Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Shawal gyapjú szőnyeg

Rendeljen szőnyegházunktól kézi csomózású Shawal gyapjú szőnyeget, Khorjin keleti szőnyeget. Díszítse nappaliját keleti szőnyegekkel, minden szőnyeg raktáron.

Mit érdemes tudni a Shawal Keleti szőnyegről?

A Shawal gyapjú szőnyeg modern és klasszikus dizájn ötvözete. Városiak által lakott területen készül. Az afgán szőnyeg kényelmes, otthonos hangulatot kölcsönöz mint nappali szőnyeg vagy folyósokon mint futószőnyeg. Változatos motívuma és színvilága szemet gyönyörködtető. Rengeteg munkát és türelmet igényel a Shawal keleti szőnyeg elkészítése. A színeket növényekből nyerik ki és színezik vele a gyapjúfonalakat. 100%-ig kézzel készített szőnyeg. A gyapjú szőnyeg elkészülte után négyszer mossák és napon szárítják, hogy színtartóak maradjanak. Sokan gondolják úgy, hogy minél tömörebb és vastagabb a perzsa szőnyeg, annál jobb és tartósabb, de ez tévhit. A vastagság nyírás kérdése, a tartósság pedig csomózás sűrűségének és az ezzel összefüggő anyagminőségnek az eredménye. A Shawal szőnyeg kiválóan alkalmazkodik bármely stílusú nappalihoz. Ennek a gyapjú szőnyegnek a másik elnevezése a Khorjin szőnyeg.

Hogyan használjam a keleti szőnyeget?

A keleti szőnyeg tisztítása, gondozása a könnyeb foltok esetében nem igényel nagy szakértelmet. Minden gyapjú szőnyeget csak szál irányba szabad porszívózni. Régi nagy tévhit, hogy fellógatjuk a szőnyeget és elkezdjük porolni, ütögetni. Ez a technika minden szőnyegnek ártalmas. Fellazítja a csomókat, ezáltal hamarabb tönkre megy a gyapjú szőnyeg. Teríthető padlófűtéses szobákban is. Bár igaz, akkor gyakrabban kell mozgatni vagy porszívózni, hogy a molyok ne fészkeljenek a szőnyeg alá. Nem gond, ha bútorok nehezednek rá. Persze nem érdemes többszáz kilogrammos bútort helyezni a szőnyegre, mert ha éles lábai vannak a nehéz bútornak, az átszakíthatja a szőnyeget.

Készítés: kézi csomózású szőnyeg
Csomószám: kb. 180 000 - 250 000 csomó / m2
Származási hely: Afganisztán
Csomózott rész anyaga: 100 % gyapjú
Láncfonal anyaga: 100 % pamut
Vastagság: kb. 8-10 mm

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt kézi csomózású gyapjú szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja! Ne aggódjon, ha nem passzol szobához, a Carpetdepo intézi a visszaszállítást, amely ingyenes.


29termék129
Szűrés
Ár
 (Ft)
75 140 Ft - 736 281 Ft
Hosszúság (cm)
104 - 303
Szélesség (cm)
80 - 218
Anyaga
Gyártás