Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Kilim szőnyeg / Rongyszőnyeg

Kilim szőnyeg akciós áron minden méretben, raktárról. Gyapjú rongyszőnyeg outlet áron. Válogasson kedvére szőnyegáruházunkban, ha nappali vagy konyha szőnyeget keres.

Szövött rongyszőnyeg

A rongyszőnyeg ideális választás lehet azok számára, akik kedvező áron keresnek szőnyeget. Szinte bármely helyiségbe teríthetjük. Padló fűtéses lakásokba nem érdemes leteríteni, mivel vastag szőnyeg, a hő nagy részét nem engedi át. Anyaga 100% gyapjú. Ha nyaralójába keres olcsó szőnyeget akkor a rongyszőnyeg kiváló választás lehet. Tisztítása nem igényel szakértelmet, azonnal lehet porszívózni, sőt ajánljuk is mivel az első két hétben még szöszösödik,  aztán elnyeri végső formáját. Többféle méretben kapható, akár hosszú folyósókra mint futószőnyeg.     

Afgán Kilim szőnyegek

A kézzel szőtt kilim szőnyeg, több kultúrában is megtalálhatók, és világszerte népszerű. A Kilim jellemzően gyapjúból készül, a színezéshez pedig természetes anyagokat használnak. A kézzel szövött kilim változatos színvilága minden helyiségben illik, akár folyósokban mint futószőnyeg, akár mint nappali szőnyeg vagy előszoba szőnyeg. Több fajta kilimet is értékesítünk. Az egyik legismertebb és közkedveltebb a Chobi kilim. Mivel világos színei és változatos mintái feldobják a szoba hangulatát. Maymanah Kilimet inkább sötétebb színvilága teszi egyedivé. Sokszor faliszőnyegként is használják. Az Indiai Kilim csupa vidámság és jó hangulat. A legsötétebb szobát is felvidítt. Tekintse meg kilim szőnyeg kínálatunkat, melyből hatalmas készlettel rendelkezünk. Kiválasztott szőnyegében napokon belül gyönyörködhet villámgyors szállításunknak köszönhetően. 

Varázsoljon Ön is különleges hangulatot otthonában rongyszőnyegekkel, kilim szőnyegekkel, rendeljen gyors szállítással Szőnyeg outlet raktárunktól! 


297termék136
297termék136
Szűrés
Ár
 (Ft)
3 510 Ft - 804 384 Ft
Hosszúság (cm)
62 - 814
Szélesség (cm)
56 - 404
Anyaga
Gyártás