Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Exkluzív kézi csomózású szőnyegek – ismerkedjen meg közelebbről is webáruházunk különlegességeivel!

Exkluzív kézi csomózású szőnyegek – ismerkedjen meg közelebbről is webáruházunk különlegességeivel!

Exkluzív kézi csomózású szőnyegek – ismerkedjen meg közelebbről is webáruházunk különlegességeivel!

Szőnyeg webshopunk kifejezetten a keleti szőnyegekre specializálódott, azonban ez egy meglehetősen tág gyűjtőfogalom, ami különféle szőnyegkészítési technológiákat, földrajzi és tradicionális sajátosságokat foglal magába. Most induló cikksorozatunkban kínálatunk legmagasabb minőséget képviselő termékeit vesszük górcső alá: aktuális blogunkból megtudhatja, melyek a legismertebb exkluzív szőnyeg-típusok, majd cikkenként részletesen is bemutatjuk ezeket. Tartson velünk egy újabb mesés keleti utazásra!

Belzsik szőnyeg – extra színtartás, prémium gyapjúból

Az egyik legkiválóbb minőséget képviselő afgán szőnyegek, Új-Zélandról importált gyapjú felhasználásával. Tömör, sűrű szövés, változatos geometrikus és virágminták jellemzik, fényes színhatása a selyem szőnyegekhez hasonlítható. Kiválóan mutat szalonokban, tágas terekben, nappali szőnyegként.

Szőnyegek egyenesen Iránból – egyedi minta- és színvilág, lángálló kivitel

A különleges díszítettségükről is híres perzsa szőnyegek gyönyörű motívumait a készítőket körülvevő természeti környezet inspirálta. A sűrű csomózású, kivételes forma- és színtartó modellek a tűznek is ellenállnak. Alapanyaguk 100% minőségi gyapjú, garantálva a hosszú élettartamot. Szőnyeg webáruházunkban remek ár-érték arányban válogathat szebbnél szebb darabok közül.

Luxus szőnyegek, selyemhernyóktól származó selyemből

Amennyiben valódi, kifogástalan minőségű selyem szőnyeget keres, a kézi csomózású perzsa selyem darabokkal nem kell kompromisszumot kötnie: extra puhaságuk mellett rendkívül masszívak, tartósak is, egzotikus, precízen kidolgozott mintáik pedig napról napra ámulatba ejtik otthonában is. Ez a típus nagyon sokoldalú, kitűnő alternatíva nappali és hálószoba szőnyegnek egyaránt, de őshazájában faliszőnyegként is népszerű.

Ziegler szőnyegek – prémium kivitel pénztárcabarát áron

A tartós, strapabíró gyapjú alapanyag és a tömör kézi csomózási eljárás minden exkluzív szőnyegünk sajátja, azonban a Ziegler típus mintázatában és színeiben is eltér kínálatunk többi szőnyegétől: az antik motívumok, a világos bézstől a mélybordóig terjedő színskála kiemelkedően gazdag választékot eredményeznek. Ha perzsa futószőnyeget keres jó áron, szintén a Zieglerek között érdemes nézelődnie: többféle megjelenés és méret közül választhatja ki az ízlésének leginkább megfelelőt.