Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Rezsicsökkentés szőnyeggel?

Rezsicsökkentés szőnyeggel?

Rezsicsökkentés szőnyeggel?

Rezsicsökkentés az egyik legismertem szó manapság sajnos. Mindenkinek gondoskodnia kell magáról, családjáról, és hogy télen is fűteni tudjon a lakásban. A magas rezsiárak nem teszik lehetővé, hogy folyamatosan magasan tartsuk a hőmérsékletet a lakásunkban, de nem szeretnénk, hogy magunk vagy szeretteink fázzanak. Főleg gyerekeinket nem szeretnénk látni megfázva.

Szigetelő anyag a szőnyeg is?

Falainkat tudjuk szigetelni különböző kereskedelemben kapható anyagokkal, de mi a helyezett a hideg padlóval? Nem minden lakásban van padlófűtés. Erre nyújt megoldást a szőnyeg. Minden szőnyeg jól szigetel. A régi nomádok a sátraikat szőnyeggel fedték a hideg ellen. Mivel nem sátrakban lakunk, nekünk a lakásunkról kell gondoskodni. A gyapjú szőnyeg melegérzetet ad a lábainknak. Lehet egy gyönyörű márvány padlónk, de az akkor is hideg marad. Egy vastag szőnyeg kiválóan melegíti a padlót, így az egész szobát.

Egy vásárlónk véleménye!

„Éppen lakás felújítás végén tartok. A munkák végeztével, mikor nem voltak még bútorok a lakásban hiába fűtöttünk, a lakás nem melegedett fel. Miután sorra vásároltuk a bútorokat érezni lehetet, hogy megy fel a hőmérséklet, de még mindig nem volt meg a kellemes érzés csak ha minden radiátor vagy klíma bevolt kapcsolva. Megvettük a függönyöket egy picivel jobb lett. A megoldást nálunk a szőnyeg jelentette. Miután megérkeztek a szőnyegek a helyiségekbe érezni lehetet, hogy nincs szükség a klíma vagy radiátor bekapcsolására, mert a szobákban folyamatosan megfelelő hőmérséklet van. Sokkal kellemesebb most sétálni mezit láb, így hogy van szőnyeg. Ez egy saját tapasztalat. Néhány szobába gépi szőnyeget vásároltunk a Carpetdepo-tól. A nappaliba 200x300 méteres gyapjú szőnyeget terítettünk. A hálószobába akril perzsa szőnyeget tettünk, mert nagyon jó érzés rajta mezítláb mászkálni. Konyhában pedig a szövött gyapjú szőnyeget helyeztünk.”

Kedves Látogatónk, tekintse meg szőnyeg katalógusunkat és rendeljen bátran szőnyegáruházunktól! Maximum 3 munkanap alatt már szobájában lesz a megrendelt szőnyeg. Mivel minden egyes szőnyegünk a saját raktárunkban van. Ha mégsem illik a szobájához, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes. Természetesen várjuk Önt sok szeretettel személyesen is szőnyeg raktárunkban.

Cím: 1113 Budapest, Daróczi út 2/d

tel.: 06309544962

Kellemes böngészést kívánunk!