Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Ziegler szőnyeg 98x147 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg 98x147 kézi csomózású perzsa szőnyeg
193 966 Ft

Ziegler szőnyeg 98x147 kézi csomózású perzsa szőnyeg

Ziegler szőnyeg 98x147 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg 98x147 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg 98x147 kézi csomózású perzsa szőnyeg

Ha Ön a kézi csomózású perzsa szőnyegek rajongója, akkor bizonyára hallott már a Ziegler szőnyegről. A Ziegler szőnyeg az Afgán kézi csomózású nomád szőnyegek csúcsát jelenti, amely magával ragadó eleganciájával varázsolja el a vásárlók szívét. Igazi Brand a Keleti szőnyegek piacán. A Ziegler szőnyeg, szőnyeg raktárunk legnépszerűbb termékei közé tartozik, amelyek közül bármelyik tökéletes választás lehet az otthona díszítéséhez. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg népszerűségét a világos színek sokfélesége adja, amelyeket bizonyos fákból nyerik el. A Ziegler perzsa szőnyegek az elegancia és a tartósság szimbólumai. A Ziegler szőnyeg azon kézi csomózású szőnyegek egyike, amelyek a leginkább alkalmasak a forgalmasabb nappalikban való használatra. Ezek a szőnyegek rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak, így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú évekig fogják díszíteni otthonunkat. A Ziegler perzsa szőnyeg különlegessége, hogy egyedülállóan szép mintákkal és színekkel rendelkezik, amelyek mindenki figyelmét felkeltik. A szőnyeg elkészülte után négyszeres mosáson esik át, majd a napon szárítják. Mintája antik szőnyeg mintákból ered, gyakran világos árnyalatokkal. A Ziegler szőnyeg nagyon keresett, mivel bármilyen lakásba tökéletesen illeszkedik, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. A Ziegler futószőnyeg a legsötétebb folyósokat is beragyogja. A szőnyeg csomózott része 100% Ghazni gyapjúból készül. Afganisztán Ghazni városában széles legelők vannak, így az itt tenyésztett birkák kiváló minőségű gyapjúval rendelkeznek. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg könnyen tisztítható és azonnal porszívózható. A szőnyeg padlófűtéses szobákba is helyezhető. A Ziegler szőnyeg képes elegáns hangulatot kölcsönözni otthonának, legyen az nappali, hálószoba vagy akár előszoba. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a szőnyeg mérete megfelelő a szoba méretéhez. A szőnyeg mintája és színe majd a helyszínen derül ki, hogy passzol-e a szánt helyiséghez. Ha mégsem elégedett a választásával, nem kell aggódnia, mert ingyenes visszaszállítást biztosítunk.

Rendeljen online, szőnyeg raktárunkból. Ha nem nyerte el a tetszését, akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készítés: kézi csomózású
  • Csomósűrűség: kb. 180.000 csomó/m²
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomók anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 8-9 mm
  • Súlya: 3 kg/m²
Hosszúság (cm)
147
Szélesség (cm)
98
Négyzetméter (m²)
1,4406
Cikkszám
83085
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
8-9 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
193 966 Ft
Részletek

Video a Ziegler szőnyegről

Ziegler szőnyeg ismertetése

A Ziegler szőnyeg nagyon népszerű, a színei különböző fákból lettek elnyerve. A Ziegler szőnyeg elkészülte után, négyszer mossák és napon szárítják. Mintájuk antik szőnyegeken alapul, és gyakran világos színűek. Nagyon keresett perzsa szőnyeg, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyenek azok minimalista vagy klasszikus berendezésűek. A Ziegler szőnyeg csomózott része 100 % Ghazni gyapjú. Könnyen kezelhetőek, és nem szöszösödnek. Sokan úgy vélik, hogy minél vastagabb a perzsa szőnyeg, annál jobb és tartósabb. A tartósság a csomózási technikától és a felhasznált anyag minőségétől függ. Legtöbbször a hosszú szálú szőnyeg kevésbé tartós, mivel a porszívó könnyen beszívja a csomószálakat. Eleganciát kölcsönöz akár mint nappali vagy hálószoba szőnyeg. Mivel strapabíró szőnyeg, teríthetjük étkező asztal alá is. Folyosókon több hosszúságú Ziegler futószőnyeg is megtalálható a raktári készletünkben.

Ziegler szőnyeg készítése

Ziegler szőnyeg tisztítása

A Ziegler szőnyeg kiváló választás minden otthonba. Strapabíró tulajdonságai mellett elegáns megjelenést biztosít a helyiségnek. Azonban néhány alapszabályt érdemes betartani a hosszú élettartam érdekében. Először is, kerüljük a nehéz és vékony lábú bútorokat a szőnyegen, mert ezek könnyen átszakíthatják azt.
Ziegler szőnyeg gondozása

Másodsorban, néha mozgassuk meg a szőnyeget, főként a melegebb hónapokban, hogy elkerüljük a molyok szaporodását a szőnyeg alatt. Amikor a szőnyeget takarítjuk, használjuk a porszívó legalacsonyabb fokozatát és mindig a szálak fekvésének irányában haladjunk. Ha szennyeződés éri a szőnyeget, próbáljuk azt száradás előtt egy enyhe nedves ronggyal eltávolítani. Erősebb szennyeződés esetén szőnyegtisztító hab használata ajánlott, de csak olyat válasszunk, amely kifejezetten gyapjú szőnyegek tisztítására alkalmas. Természetesen, a legjobb, ha a komolyabb tisztítási munkálatokat szakemberre bízzuk.

Videó a Keleti szőnyeg tisztításáról

 

Mit tegyek, ha nem illik a szőnyeg a szobámhoz?

Mindenkivel előfordult már, hogy rendelt egy terméket az internetről, és mikor megérkezett, csak akkor látszott, hogy nem passzol a szobához. Ne aggódjon ilyen esetben, a Carpetdepo azonnal gondoskodik az ingyenes visszaszállításról. Mielőtt megvásárolná a szőnyeget, javasoljuk, hogy ellenőrizze a szoba méretét, és bizonyosodjon meg arról, hogy a szőnyeg mérete megfelelő lesz. A szőnyeg mintázata és színe csak élőben látható igazán, és csak akkor lehet biztos benne, hogy illeszkedik-e a helyiséghez. Azonban, ha mégsem elégedett a választásával, akkor sem kell aggódnia, mert a CarpetDepo-nál lehetősége van az ingyenes visszaszállításra.

Ziegler szőnyeg a nappaliba

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt Ziegler kézi csomózású gyapjú szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja.

Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
83085