Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Futószőnyegek

Ha Futószőnyeget keres nappaliba vagy folyósóra, akkor tekintse meg szőnyegáruházunk kínálatát. Futószőnyeg széles választékkal, raktárból, gyors szállítással. Ne aggódjon, ha nem nyerte el a tetszését a megrendelt szőnyeg, a Carpetdepo gondoskodik az ingyenes visszaszállításról. Erről ITT olvashat bővebben!

Mi az a futószőnyeg?

Rengeteg családi házban, de még a lakásokban is gyakori a hosszú keskeny tér; folyosó, közlekedő, konyha. Ezen helyiségek esztétikus díszítésére használatosak a futószőnyegek. Futószőnyeg bármely lakás folyosójára. Kézi csomózású keleti futószőnyeg vagy Kilim futószőnyeg minden színben és mintában elérhetőek kínálatunkban, így több száz szőnyegből választhat párnapos szállítási idő vállalása mellett. Azon túl, hogy széppé és különlegesé varázsolják a teret, a mezítlábas, esetleg zoknis közlekedés során segít fenntartani a megfelelő hőérzetet, és segít meggátolni gyermekei felfázását. Kialakításuk és anyaguk miatt rendkívül kellemes tapintásúak, és strapabíróak ezek a kilim futószőnyegek. Nem csak folyósokba talál szőnyeget, de mint kiegészítő futószőnyeg is van nagyméretű szőnyeg mellé. Minél hosszabb egy szőnyeg annál szélesebb. Ez inkább a keleti szőnyeg esetében igaz. Bármilyen hosszúságú szőnyeget talál nálunk, akár 10m hosszút is. Változatos színekkel és mintával. Bármilyen stílusú szobába talál megfelelő keleti szőnyeget, akár klasszikus akár modern lakberendezéshez. 

Futószőnyegek gondozása

Padlófűtés esetében is ajánljuk, de olyankor érdemes néha mozgatni a szőnyeget vagy hetente porszívózni, hogy a molyok ne szaporodjanak a szőnyeg alatt. Könnyű porszívózni a gyapjú szőnyegeket. Tisztán tartása egyszerű, azonban olyan helyiségekbe nem javasoljuk, ahol gyakran nedvesség éri, amitől foltos lehet. Az erősebb foltok tisztításához szőnyegtisztító felkeresését javasoljuk. Hosszuk és szélességük rendkívül változó, így Ön is talál megfelelő méretűt otthonába. Rendelje meg a kiválasztott futószőnyeget, ha meg mégsem illik a szobájába, szőnyegáruházunk gondoskodik a visszaszállításáról.

Válassza ki a legmegfelelőbb futószőnyeget kedvező szállítási feltételekkel szőnyegáruházunkból!


275termék 136
275termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
12 150 Ft - 1 376 026 Ft
Hosszúság (cm)
96 - 977
Szélesség (cm)
47 - 203
Anyaga
Gyártás