Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Prémium akril perzsa szőnyeg

Perzsa szőnyeg kedvező áron raktárról, prémium akril szálas klasszikus szőnyeg. Böngésszen szőnyegáruházunkban, ha nappali szőnyeget vagy hálószoba szőnyeget keres. Rendelje meg kedvenc szőnyegét, ha még sem passzol a szobájához akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes!

Mit érdemes tudni az akril perzsa szőnyegről?

Akril perzsa szőnyeg hasonló tulajdonságú, mint a kézi csomózású gyapjú szőnyeg. Viszont a moly nem károsítja az akrilból készült szőnyeget, ami szintén előny a használat szempontjából. Az akrilból készült gépi szőnyeg, klasszikus perzsa mintával több mint egy hagyományos gépi szőnyeg. Sokkal tartósabb, ellenállóbb, tűzállóbb. Az akril perzsa szőnyeg elegáns hangulatot kölcsönöz otthonának. Az akril nem okoz allergiát, nem szöszösödik, így nem kell félteni gyermekeinket és magunkat a káros anyag belélegzésétől. Szőnyeg katalógusunkban megtalálja a jól ismert kézi csomózású keleti szőnyeg mintákat mint, a Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion vagy Bokhara.

  • Készítés: gépi perzsa szőnyeg
  • Csomó/m2 : 980.000
  • Csomószál: 100% akril
  • Láncfonál: 20% akril 80% poliészter
  • Felvetőszál: Juta
  • Származási ország: Irán
  • Szálmagasság: 10-12 mm

Miért szeretjük az akril perzsa szőnyegeket?

Mert tapintásra megszólalásig hasonlít a gyapjú szőnyeghez, ellenálló képessége pedig igen magas. Színét nedves tisztítás során is jól megtartja. Használat során is nehezen kikoptatható a festése. Az akril kedvező tulajdonsága, hogy hő hatására nem olvad el. Ha egy hagyományos gépi szőnyeget, amely 100% poliészterből készült, sokáig a napon hagyjuk, elolvad az anyaga, hullámos lesz a szőnyeg, mivel nem tolerálják az erős napsütést.

Miért drágább az akril perzsa szőnyeg, mint a hagyományos gépi szőnyeg?

Az akril perzsa szőnyeg sokkal tartósabb, kifinomultam mint a hagyományos gépi szőnyeg. Mivel 1 millió gépi csomó van négyzetméterében sokkal kidolgozottabb a minta világa. Elég megtapintani vagy mezítláb lépkedni rajta és megérezzük a különbséget. Nem beszélve a népszerű Iráni mintákról, amelyeket jól ismerünk a kézi csomózású perzsa szőnyegekről.

Válasszon prémium akril perzsa szőnyegeink közül, melyeket raktárról szállítunk! 
Készletünk folyamatosan frissül, megújul, így érdemes lehet időről időre visszatérnie hozzánk.


74termék136
74termék136
Szűrés
Ár
 (Ft)
12 474 Ft - 277 200 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 400
Szélesség (cm)
60 - 300
Anyaga
Gyártás