gyorsabban elérhetjük. Tehát közlekedjünk a szőnyegen. Csak a kisimult szőnyeget szabad porszívózni, méghozzá a porszívó leggyengébb fokozatán. Szélsőségesebb szennyeződések esetén javasoljuk, hogy használjon szőnyegtisztító habot vagy forduljon professzionális szőnyegtisztító céghez. Minél hosszabb szálú a szőnyeg annál gyorsabban mehet tönkre, hisz porszívózásnál a szálakat felszívhatja a porszívó, ezáltal folyamatosan romlik a szőnyeg minősége. Nem érdemes nehéz bútort helyezni a szőnyegre, mivel az idővel kárt tehet a szőnyegben.

Modern szőnyeg minimál stílusú lakberendezéshez

A Modern szőnyeg, a minimál stílusú lakberendezéshez kiválóan passzol. Fiatalosabbnak tűnhet, mint a hagyományos szőnyegek, és kiszolgálja azokat, akik a modern és fiatalos megjelenést keresik otthonukban. A Modern szőnyeg egy olyan stílusban készült, ami a modern minimalizmust részesíti előnyben. A jelenlegi lakberendezési trendeknek megfelelően alkották meg. A modern szőnyegeink Törökországban készülnek a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelően. A gyártási folyamat során, poliészter anyag kerül felhasználásra. A Modern szőnyeg számos előnnyel rendelkezik azok számára, akik szeretnének egy új szőnyeget vásárolni, hogy meghatározzák otthonuk stílusát. A Modern szőnyeg jellemzői az élénk színek és a fiatalos dizájn. Ezek olyan élményt nyújtanak, amelyek a kreativitás és a személyiségünk megjelenését hangsúlyozzák. A Modern szőnyeg választék nagy, így könnyen kiválaszthatja a kívánt méretet, színt és mintát. A modern szőnyeg tökéletesen passzol a modern otthonokkal. A Modern szőnyeg ár-érték aránya kiemelkedő, így lehetőség van arra, hogy szőnyeget vásároljon megfizethető áron. A Modern szőnyeg egy igazi tervezői munka. Ha fiatalos megjelenést szeretne kialakítani otthonában, akkor tökéletes választás az Ön számára a Modern szőnyeg.

Olcsó szőnyeg poliészterből: minőségi megoldások Törökországból

Szőnyeg vásárláskor az ár és minőség egyensúlyának megtalálása kulcsfontosságú. Az olcsó szőnyegek megfizethető megoldásokat kínálnak anélkül, hogy le kellene mondania a minőségről vagy a stílusról. A poliészter török szőnyegek ideális választást jelentenek azok számára, akik szeretnék otthonukat felújítani anélkül, hogy a költségvetésüket túllépnék. Egy olcsó szőnyeg keresésekor sokan talán aggódnak a minőség miatt, de a Törökországban gyártott poliészter szőnyegek megdöbbentően magas minőséget kínálnak rendkívül kedvező áron. A poliészter szőnyegek könnyen tisztíthatóak és tartósak, így ideális választás otthonunk díszítéséhez és kényelméhez. Törökország híres szőnyegeiről, különösen a keleti mintákról és a modern gyártási folyamatokról, ennek köszönhetően az árak rendkívül versenyképesek maradnak. Egy olcsó szőnyeg 200x300-as méretben tökéletes választás lehet egy tágasabb nappaliba vagy akár étkezőszobába az asztal alá. Ezek a szőnyegek ideálisak a nagyobb területek kitöltésére, miközben határokat húznak meg a terek között. A poliészter anyag kiválóan ellenáll a kopásnak és a fakulásnak, így hosszú ideig megőrzi szépségét és tartósságát. Egy olcsó 160x230-as méretű szőnyeg tökéletes választás lehet egy átlagos méretű nappaliba vagy hálószobába. Ezek a szőnyegek kényelmet és stílust kínálnak egyaránt, miközben megfizethetőek maradnak. A poliészter szálak puhaságot és luxusérzetet biztosítanak, miközben könnyen tisztíthatóak, így alkalmasak a mindennapi használatra. Az olcsó nagyméretű szőnyegek lehetővé teszik, hogy akár nagyobb helyiségeket is megfizethető módon díszítsünk. Ezek a szőnyegek lenyűgöző látványt nyújtanak és meghatározzák a tér hangulatát anélkül, hogy túlzottan megterhelnék a pénztárcánkat. A poliészter anyag tartós és könnyen kezelhető, így hosszú távon is élvezhetjük szépségét.

Tekintse meg minőségi darabokból álló modern szőnyeg kínálatunkat, és dobja fel otthona hangulatát egy fiatalos modern szőnyeggel!


62termék 136
62termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
6 400 Ft - 38 500 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 300
Szélesség (cm)
60 - 200