Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Prémium akril perzsa szőnyeg

Perzsa szőnyeg akrilból, amely megfizethetőbb, mint egy kézi szőnyeg, de sokkal minőségibb, mint egy hagyományos gépi szőnyeg. Böngésszen, ha nappali vagy hálószoba szőnyeget keres. Rendelje meg kedvenc szőnyegét, és ha mégsem passzol a szobájához akkor a CarpetDepo Szőnyegáruház gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes!

A KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL Itt olvashat bővebben!

Mit érdemes tudni az akril perzsa szőnyegről?

Akril perzsa szőnyeg hasonló tulajdonságú, mint a kézi csomózású szőnyeg. Viszont a moly nem károsítja az akrilból készült szőnyeget, ami szintén előny a használat szempontjából. Az akrilból készült gépi szőnyeg, klasszikus perzsa mintával több mint egy hagyományos gépi szőnyeg. Sokkal tartósabb, ellenállóbb, tűzállóbb. Az akril perzsa szőnyeg elegáns hangulatot kölcsönöz otthonának. Az akril nem okoz allergiát, nem szöszösödik, így nem kell félteni gyermekeinket és magunkat a káros anyag belélegzésétől. Szőnyeg katalógusunkban megtalálja a jól ismert Iráni szőnyeg mintákat mint, a Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion vagy Bokhara.

  • Készítés: gépi készítésű
  • Csomó/m2 : 980.000
  • Csomószál: 100% akril
  • Láncfonál: 20% akril 80% poliészter
  • Felvetőszál: Juta
  • Származási ország: Irán
  • Szálmagasság: 10-12 mm
  • Súlya: 3 kg/m²

Videó az akril perzsa szőnyegről

Miért szeretjük az akril perzsa szőnyegeket?

Mert tapintásra megszólalásig hasonlít a gyapjú szőnyeghez, ellenálló képessége pedig igen magas. Színét nedves tisztítás során is jól megtartja. Festése a legforgalmasabb nappaliban is megállja a helyét. Az akril kedvező tulajdonsága, hogy hő hatására nem olvad el. Ha egy hagyományos gépi szőnyeget, amely 100% poliészterből készült, sokáig a napon hagyjuk, elolvad az anyaga, hullámos lesz a szőnyeg, mivel nem tolerálják az erős napsütést.

 

gépi perzsa szőnyeg

 

Miért drágább az akril perzsa szőnyeg, mint a hagyományos gépi szőnyeg?

A CarpetDepo egy olyan szőnyegáruház, ahol számos különböző szőnyeg fajta közül válogathat. Azonban, ha minőségi és tartós szőnyeget keres és az ára is elérhető legyen, akkor érdemes az akril perzsa szőnyeget választania. A Prémium minőségű akril perzsa szőnyeg lenyűgöző és elegáns dekoráció, amely feldobja otthona megjelenését. Ez a gyönyörű perzsa szőnyeg géppel készült és prémium minőségű akril anyagból, amely tartós és könnyen tisztítható. A szőnyeg 1 négyzetméterében 1 millió gépi csomó van, így a súlya 3 kg/m2. Az akril anyagból készülő gépi perzsa szőnyeg sokkal jobb minőségű, mint egy hagyományos gépi perzsa szőnyeg. Elég megtapintani vagy mezítláb lépkedni rajta és azonnal megérezzük a különbséget. Az akril perzsa szőnyeg vonzza a szemet. Mintája nagyon hasonlít az eredeti Iráni perzsa szőnyegre. Ez az elegáns szőnyeg tökéletes választás a nappaliba vagy akár a hálószobába. Az akril tűzálló anyag, így biztonságban tarthatja otthonát. A szőnyeg melegen tartja a helyiséget, ezért tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kellemes érzetet a talpuk alatt. A Prémium akril perzsa szőnyeg változatos és gazdag mintavilága, az eredeti Iráni szőnyeget idézi. A színárnyalatok ideálisak és összhangban vannak a klasszikus belsőépítészeti stílussal és a bútorokkal. A Prémium akril perzsa szőnyeg anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható a mindennapokban. Ha olyan elegáns szőnyeget szeretne, amely nem csak díszíti otthonát, de a személyiségét is tükrözi, akkor a Prémium akril perzsa szőnyeg lesz az ideális választás. Nézze meg közelebbről az akril perzsa szőnyeg minőségét, színét és mintáját a saját otthonában. Rendelje meg online, a CarpetDepo szőnyegáruház oldalán, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. Az akril perzsa szőnyegek nem csak magas minőségűek, hanem környezetbarát is. A CarpetDepo elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és számos olyan szőnyegfajtát kínál, amelyek kímélik a környezetet. Az akril perzsa szőnyegek készítése során kevesebb energiát használnak fel, mint más szőnyegek gyártásánál. Emellett az akril anyag könnyen újrahasznosítható. Ezek az elegáns szőnyegek tartósak, és részletesen kidolgozott iráni mintákkal rendelkeznek, így hosszú évekig szépek maradnak. Ez a szőnyeg a tradicionális perzsa kultúra megtestesítője, amely számos szépséges és gazdag motívumot mutat be. A szőnyeg nélkülözhetetlen dísze lehet a nappalinak, a hálószobának és bármilyen más helynek, ahol stílusos és elegáns szőnyegre lenne szükség.

akril perzsa szőnyeg a nappaliba

Válasszon egy elegáns perzsa szőnyeget a CarpetDepo szőnyeg bolt kínálatából, melyet raktárról szállítunk, így a gyors szállítás garantált!


84termék 136
84termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
14 920 Ft - 196 700 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 300
Szélesség (cm)
60 - 200