Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Futószőnyegek

Ha Futószőnyeget keres nappaliba vagy folyósóra, akkor tekintse meg szőnyegáruházunk kínálatát. Futószőnyeg széles választékkal, raktárból, gyors szállítással. Ne aggódjon, ha nem nyerte el a tetszését a megrendelt szőnyeg, a CarpetDepo gondoskodik az ingyenes visszaszállításról.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL ITT olvashat bővebben!

Mi az a futószőnyeg?

Rengeteg családi házban, de még a lakásokban is gyakori a hosszú keskeny tér; folyosó, közlekedő, konyha. Ezen helyiségek esztétikus díszítésére használatosak az elegáns futószőnyegek. Az alakjuk általában hosszúkás, a szélességük pedig viszonylag keskeny, így könnyen teríthetőek a szűk helyeken is. Kézi csomózású keleti futószőnyeg vagy Kilim futószőnyeg minden színben és mintában elérhetőek a CarpetDepo szőnyegáruház oldalán, így több száz szőnyegből választhat párnapos szállítási ridő vállalása mellett. Azon túl, hogy széppé és különlegesé varázsolják a teret, a mezítlábas, esetleg zoknis közlekedés során, segít fenntartani a megfelelő hőérzetet, és segít meggátolni gyermekei felfázását. Kialakításuk és anyaguk miatt rendkívül kellemes tapintásúak, és strapabíróak a futószőnyegek. Nem csak folyósokba terítheti a futószőnyeget, hanem mint kiegészítő szőnyegként, a központi nagyméretű nappali szőnyeg mellé is helyezheti. Minél hosszabb egy futószőnyeg annál szélesebb. Ez inkább a keleti szőnyeg esetében igaz. Bármilyen hosszúságú szőnyeget keres, a CarpetDepo szőnyegáruház raktárában megtalálhatja, akár 10m hosszút is. Változatos színekkel és mintával. Bármilyen stílusú szobába találhat megfelelő keleti szőnyeget, akár klasszikus akár modern lakberendezéshez

futószőnyeg pakisztánból

Futószőnyeg gondozása

A futószőnyeg tisztántartása egyszerű feladat, nem igényel különleges szaktudást. Egy enyhén nedves ronggyal a legtöbb szennyeződést eltávolítható. Könnyű porszívózni a gyapjú futószőnyegeket. Viszont mindig a porszívó legalacsonyabb fokozatán szabad. Az erősebb foltok tisztításához vagy az egyszeri nagy tisztításhoz, szőnyegtisztító cég felkeresését javasoljuk. Olyan helyiségekbe nem javasoljuk, ahol gyakran nedvesség éri, amitől hullámos lehet. Padlófűtés esetében is ajánljuk, de olyankor érdemes néha mozgatni a futószőnyeget vagy pár hetente porszívózni a futószőnyeg alatt is, hogy a molyok ne szaporodjanak a futószőnyeg alatt.  Hosszúságuk és szélességük rendkívül változó, így Ön is talál megfelelő méretűt otthonába. Rendelje meg a kiválasztott futószőnyeget, ha meg mégsem illik a szobájába, szőnyegáruházunk gondoskodik a visszaszállításáról.

Futószőnyeg a folyósók díszítésére

A futószőnyeg egy elegáns és stílusos kiegészítő, amelyet bátran használhatunk a folyosónkban, vagy akár a nappalinkban, mint a központi szőnyeg kiegészítője. Az futószőnyegek mind kézi csomózásúak vagy kézi szövésűek. Minőségi gyapjú felhasználásával készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és az esztétikus megjelenést. A futószőnyeg kiválasztásánál fontos figyelembe venni a helyiség stílusát és színvilágát, mivel az határozza meg, hogy milyen típusú szőnyeg illik leginkább a folyósóra vagy nappaliba. Az elérhető hosszúságok széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a megfelelő méretet az adott folyósóhoz. A kézi csomózásnak köszönhetően a futószőnyeg minősége kiemelkedő, és a részletek aprólékos kidolgozása biztosítja a tartósságát és az időtállóságát. Az anyagok minősége pedig garantálja, hogy a szőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható. A futószőnyeg nem csak azért lehet a folyosó vagy a nappali kiegészítője, mert stílusos, hanem hasznos is. Kellemes tapintást biztosít a lábnak.  A szőnyegek nagy része 100% gyapjúból készült. Az elegáns futószőnyegek akár a nappali szőnyeg kiegészítőjeként is használhatóak. A színek és minták kiválasztása az adott enteriőrhöz igazítható, így a futószőnyeg még inkább harmonizál a környezetével. A kézi csomózással készült futószőnyeg sokoldalú és praktikus, és nem csak a folyosóba, hanem a nappaliba is remekül illeszkedik. A megfelelő méret és stílus kiválasztása után egy jól megválasztott futószőnyeg segíthet a folyósónk kényelmesebbé és szebbé tételében. 

futószőnyeg

Futószőnyeg származási országa

A Pakisztánból származó futószőnyeg híres a kiváló minőségéről és a csodás mintáiról. A pakisztáni futószőnyegek mind kézi csomózású szőnyeg, és a gyártás során nagy hangsúlyt fektetnek az gyapjú minőségére és az aprólékosan kidolgozott mintákra. A pakisztáni futószőnyeg leggyakrabban bordó, piros, bézs színű. Az Afganisztánból származó futószőnyeg általában nagy méretű, és nagyon erős színeket használnak. Az afgán futószőnyeg gyakran geometriai vagy virág mintával van díszítve, és szintén kézi csomózású szőnyeg. Az afgán szőnyeg hosszú évtizedekig is kitart, ha megfelelő gondozásban részesítjük. Az Iránban készült futószőnyeg - Perzsa szőnyeg - az ismert legjobb minőségű szőnyegek közé tartozik. Az iráni futószőnyegek különlegesen szép mintákkal és árnyalatokkal rendelkeznek, amelyeket szintén kézi csomózásúak. Az Iránból származó futószőnyeg általában gyapjú vagy pamut anyagokból készül.

 

Válassza ki a legmegfelelőbb futószőnyeget kedvező szállítási feltételekkel szőnyegáruházunkból!

316termék 136
316termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
6 739 Ft - 1 439 201 Ft
Hosszúság (cm)
94 - 977
Szélesség (cm)
47 - 203