Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Rólunk

A Bakhtar Kft az 1990-es évek eleje óta Magyarországon is foglalkozik a cég keleti országokban előállított kézi csomózású szőnyegek és szőtteseket azaz kilimeket vagy másnéven rongyszőnyegek  forgalmazásával. Képviseleteink megtalálhatóak a legfőbb szőnyeg készítő országokban mint Afganisztán (Aqcha, Mazar-e Shariff), Pakisztán (Lahor, Peshawar), Irán ( Tehran, Mashad) és Indiában (Delhi).

 

A szőnyeg készítés minden mozzanatát ellenőrizzük, hogy a maximális minőséget képviselhessük. Fontos a hitelesség a kereskedelemben. 1993 óta változatlan a cégünk és telephelyünk, így nyújthatunk garanciát szőnyegeinkre.  

A szőnyegek színtartóak, mosottak és napon szárítottak. Minőség ellenőrzés afgán módra az, mikor egy találomra kiválasztott szőnyeget kiterítünk a köztérre és hagyjuk, hogy az emberek egész nap lépjenek rá. Ha a szőnyeg a nap végén roncsolás nélkül vagy enyhe roncsolással kibírta, akkor rendben van a minőség. Ezt a folyamatot fél évente hajtjuk végre.

A közhiedelem úgy gondolja, hogy ha egy keleti szőnyeg vastag szálú akkor biztos jobb minőségű is. Ezt természetesen tévedés, hisz a szőnyeg vastagsága csak nyírás kérdése. Sőt minél hosszabb szálú egy szőnyeg, azt annál könnyebben szívja be a porszívó és ezzel kárt tehet a szőnyegben.

A szőnyeg minőségi állapotát és a csomó sűrűséget mindig a szőnyeg hátoldaláról állapítjuk meg. Minél apróbb és sűrűbb a csomó annál értékesebb a keleti szőnyeg. Természetesen számít a szőnyeg csomók anyagminősége is, egyaránt a gyapjú szőnyegnél és selyem szőnyegnél is. A gyapjú minőség a megfelelő legelőnél kezdődik, ahol a bárányok legelnek.  A bárány gyapjút két részre oszthatjuk, az első, ami érintkezik a külvilággal, ebből készülnek a legtöbb keleti szőnyegek. A másik amely nem érintkezik a külvilággal ebből készülnek a sűrű csomózású prémium keleti szőnyegek.

Állandó raktári készlettel rendelkezünk, így biztosítjuk vevőink és kereskedőink számára a folyamatos szőnyeg mennyiséget. Ennek köszönhetően gyorsan tudjuk szállítani a szőnyeget a megrendelőhöz. Évente több alkalommal töltjük fel raktári készletünket. Ez fontos nagykereskedelmi szempontból, hogy viszonteladóink zavartalanul értékesíthessenek.  

Több ezer darabból álló készletünket kínáljuk kedves vevőinknek 2.000nm-enAz általunk forgalmazott szőnyegek mérete 0,5 nm-től egészen 30 nm-ig terjed. 30 nm  feletti méretekre is elfogadunk megrendelést, viszont arra várni kell. Minden szőnyeghez részletes használati és kezelési utasítást adunk. Garancialevelünk a származási bizonyítvánnyal együtt garantálja a kiváló minőséget. Mindezek mellé még ingyenes szaktanácsadást is biztosítunk. 2017 óta forgalmazunk minőségi gépi perzsa szőnyegeket is. Ezek a gépi szőnyegek akril szálból készülnek és előnye, hogy hasonló tulajdonságai vannak mint a gyapjú szőnyegnek. A poliészteres gépi szőnyegek előnye, hogy olcsó szőnyeg. Amíg egy kézi szőnyeg egy életre szól addig a poliészter szőnyeg csak néhány évre. A tartósság igaz az akril gépi szőnyegeinkre is.
2019 óta megnyitottuk online szőnyegáruházunkat ahol magánszemélyként is tud vásárolni tőlünk!

Cégünk és tulajdonosunk elismerésben részesült Magyarország Köztársasági Elnökétől, Sólyom Lászlótól (2005-2010) és Afganisztán elnökétől Hamid Karzaitól (2004-2014), amire nagyon büszkék vagyunk.

 

A céget dr. Zaman Wahed alapította 1993-ban, aki egy afgán szőnyegkészítő városból (Aqcha) származik. A cég ügyvezető igazgatója és tulajdonosa.

 

Zaman Fawad ügyvezető tulajdonos

 

Ahmad Ziya Rahmani, cég raktár vezetője

                                   

Deáki Márton Titkárság

                                   

Gróbe Dóra Titkárság

Carpetdepo a minőségi szőnyeg garanciája! 

CarpetDepo - szőnyegáruház

Várjuk szeretettel szőnyegáruházunkban:

Cím: 1113 Budapest, Daróczi út 2/d 

Ha kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy ha elakadt a rendelés közben, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Mobil: +36-30-987-2979

Iroda: +36-1-246-55-24

e-mail: info@carpetdepo.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 10:00 - 17:30

Szombatra előre bejentkezés szükséges!