Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Ziegler szőnyeg (Prémium)

Finom csomózású Ziegler szőnyeg, a különlegességet kedvelők számára. Tekintse meg az Exkluzív perzsa szőnyeg kollekciónkat és rendjen online. Önnek 30 napja van eldönteni, hogy megfelel e a szőnyeg. Ingyenes szállítás és visszaküldés!

Finom csomózású Ziegler szőnyeg ismertetése

Csodaszép mintájú, lenyűgöző színvilágú Ziegler keleti szőnyeg. Kifogástalan kézi csomózású szőnyeg, minőségi gyapjú használat, hosszú élettartam – e címszavakkal jellemezhetjük legtömörebben az exkluzív perzsa szőnyeg közé tartozó Ziegler gyapjú szőnyeget. Az antik hatás csak fokozza e darabok különlegességét. Finom Ghazni gyapjúból készül. A bárány gyapjú azon részét, amely nem érintkezett a külvilággal, finom gyapjúnak nevezik. Igazi eleganciát kölcsönöz mint nappali szőnyeg. Hálószoba szőnyegként érzelemmel tölti meg a szobát.  Kiegészítő szőnyegként vagy folyosókra találhatunk futószőnyeget is. Európában teljesen más néven találkozhatunk a perzsa szőnyeg ezen típusával, hiszen Zieglernek hívják németül és ez terjedt el elsősorban. Sajnos, aki nem ért a perzsa szőnyeg típusaihoz kellőképpen, az gyakran fel sem ismeri azt. Hiába készül egy gyapjú szőnyeg Pakisztánban, attól még nem válik azzá – gondoljunk csak neves sportszerek márkáira. A Ziegler gyapjú szőnyeg kb. 50%-a készül Pakisztánban, azonban mégis Afgán szőnyeg, ugyanis Pakisztánban élő afgánok csomózzák. A Ziegler vagy Chobi jelentése fársziul: Chob=fa, vagyis fából készült szőnyeg. A barna színt a dió héja adja, a bordó szín gránátalma héjából készül, a fekete szint szénből nyerik el. A Ziegler szőnyeg származási helye Afganisztán. Tehát a Ziegler szőnyeg nem más, mint a perzsa szőnyeg kategórián belül – az afgán gyapjú szőnyeg egyik típusa. 

Ismerje meg széles termékpalettánkat, és alapozza meg otthona varázslatos atmoszféráját prémium minőségű perzsa szőnyegekkel

 


28termék 128
Szűrés
Ár
 (Ft)
138 867 Ft - 2 137 439 Ft
Hosszúság (cm)
107 - 397
Szélesség (cm)
72 - 291