Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Keleti mintás gépi szőnyeg

Keleti mintás szőnyeget keres kedvező áron? Gépi szőnyeg keleti mintával a klasszikus stílusú otthonokhoz. Tekintse meg szőnyeg raktárunk kínálatát és rendeljen szőnyeg webáruházunktól!

Klasszikus szőnyeg gépi változata

Ha Ön klasszikus szőnyeget keres a lakása berendezéséhez, de fontos a költséghatékonyság is, akkor ajánljuk figyelmébe gépi szőnyeg választékunkat, amely gazdag keleti mintás szőnyegekkel büszkélkedhet. Az otthonunk egyik meghatározó eleme a megfelelő szőnyeg, amely nem csupán esztétikai, hanem kényelmi szempontból is hozzájárul a lakótere különleges hangulatának kialakításához. Akár a nappaliját, akár a hálószobáját szeretné berendezni, a keleti mintás gépi szőnyeg tökéletes lehetőséget nyújt a minőségi lakberendezés kielégítésére. A hagyományosan kézi szőnyegekből ismert klasszikus iráni minták újra értelmezése során a gépi szőnyeg a modern technológia és a hagyományos keleti mintázatok ötvözetét képviselik. A klasszikus szőnyegek gépi változata nem csupán anyagi szempontból jelentenek kedvezőbb alternatívát. Legyen az a hagyományos poliészterből készült gépi perzsa szőnyeg vagy a Prémium kategóriába tartozó akrilból készült gépi perzsa szőnyeg, igazi különleges látványelemmé válnak otthonában.

Prémium gépi perzsa szőnyeg akrilból

Az akril szintetikus alapanyag, több hasznos tulajdonsággal bír: lágy, mégis kifejezetten strapabíró. Könnyen tisztítható és szárítható, nem bolyhosodik, a belőle készült szőnyeg megtartja a formáját. Ragyogó színüket vegyszeres tisztításnál is tökéletesen megőrzik. Élethűen tükrözik az eredeti perzsa szőnyegek hangulatát. Elegáns megjelenést biztosít a szobának. Tapintásából is érződik a minőség. 1 millió gépi csomót tartalmaz négyzetméterében. Az iráni szőnyegekből jól ismert mintákkal, mint Tabriz, Bidjar, Isfahan. A perzsa szőnyegnek hosszú történelme van. A perzsa szőnyeg hírneve a 16. században kezdődött, de a kézzel készített szőnyeg időigényes és drága folyamatokkal állítják elő. A gépi perzsa szőnyeg megjelenése lehetővé tette a nagyobb darabszámú és olcsóbban előállítható szőnyegek gyártását. Ezek azonban nem vesztették el a perzsa szőnyeg hagyományos kézműves szépségét és minőségét.

Klasszikus szőnyeg poliészterből

A poliészterből készült klasszikus gépi szőnyeg népszerűségét annak köszönheti, hogy ára rendkívül kedvező. A Török szőnyegek mostanra tömegcikké váltak, így kedvező árfekvésük miatt mindenki számára elérhetőek. A törökországi szőnyeg gyárban, amit képviselünk, a gyártási folyamat minden mozzanatát szigorú minőségellenőrzés kiséri. Mostanra elmondható, hogy a török szőnyegek is kezdik a magas színvonalat elérni. A poliészterből készült szőnyegek ár/érték arányban abszolút ideális választást jelentenek. Mivel összetekerve tároljuk a szőnyeget raktárunkban, így nem kell megijednie, ha kicsomagolás után hullámos. Használat során kiegyenesedik. Ezt követően szabad csak porszívóznia. Széles kínálatunkban kiemelkedő helyet foglal el a poliészterből készült török szőnyeg, mely népszerűségét elsősorban rendkívül kedvező árának köszönheti.

Keleti mintás gépi szőnyeg az otthon dísze

A szőnyeg az otthonunk dísze, amely kényelmet, stílust és melegséget ad a helyiségnek. A keleti mintás szőnyegek hosszú idők óta divatosak és időtlenek maradnak. A perzsa motívumokkal díszített gépi szőnyeg még a modern belső terekben is remekül mutat, hiszen elegáns hangulatot varázsol. A gépi szőnyeg nem csak praktikusak, de az áruk is sokkal kedvezőbb. Az iráni motívumokkal díszített, akril anyagból készült gépi perzsa szőnyeg, stílusban és minőségben messze kiemelkednek a többi gépi szőnyeg közül. A klasszikus perzsa motívumokkal díszített szőnyeg, különleges eleganciájukkal vonzzák a figyelmet. Az ilyen szőnyegek tökéletesen illeszkednek a nappalihoz és a hálószobához, mivel a legtöbb időt ezekben a helyiségekben szeretjük eltölteni. A gépi szövési technológia magas szintű, amely lehetővé teszi az árnyaltabb színek és a bonyolultabb minták elkészítését. A gépi perzsa szőnyeg tartóssága és könnyű karbantartása miatt a nappali és a hálószoba ideális dísze lehet. Ha olyan szőnyeget keres, amely tartós, könnyen tisztítható és időtlenül elegáns, akkor érdemes megfontolnia a klasszikus iráni motívumokkal díszített akril perzsa szőnyeget. Ha viszont kifejezetten olcsóbb szőnyeget szeretne és ár/érték arányban is megfelelő, akkor vásároljon Török poliészter gépi szőnyeget.

Ne aggódjon, ha kibontás után a szőnyeg hullámos. Raktárunkban a gépi szőnyegeket feltekerve tároljuk. Rövid használat után kiegyenesedik a szőnyeg.

Tekintse meg minőségi darabokból álló keleti mintás gépi szőnyeg kinálatunkat, és dobja fel otthona hangulatát egy elegáns perzsa szőnyeggel!

126termék 136
126termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
6 550 Ft - 196 700 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 300
Szélesség (cm)
50 - 200