Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi csomózású modern szőnyeg
432 656 Ft

Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi csomózású modern szőnyeg

Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg
Modern perzsa szőnyeg Aikat 234x168 kézi modern szőnyeg

Az Aikat modern perzsa szőnyeg egy kortárs tervezésű szőnyeg, amely az aktuális modern kor és a hagyományos keleti szőnyeg stílusának tökéletes ötvözetét képviseli. Bár viszonylag fiatal tervezésű, mégis számos előnnyel rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a minimalista és klasszikus belső terek számára. Az Aikat kézi csomózású modern szőnyeg Afganisztánban készül, és egyedülálló hangulatot kölcsönöz otthonának a modern mintázatok és színek révén. Az elkészült szőnyeget alaposan átmossák és a forró napsütésben szárítják, ami hozzájárul az elképesztően tartós színükhöz. Ez a modern perzsa szőnyeg egy valódi mestermű, amely 100%-ban kézzel készült. Az Aikat szőnyegek színezőanyagát pedig természetből kinyert festékek adják. Az Aikat modern perzsa szőnyeg csomózása gyapjú és a felvetőfonala pedig pamut. Az Aikat kézi csomózású modern szőnyeg készítése során a Gheordes csomózási technikát alkalmazzák, amely dupla csomózást jelent. Az Aikat szőnyeg tervezése és készítése hosszú és fáradságos folyamat, amely során a szőnyeg csomózó mesterek hatalmas tapasztalatát és szakértelmét kamatoztatják. Az Aikat modern perzsa szőnyeg bármelyik helyiségben kellemes atmoszférát teremt, legyen az nappali vagy hálószoba. Ha pedig folyosójára szeretne futószőnyeget, akkor is megtalálhatja a megfelelőt a CarpetDepo szőnyegáruház kínálatában. Aikat modern perzsa szőnyeg nem csak szemet gyönyörködtető, hanem praktikus és stílusos választás is otthona díszítéséhez. Ez a szőnyeg ideális választás a meleg érzet megteremtése szempontjából is. A gyapjú természetes tulajdonságai révén kiválóan szigetel a hideg ellen, így kellemes hangulatot teremt minimalista terekben is, ahol a gyönyörű csempéknek is nagy szerepe van. Ez a gyapjú szőnyeg nem csupán otthonokban, hanem különböző közösségi terekben is kiválóan megállják a helyüket. Így például luxus irodákban, szállodákban is elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöznek. Ha igazán különleges és exkluzív atmoszférát szeretne teremteni a nappali vagy a hálószobájába, az Aikat modern perzsa szőnyeg a tökéletes választás. A szőnyeg vásárlása előtt érdemes megbizonyosodnia arról, hogy a mérete megfelel a szoba méretéhez. A modern keleti szőnyeg mintázata és színe pedig a helyszínen válik igazán nyilvánvalóvá, hogy harmonizál-e a kiválasztott helyiséggel. Ha azonban mégsem elégedett a választott szőnyeggel, semmi ok az aggodalomra, mert a CarpetDepo szőnyegáruház ingyenes visszaküldést biztosít Önnek.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készítés: kézi csomózású
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomószám: kb. 200.000 csomó/m2
  • Csomózott rész anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 7-9 mm
  • Súlya: 2,5 Kg/m2
Hosszúság (cm)
234
Szélesség (cm)
168
Négyzetméter (m²)
3,9312
Cikkszám
98657
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
7-9 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
432 656 Ft
Részletek

Aikat modern perzsa szőnyeg stílus az otthoni és közösségi terekben

Az Aikat modern perzsa szőnyeg tökéletes választás számos helyiségbe, hogy modern és vidám atmoszférát teremtsen. Az alábbiakban felsorolt néhány helyiség, amelyekben az Aikat modern perzsa szőnyeg remekül mutat. Nappali számára Az Aikat kézi csomózású szőnyeg központi szerepet játszhat, ahol stílusos és vidám légkört teremt. Kombinálhatja modern bútorokkal vagy a klasszikusabb elemekkel egyaránt, hogy a szőnyeg igazán kiemelkedjen. Hálószoba számára Az Aikat szőnyeg meghitt hatást kelthet. Puhasága és kényelme segít a pihenésben, miközben egyedülálló vonzerővel bír. Válasszon olyan színt és mintát, amely harmonizál a hálószoba dekorációjával. Az Aikat szőnyeg elegáns megjelenése és hangulatos jellege inspiráló környezetet teremthet a dolgozószobában. Helyezze el a szőnyeget a munkaterület körül, hogy ihletet és kényelmet nyújtson a munka során. Az Aikat modern perzsa szőnyeg különleges hangulatot varázsolhat az étkezőbe. Helyezze el az étkezőasztal alá, hogy meghatározott területet adjon a helyiségnek. Válasszon olyan színt és mintát, amely illeszkedik az étkező bútoraihoz és a belső tér többi elemeihez. Az Aikat futószőnyeg kiválóan alkalmas a folyosóba vagy a nappali szőnyeg kiegészítőjének is. Nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem kellemes érzést nyújtanak a lábaknak a közlekedés során. Az Aikat modern perzsa szőnyeget szinte bármelyik helyiségben elhelyezheti, ahol egyedülálló megjelenést szeretne teremteni. A szőnyeg kiválasztásakor elsősorban figyeljen a méretre. A minta és a szín, majd a helyszínen fog kiderülni, hogy harmónizál-e a tér többi elemével vagy sem.

modern perzsa szőnyeg Aikat

Az Aikat gyapjú szőnyeg tisztítása

Az Aikat gyapjú szőnyeg terítés után azonnal porszívózható. Mindin szál irányának megfelelően porszívózza és leggyengébb fokozaton. Ez minden keleti szőnyegre vonatkozik. Tisztítása nem igényel nagy szakértelmet. Nem szabad megvárni, hogy szennyeződés megszáradjon a szőnyegen. Enyhén nedves ronggyal a legtöbb szennyeződést Ön is eltávolíthatja a szőnyegről. De akár kereskedelemben kapható szőnyegtisztító habot is használhat, amely alkalmas a gyapjú textil tisztítására. Viszont a nagyobb tisztítást érdemes professzionális szőnyegtisztító cégekre bíznia. Ne helyezzen a szőnyegre nehéz bútort, főleg, amelynek vékony talpai vannak. Ezek idővel kárt tehetnek a szőnyegben.

 

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt Aikat modern perzsa szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
98657