Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Prémium akril perzsa szőnyeg

Perzsa szőnyeg kedvező áron raktárról, prémium akril szálas klasszikus szőnyeg. Böngésszen szőnyegáruházunkban, ha nappali szőnyeget vagy hálószoba szőnyeget keres. Rendelje meg kedvenc szőnyegét, ha még sem passzol a szobájához akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes! Erről ITT olvashat bővebben!

Mit érdemes tudni az akril perzsa szőnyegről?

Akril perzsa szőnyeg hasonló tulajdonságú, mint a kézi csomózású gyapjú szőnyeg. Viszont a moly nem károsítja az akrilból készült szőnyeget, ami szintén előny a használat szempontjából. Az akrilból készült gépi szőnyeg, klasszikus perzsa mintával több mint egy hagyományos gépi szőnyeg. Sokkal tartósabb, ellenállóbb, tűzállóbb. Az akril perzsa szőnyeg elegáns hangulatot kölcsönöz otthonának. Az akril nem okoz allergiát, nem szöszösödik, így nem kell félteni gyermekeinket és magunkat a káros anyag belélegzésétől. Szőnyeg katalógusunkban megtalálja a jól ismert kézi csomózású keleti szőnyeg mintákat mint, a Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion vagy Bokhara.

  • Készítés: gépi perzsa szőnyeg
  • Csomó/m2 : 980.000
  • Csomószál: 100% akril
  • Láncfonál: 20% akril 80% poliészter
  • Felvetőszál: Juta
  • Származási ország: Irán
  • Szálmagasság: 10-12 mm

Miért szeretjük az akril perzsa szőnyegeket?

Mert tapintásra megszólalásig hasonlít a gyapjú szőnyeghez, ellenálló képessége pedig igen magas. Színét nedves tisztítás során is jól megtartja. Használat során is nehezen kikoptatható a festése. Az akril kedvező tulajdonsága, hogy hő hatására nem olvad el. Ha egy hagyományos gépi szőnyeget, amely 100% poliészterből készült, sokáig a napon hagyjuk, elolvad az anyaga, hullámos lesz a szőnyeg, mivel nem tolerálják az erős napsütést.

Miért drágább az akril perzsa szőnyeg, mint a hagyományos gépi szőnyeg?

Az akril perzsa szőnyeg sokkal tartósabb, kifinomultam mint a hagyományos gépi szőnyeg. Mivel 1 millió gépi csomó van négyzetméterében sokkal kidolgozottabb a mintavilága. Elég megtapintani vagy mezítláb lépkedni rajta és megérezzük a különbséget. Nem beszélve a népszerű Iráni mintákról, amelyeket jól ismerünk a kézi csomózású perzsa szőnyegekről.

Válasszon prémium akril perzsa szőnyegeink közül, melyeket raktárról szállítunk! 
Készletünk folyamatosan frissül, megújul, így érdemes lehet időről időre visszatérnie hozzánk.


96termék 136
96termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
12 420 Ft - 190 000 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 350
Szélesség (cm)
60 - 250
Anyaga
Gyártás