Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Kilim szőnyeg

Kilim szőnyeg akciós áron minden méretben, raktárról. Gyapjú rongyszőnyeg outlet áron. Válogasson kedvére szőnyegáruházunkban, ha nappali vagy konyha szőnyeget keres. Ha nem illik a szánt helyiséghez, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról, amelyről ITT olvashat bővebben!

Afgán Kilim szőnyegek

A kézzel szőtt kilim szőnyeg, több kultúrában is megtalálhatók, és világszerte népszerű. A Kilim jellemzően gyapjúból készül, a színezéshez pedig természetes anyagokat használnak. A kézzel szövött kilim változatos színvilága minden helyiségben illik, akár folyósokban mint futószőnyeg, akár mint nappali szőnyeg vagy konyhai szőnyeg. Több fajta kilimet is értékesítünk. Az egyik legismertebb és közkedveltebb a Chobi kilim. Mivel világos színei és változatos mintái feldobják a szoba hangulatát. Maymanah Kilimet inkább sötétebb színvilága teszi egyedivé. Sokszor faliszőnyegként is használják. Az Indiai Kilim csupa vidámság és jó hangulat. A legsötétebb szobát is felvidítja. Tekintse meg kilim szőnyeg kínálatunkat, melyből hatalmas készlettel rendelkezünk. Kiválasztott szőnyegében napokon belül gyönyörködhet villámgyors szállításunknak köszönhetően. 

Indiai pamut kilim

Színes kilimek Indiából. Ezek a színpompás szőnyegeket különleges technikával szővik, így az indiai kilim gyorsabban készül el, mint a hagyományos kilimek. Mivel a nagy indiai gyárak a tömegtermelésre szakosodtak, a kilimeket kézzel és géppel segítve szővik. Az indiai kilim mintázata modern, és sok játékos színből áll. Nagyon népszerűek, főként azért, mert tökéletesen illeszkednek a legtöbb otthonba. Lakásdekorációként akár falra akasztva, fali szőnyegként és használják. A folyosókra szánt méretben is kapható.  Vidám színei egyedi hangulatot kölcsönözhetnek otthonának. Az indiai pamut kilimek rendkívül élénk színűek, és tisztításkor sem fakulnak ki. Padlófűtéses lakásokban is használhatók

Varázsoljon Ön is különleges hangulatot otthonában rongyszőnyegekkel, kilim szőnyegekkel, rendeljen gyors szállítással Szőnyeg outlet raktárunktól! 


298termék 136
298termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 400 Ft - 804 384 Ft
Hosszúság (cm)
62 - 399
Szélesség (cm)
56 - 213
Anyaga
Gyártás