Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Vállalkozásunk sikerének titka

Vállalkozásunk sikerének titka

Szőnyeg kereskedésünk sikerének titka: a család összetartó ereje és a kézi csomózású szőnyegek!



Amikor az emberek utánanéznek egy-egy világhírű márka történetének, a legtöbbjükről kiderül, hogy családi vállalkozásként indultak. Az ilyen típusú cégek a mai napig képesek folyamatosan minőségi termékekkel megörvendeztetni a vásárlókat. Ezek a történetek kellő lendületet adtak ahhoz, hogy mi is családi vállalkozásként működjünk, mostanság pedig már ott tartunk, hogy kézi csomózású szőnyegeink Európa szerte megtalálhatóak a különböző szőnyegáruházakban.

Az, hogy ilyen sikert értünk el a kézi csomózású szőnyegeinkkel, és cégünk a jövőt tekintve is, mer nagyot álmodni, mindenképp annak köszönhető, hogy nemcsak munkatársak vagyunk, hanem közeli rokonok is. Mint a nagyok példájából is látható, az, hogy a munkatársak a vér által is szoros kapcsolatban állnak egymással, olyan energiát ad, ami garantálja a szakmai sikert. A családi vállalkozást unokatestvérem és édesapja 1993-ban indította el, 2012-ben csatlakoztam és 2017-ben pedig fordulópontot éltünk meg, ugyanis egy több ezer termékkel rendelkező online szőnyegáruház elindítását is meg tudtuk valósítani. Az online szőnyeg vásárlással szeretnénk az ország olyan pontjain is elérhetővé tenni a termékeinket, ahol a személyes megtekintés és vásárlás lehetetlen lenne.

A közel múltban szerződést kötöttünk egy iráni gépi szőnyegeket gyártó gyárral, amelynek a képviselete mi vagyunk kelet európai régióban. Ezáltal lehetővé vált, hogy gépi csomózású szőnyeget is forgalmazhatunk. A minőséget képviselő akril szálas gépi szőnyegeket azoknak ajánljuk akik a perzsa szőnyegek szerelmesei. A poliészter szálas gépi szőnyegeket szintén a perzsa mintákat képviselik megfizethető áron. 

Ha olyan kézi csomózású szőnyeget szeretne vásárolni, ami valódi szakértelemmel készült el, vásároljon családi vállalkozásunktól! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!