Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Rólunk

A Bakhtar Kft 1990-es évek elejétől kezdve képviseli Magyarországon a keleti szőnyeg kultúrát, specializálódva a kézi csomózású szőnyegekre és szövött termékekre, mint a kilim szőnyegek, vagytag gyapjú szőnyegek, párnahuzatok és rongyszőnyegek. Cégünknek globális lábnyoma van, képviseleti jelenléttel a szőnyeg gyártás központjaiban, mint Afganisztán (Aqcha, Mazar-e Sharif), Pakisztán (Lahore, Peshawar), Irán (Teherán, Mashad), India (Delhi) és Törökország (Gaziantep).

  

Minden gyártási folyamatot alaposan felügyelünk, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfeleljenek termékeink. A kereskedelmi integritás nálunk kulcsfontosságú. Cégünk és telephelyünk 1993 óta stabil alapokon nyugszik, aminek köszönhetően teljes biztonsággal vállaljuk minden termékünk garanciális támogatását.

A szőnyegek színei tartósak, és minden egyes szőnyegünket mosással és napfényben történő szárítással kezeljük. Az afgán hagyományokhoz hűen egy egyedi minőségellenőrzési módszert alkalmazunk: egy véletlenszerűen kiválasztott szőnyeget a közterületre helyezünk, és lehetővé tesszük, hogy az emberek egész nap átsétáljanak rajta. Ha a nap végére a szőnyeg csak minimális kopást mutat vagy teljesen épségben marad, akkor biztosak lehetünk a termékeink minőségében. Ezt a tesztelési eljárást fél évente - évente ismételjük meg. Sokan tévesen azt gondolják, hogy egy keleti szőnyeg minősége az anyagszálak hosszúságával arányos. Ez azonban nem igaz; a szőnyeg vastagsága egyszerűen egy nyírási döntés eredménye. Valójában a hosszabb szálak könnyebben kerülhetnek a porszívó látókörébe, ami potenciálisan károsíthatja a szőnyeget.

 

A szőnyegek minőségét és csomósűrűségét mindig a termék hátoldalán vizsgáljuk meg. Minél finomabb és sűrűbb a csomózás, annál magasabb értéket képvisel a keleti szőnyeg. Természetesen a csomók anyagának minősége is kiemelkedő jelentőségű, legyen szó gyapjú vagy selyem szőnyegekről. A gyapjú minősége már a legelőnél kezdődik, ahol a bárányok táplálkoznak. A bárány gyapjút két kategóriába soroljuk: az egyik a külső gyapjú réteg, amiből a legtöbb a keleti szőnyegek, perzsa szőnyeg készül. A másik réteg, amely a bárányok testéhez közel van és nem érintkezik a külvilággal. Ezek a gyapjúk a prémium, sűrű csomózású keleti szőnyegek, perzsa szőnyegek alapanyagául szolgál.

 Folyamatosan fenntartunk egy állandó raktári készletet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy vevőink és viszonteladóink szükségleteit zökkenőmentesen kielégítsük. Ennek eredményeként gyors és hatékony szállítást tudunk biztosítani egész Magyarország területére. Raktárkészletünket évente többször frissítjük, ami különösen a nagykereskedelmi partnereink számára előnyös, mivel így folyamatosan tudnak kínálatot biztosítani.

Raktár készletünk több ezer darab szőnyeget tartalmaz, amit több mint 2.000 négyzetméteren prezentálunk ügyfeleinknek. A kínálatban található szőnyegek méretei 0,5 nm-től akár 30 nm-ig is terjednek. Nagyobb, 30 nm feletti méretekre is veszünk fel rendeléseket, bár ezeknél valamivel hosszabb szállítási idővel kell számolni. Minden termékünkhöz részletes kezelési és használati útmutatót, valamint garancialevél és származási bizonyítványt adunk, amelyek a termék minőségét garantálják. Emellett ingyenes szaktanácsadást is nyújtunk.

2017-től kezdve a kínálatunkban megtalálhatók gépi perzsa szőnyegek is, amelyek akril szálból készülnek. Ezek a szőnyegek gyapjúhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. A poliészter alapú gépi szőnyegeink előnye az olcsóság, viszont ezek az opciók inkább rövid távra tervezve ideálisak, míg a kézi csomózású szőnyegek egy életen át tartó befektetést jelentenek. A tartósság ugyanakkor jellemző az akril alapú gépi szőnyegeinkre is.

2019-ben létrehoztuk a CarpetDepo szőnyeg webáruházat, így innentől kedve a magánszemélyek számára is lehetőség nyílik vásárolni termékeinkből! A CarpetDepo egy globális szőnyeg webáruház, ahol Európa minden országából érkeznek a megrendelések. Az Ön vásárlása a szőnyeg webáruházunkban koczkázatmentes. Ha nem passzol az otthonához a termék, szőnyeg kereskedésünk ingyenes visszaküldési garanciát biztosít. Erről itt olvashat bővebben!

 Cégünk és alapítónk megtisztelő elismerésben részesült nem csak Magyarország korábbi Köztársasági Elnökétől, Sólyom Lászlótól (2005-2010), hanem Afganisztán egykori elnökétől, Hamid Karzaitól (2004-2014) is. Ezen kitüntetésekért rendkívül büszkék vagyunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A céget dr. Zaman Wahed alapította 1993-ban, aki egy afgán szőnyegkészítő városból (Aqcha) származik. A cég ügyvezető igazgatója és tulajdonosa.

 

Zaman Fawad ügyvezető tulajdonos

 

 

 

 

 

 

 

Ahmad Ziya Rahmani, cég raktár vezetője

 

 

 

 

 

 

                                   

Deáki Márton Titkárság

 

 

 

 

 

 

Titkárság

Rahmani Mursal

Zaman Lima

CarpetDepo a minőségi szőnyeg garanciája! 

CarpetDepo - Szőnyeg webáruház

Várjuk szeretettel szőnyeg raktárunkban:

Cím: 1113 Budapest, Daróczi út 2/d 

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 10:00 - 17:30

Szombatra előre bejentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken!

Ha kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy ha elakadt a rendelés közben, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Mobil: +36-30-987-2979

Iroda: +36-1-246-55-24

e-mail: info@carpetdepo.hu