Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Faliszőnyegek

Ha faliszőnyeget keres, válogasson kedvére! Kilim faliszőnyeg akciós áron készletről, minden méretben és színben. Ha nem illik a szánt falhoz, a Carpetdepo Szőnyegáruház gondoskodik a visszaszállításról, amelyről ITT olvashat bővebben!

 

A Kilim faliszőnyeg egyedivé és stílusossá varázsolja lakását

A Kilim faliszőnyeg tökéletes választás a falon. A Kilim egyedivé és stílusossá teszi otthonát, miközben kiváló minőségével és tartósságával biztosítja, hogy hosszú éveken át gyönyörű maradjon. A Kilim egy szövött szőnyeg, melynek tartósságát és hosszú élettartamát a kézműves technika és a kiváló minőségű anyag használata garantálja. A Kilim faliszőnyeg súlya és szövési technikája miatt tökéletesen alkalmas falra helyezett szőnyegként is. Nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz a lakásnak, hanem lehetőséget ad arra is, hogy kifejezze saját egyéni stílusát. A Kilim faliszőnyeg minden stílushoz tökéletesen illeszkedik, legyen az klasszikus vagy modern. Az egyedi megjelenése és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy ez a szőnyeg Önnel együtt éljen egy életen át. A faliszőnyeg személyessé és egyedivé varázsolja otthonát, amely minden vendégét elbűvöli majd. A Kilim valódi stílusos megoldás a belső tér dekorációjához. Ha egyedi, minőségi és tartós falidíszre vágyik, akkor a Kilim a tökéletes választás. A faliszőnyeg nemcsak a belső tér díszítésének kiváló megoldása, hanem hosszú éveken át védi és melegen tartja a falat. Válogasson a CarpetDepo Budapesti Szőnyegáruház faliszőnyegei között, és fedezze fel a faliszőnyegek egyedi világát!

faliszőnyeg

A faliszőnyeg funkcionális elemként is szolgálhat egy térben

A faliszőnyegeknek hosszú történelmük van, és számos kultúrában használták az idők folyamán. Közel-Keleten a nomádok használták a sátraik díszítésére és szigetelésére. Európában először a középkorban váltak népszerűvé a faliszőnyegek, ahol kastélyokban és templomokban használták őket nemcsak dekorációs célokra, hanem hőszigetelésként is. A faliszőnyegek javíthatják egy helyiség akusztikáját, mivel elnyelik a hanghullámokat és csökkentik a visszhangot. Emellett, mint korábban említettem, hőszigetelőként is funkcionálhatnak, különösen a gyapjúból készült faliszőnyeg. A Kilim faliszőnyeg nemcsak a múltat képviseli, hanem egy hosszú távú befektetés is. Megfelelő gondozással ezek a szőnyegek évtizedekig, sőt, generációkon át tartanak. Emellett az autentikus Kilim faliszőnyegek értéke az idők során növekedhet. Egyediségüket a kézi szövés, az egyedülálló minták és a minőségi alapanyagok adják. A Kilim faliszőnyeg vékony szövésének és kis súlyának köszönhetően ideális faldekorációként. A kézi szövésnek köszönhetően minden darab egyedülálló. Azok számára, akik szeretik a világ különböző részein készült kézműves termékeket, a Kilim faliszőnyeg lehetőséget kínál arra, hogy egy kis globális kultúrát vigyenek otthonukba. A faliszőnyeg kiegészíti a modern otthonokat, miközben hozzáad egy csipetnyi tradicionális érintést.

Hogyan akaszthatom a falra a szőnyegemet?

Fontos. hogy a szőnyeg felakasztás folyamatának bármely szakasza mindig megfordítható legyen anélkül, hogy a szőnyegnek kárt okozna. Meghagyva a lehetőséget, ha idővel másik falra helyezné át vagy inkább a földre terítené.

Az egyik legismertebb módja a falra akasztásnak a tépőzár. A legtöbb szőnyeg restaurátor a tépőzárat választja a faliszőnyegek felakasztására. A legtöbb esetben ez a módszer a Kilim faliszőnyegek esetében megfelelő. Varja a tépőzár egyik oldalát szőnyeg teteje mentén. Érdemes a szőnyeg és a tépőzár között egy harmadik textilt helyezni, hogy megóvja a szőnyeget. Szögezzen egy vékony fadeszkát a falhoz, ahová a szőnyeg tetejét szeretné felakasztani, és ehhez tűzze vagy szögelje fel a tépőzáras szalag másik oldalát. Nagyobb szőnyegeknél több tépőzárat és fadeszkát is használhat, hogy megtartsa a faliszőnyeget. A szőnyeg klipszeket gyakran használják a szőnyeg boltokban a szőnyegek bemutatására, és ez leginkább azért van így, mert ez az egyik legegyszerűbb módja a falra akasztásnak. A függönyrúd módszerhez hasonlóan egy rudat rögzít a falhoz, és ehhez rögzíti a klipszet. Ezután egyenletesen akasztja fel a szőnyeget a klipszekkel. Persze van olyan vásárlónk, aki egyszerűen csak felszegelte egy falon levő deszkára. Az interneten még számos módszert talál a szőnyeg falra a akasztására.

szőnyeget falra akasztani

Varázsoljon Ön is különleges hangulatot otthonában faliszőnyeggel rendeljen gyors szállítással Budapesti Szőnyeg Raktár oldaláról! 


673termék 136
673termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
9 800 Ft - 804 384 Ft
Hosszúság (cm)
79 - 399
Szélesség (cm)
28 - 248
Anyaga
Gyártás
Származási hely