Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Szezonális szőnyeg kedvezmények -20% -30%

Szőnyeg akció a Carpetdepo-nál, akár 20% -30% kedvezménnyel várjuk kedves Vásárlóinkat szőnyeg outlet áruházunkban. Nézzen körbe akciós szőnyegeink között és rendeljen online szőnyegáruházunktól. Ha mégsem illik a szobájához a szőnyeg, a Carpetdepo gondoskodik az ingyenes visszaszállításról.

Kézi csomózású keleti szőnyeg akció!

A perzsa szőnyeg ára sok esetben magasnak tűnhet, de ha tekintetbe vesszük az egyediséget, a kézi csomózást, a minőségi alapanyagok használatát, az évszázados mögöttes tudást, na meg a rendkívül hosszú élettartamot, máris másként vélekedünk – gondoljunk csak az exkluzív keleti szőnyegekre! Ennek ellenére online szőnyeg webáruházunk szívesen kedvez különféle szőnyeg akciókkal a keleti szőnyegek rajongóinak. A szemfülesek rendkívül kedvező áron, akár -40% - 50%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá kedvenc gyapjú szőnyegéhez.

Kilim akciók a Carpetdepo-nál!

Kézi szövésű Kilim szőnyegek a klasszikus stílusú otthonok kiegészítője. A Kilim a hanyag eleganciájával kölcsönöz otthonos hangulatot minden lakásnak. Valódi értéket képvisel kedvező árakon. A nomád szőnyeg nem ismer szabályt, akár faliszőnyegként, stílusos otthont varázsolnak nekünk. Folyamatos kilim akciókkal várjuk Önt a Carpetdepo.

Gépi szőnyeg akció!

Gépi szőnyegek között modern és klasszikus mintákat különböztetünk meg. Ha olcsó szőnyeget keres a nappilájába akkor érdemes a gépi szőnyegeket böngésznie. Ha perzsa szőnyeget keres megfizethető áron viszont magas minőségben, akkor az akril perzsa szőnyeget böngéssze. A modern szőnyegek tökéletesen beillenek a minimál stílusú lakásokba. Tekintse meg kínálatunkat, és éljen a kedvezményes ár nyújtotta lehetőséggel, így magas minőségű szőnyeghez juthat igazán csökkentett áron! Terméktől függően több százezer forintot is megtakaríthat egyetlen vásárlással!

 

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon szaktanácsadásért!
Elérhetőségeinket megtalálja a lap alján.

Tekintse meg szőnyeg akcióinkat, és válasszon az elvárásainak megfelelően!


1351termék 136
1351termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 000 Ft - 2 099 440 Ft
Hosszúság (cm)
60 - 969
Szélesség (cm)
48 - 424
Anyaga
Gyártás