Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Modern szőnyeg

Modern szőnyegek megfizethető áron. Ha nappali szőnyegeket keres megfizethető áron, tekintse meg szőnyegáruházunk kínálatát, minden szőnyeg raktáron van, így garantált a gyors szállítás.

Modern szőnyeg a lakberendezésben

Modern szőnyeget elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőségi, esztétikus lakberendezés azon formáját, amely inkább az egyszerűséget helyezi előtérbe. Főleg a minimál stílus szerelmeseinek ajánljuk a modern szőnyegeket. Az újonnan épült lakások 40%-át modern lakberendezéssel díszítik. Jutányosabb ár fekvésükből adódóan vonzóbb választást jelent mindenki számára a kézzel készített szőnyegekkel szemben. Modern szőnyegeink poliészterből készültek, Törökországban gyártják. Színezetüket tekintve a paletta széles skáláját lefedik. Mintázatukat nézve a rendkívül változatosak, ugyanis a klasszikus szőnyegeknél megszokott minták helyett a modern felhasználói igények által meghatározott design érvényesül. A fiatalok körében nagyon közkedvelt a modern szőnyeg.

Modern szőnyegek tisztítása

Mivel feltekerve tároljuk a gépi modern szőnyegeket, ezért érdemes megvárni amíg a hullámosodás kimegy a szőnyegből. Ezt, használat során gyorsabban elérhetjük. Tehát közlekedjünk a szőnyegen. Csak a kisimult szőnyeget szabad porszívózni, méghozzá a porszívó leggyengébb fokozatán. Szélsőségesebb szennyeződések esetén javasoljuk, hogy használjon szőnyegtisztító habot vagy forduljon professzionális szőnyegtisztító céghez. Minél hosszabb szálú a szőnyeg annál gyorsabban mehet tönkre, hisz porszívózásnál a szálakat felszívhatja a porszívó, ezáltal folyamatosan romlik a szőnyeg minősége.

Modern szőnyeg minimál stílusú lakberendezéshez

A Modern szőnyeg, a minimál stílusú lakberendezéshez kiválóan passzol. Fiatalosabbnak tűnhet, mint a hagyományos szőnyegek, és kiszolgálja azokat, akik a modern és fiatalos megjelenést keresik otthonukban. A Modern szőnyeg egy olyan stílusban készült, ami a modern minimalizmust részesíti előnyben. A jelenlegi lakberendezési trendeknek megfelelően alkották meg. A modern szőnyegeink Törökországban készülnek a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelően. A gyártási folyamat során, poliészter anyag kerül felhasználásra. A Modern szőnyeg számos előnnyel rendelkezik azok számára, akik szeretnének egy új szőnyeget vásárolni, hogy meghatározzák otthonuk stílusát. A Modern szőnyeg jellemzői az élénk színek és a fiatalos dizájn. Ezek olyan élményt nyújtanak, amelyek a kreativitás és a személyiségünk megjelenését hangsúlyozzák. A Modern szőnyeg választék nagy, így könnyen kiválaszthatja a kívánt méretet, színt és mintát. A modern szőnyeg tökéletesen passzol a modern otthonokkal. A Modern szőnyeg ár-érték aránya kiemelkedő, így lehetőség van arra, hogy szőnyeget vásároljon megfizethető áron. A Modern szőnyeg egy igazi tervezői munka. Ha fiatalos megjelenést szeretne kialakítani otthonában, akkor tökéletes választás az Ön számára a Modern szőnyeg.

Tekintse meg minőségi darabokból álló modern szőnyeg kínálatunkat, és dobja fel otthona hangulatát egy fiatalos modern szőnyeggel!


63termék 136
63termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
6 400 Ft - 38 500 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 300
Szélesség (cm)
60 - 200