Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Szezonális szőnyeg kedvezmények -20% -40%

Szőnyeg akció a CarpetDepo-nál, akár 20% - 40% kedvezménnyel várjuk kedves Vásárlóinkat a Szőnyeg Outlet Webáruházunkban. Nézzen körbe akciós szőnyegeink között és rendeljen online szőnyegáruházunktól. Ha mégsem illik a szobájához a szőnyeg, a CarpetDepo Szőnyegáruház gondoskodik az ingyenes visszaszállításról.

Szőnyeg akció kifogástalan minőségű termékekre

A szőnyeg akció során, bizonyos termékekre 30% - 40% kedvezményt kínálunk. Az akcióban szereplő szőnyegek a kifogástalan minőségű termékek közül kerültek ki, így Önnek nem kell tartania, hogy a szőnyeg használt vagy hibás. Az akciós szőnyeg oldalunk, az elérhető szín- és mintavilág széles választékát kínálja. A CarpetDepo Szőnyeg Outlet Raktár 1993 óta biztosít minőségi szőnyegeket a vásárlók számára. A CarpetDepo célja, hogy minőségi szőnyegeket kínáljon ésszerű áron, és az akció is ezt a célt szolgálja. A CarpetDepo szőnyeg webáruház gyors szállítást és 30 napos visszaküldési lehetőséget biztosít Önnek. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. 

CarpetDepo akció

Kézi csomózású keleti szőnyeg akció!

A perzsa szőnyeg ára sok esetben magasnak tűnhet, de ha tekintetbe vesszi az egyediséget, a kézi csomózást, a minőségi alapanyagok használatát, az évszázados mögöttes tudást, na meg a rendkívül hosszú élettartamot, máris másként vélekedik – gondoljon csak az exkluzív keleti szőnyegekre! Ennek ellenére online szőnyeg webáruházunk szívesen kedvez Önnek különféle szőnyeg akció során, ha Ön is a keleti szőnyegek rajongói közé tartozik. A szemfülesek, rendkívül kedvező áron, akár -40% - 50%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá egy gyönyörű gyapjú szőnyeghez.

Szőnyeg akció

Kilim akció a CarpetDepo szőnyeg raktár készletéből!

Kézi szövésű gyapjú Kilim szőnyeg a klasszikus stílusú otthonok kiegészítője. Az Afgán Kilim a hanyag eleganciájával kölcsönöz otthonos hangulatot minden lakásnak. Valódi értéket képvisel kedvező árakon. A nomád szőnyeg nem ismer szabályt, akár faliszőnyegként, stílusos otthont varázsolnak Önnek. Színes Indiai pamut Kilim akciós áron. A pamut Kilim amely játékos színeivel és modern mintáival hódít. Folyamatos kilim akciókkal várjuk Önt a CarpetDepo Szőnyegáruház oldalán.

akciós szőnyegek

Gépi szőnyeg akció!

Gépi szőnyegek között modern és klasszikus mintákat különböztetünk meg. Ha viszonylag olcsó szőnyeget keres a nappilájába akkor érdemes a poliészterből készült gépi szőnyegeket böngésznie. Ha viszont magas minőségű gépi perzsa szőnyeget keres megfizethetőbb áron, mint egy kézi csomózású perzsa szőnyeg, akkor az akril perzsa szőnyeg kiváló választás Önnek. Eredeti iráni motívumokkal díszítve. A modern szőnyegek tökéletesen illeszkednek a minimál stílusú lakásokba. Tekintse meg kínálatunkat, és éljen a kedvezményes ár nyújtotta lehetőséggel, így magas minőségű szőnyeghez juthat hozzá, igazán csökkentett áron! Terméktől függően több százezer forintot is megtakaríthat egyetlen vásárlással!

Szőnyeg akció értékes lehetőség a vásárlásra!

A szőnyeg minden otthon elengedhetetlen kelléke. A szőnyeg kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen nem csak a méretre, színre, anyagra kell figyelnie, hanem az árra is. A jó minőségű szőnyegek általában magas áron mozognak, ezért az akciós szőnyeg kategória értékes lehetőséget kínál Önnek. A CarpetDepo szőnyeg Outlet raktárnál most kiváló lehetőség nyílik, ha szőnyeg vásárlás előtt áll. Széles választékban kínálunk minden típusú szőnyeget. És ami még jobb – akciós áron értékesítjük. A CarpetDepo szőnyegáruház különböző stílusokban, méretekben és anyagokban kínálja a szőnyegeket, így kedvére válogathat. A szőnyeg típusok között találhatunk például vastag gyapjú szőnyeget, Keleti szőnyeget, perzsa szőnyeget, poliészter Török gépi szőnyeget, Iránban készült Akril Perzsa szőnyeget. Ön, a saját kényelmét és az igényeit figyelembe véve, online ki választhatja a megfelelő szőnyeget. A CarpetDepo Szőnyegáruház garantálja a gyors szállítást az Ön címére. Önnek 30 napja van mérlegelni, hogy passzol-e a szőnyeg a kívánt helyiséghez. Ha a visszaküldés mellett döntene, jelezze nekünk, és intézzük a visszaszállítást, amely ingyenes. Tekintse meg az akcióban szereplő szőnyegeket, és vásároljon 30% - 40% kedvezménnyel az eredeti árból. Ne habozzon, mert a kedvezmények csak korlátozott ideig érvényesek!

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon szaktanácsadásért!
Elérhetőségeinket megtalálja a lap alján.

Tipp: Ha regisztrál a hírlevélre, kap egy e-mailt, amiben van egy kupon kód amellyel további 10% kedvezménye lehet az akciós szőnyegek árából is. Ezt még vásárlás előtt megteheti.

Tekintse meg az akciós szőnyeg kínálatunkat, és válasszon az elvárásainak megfelelően!

1617termék 136
1617termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 948 Ft - 2 206 912 Ft
Hosszúság (cm)
60 - 977
Szélesség (cm)
47 - 424