Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Klasszikus szőnyeg

Klasszikus szőnyeget keres kedvező áron? Tekintse meg szőnyegáruházunk kínálatát. Gépi szőnyegek keleti mintával. Akril perzsa szőnyegek népszerű iráni mintákkal. Tekintse meg szőnyeg outlet raktárunk kínálatát és rendeljen webáruházunktól!

Klasszikus szőnyeg

Klasszikus Keleti szőnyegek gépi változata, széles választékban. Ha nappalijába vagy hálószobájába keres perzsa szőnyeget, de olcsón, akkor érdemes ebben a kategóriában böngésznie. Klasszikus  mintájú szőnyegeinket elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőségi, esztétikus lakberendezési termékeket, viszont jutányosabb ár fekvésükből adódóan vonzóbb választást jelent számukra a kézzel csomózott szőnyegek vagy a szőtt kilimekkel szemben. Ezeket a gépi szőnyegek két csoportba sorolhatjuk. Hagyományos poliészterből készült gépi szőnyeg, vagy a Prémium kategóriában pedig, az akrilból készült perzsa szőnyegek. 

Akril perzsa szőnyeg

Az akril szintetikus alapanyag, több hasznos tulajdonsággal bír: lágy, mégis kifejezetten strapabíró. Könnyen tisztítható és szárítható, nem bolyhosodik, a belőle készült szőnyeg megtartja a formáját. Ragyogó színüket vegyszeres tisztításnál is tökéletesen megőrzik. Élethűen tükrözik a kézi csomózású perzsa szőnyegek hangulatát. Elegáns megjelenést biztosít a szobának. Tapintásából is érződik a minőség. 1 millió gépi csomó van négyzetméterében. Az iráni szőnyegekből jól ismert mintákkal, mint Tabriz, Bidjar, Isfahan.

Poliészter klasszikus szőnyeg

A poliészter klasszikus szőnyegeink népszerűségüket annak köszönhetik, hogy áruk rendkívül kedvező. Török szőnyeg mostanra tömegcikk lett, így mindenki számára elérhető. A Török szőnyeg gyár akit képviselünk, a készítés minden mozzanatát ellenőrzi. Mostanra elmondható, hogy a török szőnyegek is kezdik a magas színvonalat elérni. Ár/érték arányban abszolút megfelelőek a poliészter gépi szőnyegek. Mivel összetekerve tároljuk szőnyeg raktárunkban, így nem kell megijedni, ha először hullámos. Használat során kiegyenesedik. Ezt követően szabad porszívózni. Forró napsütésnek nem érdemes kitenni, mert a poliészter műanyag termék, így a hőt nem bírja.

Tekintse meg minőségi darabokból álló gépi szőnyegeinket, és dobja fel otthona hangulatát egy elegáns perzsa szőnyeggel!


137termék 136
137termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 050 Ft - 253 500 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 350
Szélesség (cm)
60 - 250
Anyaga
Gyártás