Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Szőnyeg kihagyhatatlan árakon

Szőnyeg kihagyhatatlan árakon

Akciós szőnyeg: örök érték jutányos áron!

Ön is a hagyományos keleti szőnyeg híve, és szeretné egy időtálló darabbal otthonosabbá, stílusosabbá tenni lakását?

A hagyományos technikával készült gyapjú szőnyeg értékét tovább növeli, hogy közel- és távol-keleti népcsoportok kultúrájának vizuális lenyomatai. A kézi csomózású szőnyeg szinte bármilyen lakásnak méltó dísze lehet. Egy ragyogóan színes, keleti motívumokkal borított gyapjú szőnyeggel nemcsak a belső terek stíluspalettáját gazdagíthatjuk, hanem egyedi hangulatot és kulturális örökséget csempészhetünk otthonunk falai közé.

Egy kézzel csomózott vagy szőtt, eredeti perzsa szőnyeg beszerzése ugyanakkor sokak számára vállalhatatlan anyagi megterhelést jelent. Alternatívát jelenthetnek perzsa gépi szőnyeg, amelyek hasonló színekkel és mintákkal kápráztatnak el, de árkategóriájuk jóval kedvezőbb.

A tradicionális értékek szerelmeseinek viszont ajánljuk, hogy bátran böngésszék akciós szőnyeg kínálatunkat, ahol valódi kincsekre találhatnak a szivárvány minden árnyalatában pompázó Kilim szőnyeg / rongyszőnyeg, a minőségi Ziegler szőnyeg, a változatos perzsa szőnyeg a vörös tónusait összesimogató afgán szőnyeg sűrűjében. A szemfülesek rendkívül kedvező áron, akár -20%-30%-40%-50-60%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá kedvenc szőnyegeikhez.

Tekintse meg kínálatunkat! Klikk