Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

A futószőnyeg ideális választás bármelyik szobába

A futószőnyeg ideális választás bármelyik szobába

A futószőnyeg ideális választás otthonunk valamennyi helyiségébe

Sokan úgy vélik, hogy az egyedi, szép szőnyegek leginkább a tágas terek privilégiumai, ugyanakkor a tökéletesen kidolgozott, keleti mintákkal kivitelezett futószőnyegek a kisebb helyiségekben vagy az előszobában szintén nagyszerűen mutatnak. Olvasson tovább, és velünk együtt megtalálhatja a lakásához, egyedi szempontjaihoz leginkább illő kárpitot.

Egyedi futószőnyegek a hálóba – a kis tér sem akadály

A kilim szőnyegek a kisebb hálószobák tökéletes kiegészítői is lehetnek: elhelyezésükhöz nincs szükség nagy helyre, az alapjában véve is szűk tér ellenére jól elférnek, ráadásul bensőséges hangulatot árasztanak a zavartalan lazításhoz.

A futószőnyegek esetében a szélességet úgy érdemes megválasztani, hogy a faltól (vagy szekrénytől) számítva 10-20 cm-t tudjunk szabadon hagyni. Ennek javarészt esztétikai szempontból van jelentősége.

Az utánozhatatlan minőségű, egyedi és kézi szövésű Chobi Kilim futószőnyeg a csomózásos technikával készülő perzsaszőnyegeket leszámítva a legnépszerűbb klasszikus ázsiai termékek egyike, és egyáltalán nem véletlenül: a különleges díszítéseken és az élénk színeken túl legfőbb vonzereje tömör szövésű, nehéz kidolgozottságában rejlik. Ennek megfelelően hosszabb távon is tartós marad.

Javaslat: a futószőnyegek nemcsak a padlózaton lehetnek elegánsak, hanem faliszőnyegként is alkalmazhatóak, ennek köszönhetően varázslatos keleti hangulatot teremtenek. Nálunk kedvére válogathat a hatalmas termékkínálatból, némelyik szőnyegnél egyedülálló kedvezményeket is találhat.

Rendezzük be a közlekedőket vagy az előszobát futószőnyeggel!

Célszerű szem előtt tartani azt a tényt, hogy a kézzel készült futószőnyegek a legtöbb esetben a közlekedők vagy az előszobák nélkülözhetetlen kellékei, hiszen bármilyen kis terület „berendezhető” velük. A nappalik tekintetében főleg a kisebb szobákba javasoljuk, ahol optikailag meg lehet velük „nyújtani” a rendelkezésünkre álló teret, mondjuk a klasszikus mintázatú, gyapjú anyagok megvásárlásával, ami remek ár-érték arányt jelent. Mindezek mellett a későbbiekben otthonunk praktikus kiegészítőjévé válhat.

A fentieket összefoglalva reméljük, hogy sikerült kreatív ötleteket adnunk a szőnyegválasztást tekintve. Ha van elég ideje, kérjük, hogy szánjon néhány percet páratlan futószőnyeg-választékunkra, ahol a klasszikus darabok mellett a modern stílusú termékek is megtalálhatóak.

Bővebb információ kapcsán kérjük, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!