Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Szőnyegkatalógusunk felépítése

Szőnyegkatalógusunk felépítése

Carpetdepo szőnyegkatalógus

A Carpetdepo szőnyegkatalógus, másszóval termékkínálat összeállításánál arra törekedtünk, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára leginkább megfelelő szőnyeget.

A szőnyegkatalógus felépítése

Termékeink a webáruházban elkészítési mód/típus szerint vannak katalogizálva, mert úgy gondoltuk, hogy ezzel a rendezéssel könnyíthetjük meg leginkább látogatóink életét.

Az online szőnyegkatalógus összeállításakor arra is törekedtünk, hogy a termékskála rendkívül széles legyen, így eltérő formavilágú, sokféle színezetű, többféle stílusú szőnyegeket válogassunk össze.

A szőnyeg árakról

A szőnyegkatalógusban az ár szerinti rendezés is nagy hangsúlyt kapott, így minden érdeklődő a pénztárcájának leginkább kedvező szőnyeget talál webshopunkban.

Kedvezőbb áron klasszikus- és gépi modern szőnyegeket kínálunk, prémium kategóriában pedig fellelhetőek a különböző eljárásokkal készülő kézi csomózású szőnyegek, kézi szövésű szőnyegek

Amennyiben a két ársáv között keres prémium minőségű szőnyeget, érdemes körülnéznie az akciós szőnyeg, illetve a használt szőnyeg kategóriáinkban.

Szőnyegkatalógusunk jövőbeni változásai

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szőnyegkatalógusunk a lehető legjobb elrendezésű, felhasználóbarát kialakítású legyen.

Ezen túl kiemelt fontosságú számunkra, hogy széles választékot biztosítsunk ügyfeleinknek a magas minőség mellett. Szőnyeg beszerzéseink folyamatosak, így a webshopra rendszeresen kerülnek fel újabbnál újabb csodás darabok.

A klasszikus szőnyegeken túl, a vásárlói igények figyelembevételével nagy mennyiségű modern szőnyeg beszállításán dolgozunk, így a közeljövőben a fiatalos, designos szőnyegek kínálata is hatalmas növekedésnek indul.

Amennyiben szőnyegvásárlás előtt áll, nézzen szét kínálatunkban, és válasszon. Ha bizonytalan, munkatársunk áll rendelkezésére kérdéseinek megválaszolása kapcsán, ha pedig kiszemelt egy szőnyeget, azonban attól tart, hogy nem illik megfelelően az elgondolt helyére, nyugodtan rendelje meg, és ha végül nem bizonyul ideális választásnak, 30 napon belül ingyenesen visszaszállíttatjuk, így Önnek nem lesz benne semmi rizikó.