Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Rongyszőnyeg újragondolva – kézzel szőtt kilim szőnyegek

Rongyszőnyeg újragondolva – kézzel szőtt kilim szőnyegek

Rongyszőnyeg újragondolva – kézzel szőtt kilim szőnyegek

Ha népszerűség szerint rangsorolnánk a különböző szőnyegtípusokat, az első hely egyértelműen a rongyszőnyeget illetné; minden enteriőrhöz illik, sokaknál a lakás számos pontján visszaköszön, mert praktikus és a tisztán tartása sem körülményes.

Azonban rongyszőnyeg és rongyszőnyeg között is van különbség, a skála igencsak széles, mind az árakat, mind a kivitelezést illetően zavarba ejtő választék áll rendelkezésünkre.

Webáruházunk profiljából adódóan mi az időtálló, klasszikus szőnyegek mellett tesszük le a voksunkat; ám a hagyományok életben tartása nem zárja ki azt, hogy az összhatás modern legyen. Rongyszőnyeg-kínálatunk is ezt a szemléletet tükrözi: a kategóriában található termékeink többsége kézzel készített, ázsiai kilim szőnyeg, melyeket speciális szövési technika jellemez, maga a kilim elnevezés is erre az eljárásra utal. Készülhetnek pamutból is, de leggyakoribb a gyapjú-alapanyag használata, ami viszont mindegyik típusban közös, az a rendkívül gazdag mintaválaszték és a vibráló, mégis harmonikus színösszeállítások.

Minőség és tradíció kompromisszum nélkül: chobi kilim rongyszőnyegek

A generációról generációra szálló szőnyegkészítési technika az észak-afgán törzsi kultúra egyik alappillére: a chobi kilim szőnyegek a rongyszőnyegeken belül is egy külön kategóriát képviselnek, jellemzőjük a kiemelkedően erős, hosszú élettartamú gyapjú felhasználása (100% gyapjú). A szőnyegek időtállóságához a kopásálló kivitel is hozzájárul, így több nemzedék is gyönyörködhet a természetesen otthonos színvilágban és a jellegzetes keleti motívumokban, amelyek között hagyományőrző és újragondolt, modern változatokat egyaránt talál online shopunk rongyszőnyeg-kínálatában.

A chobi kilim remek választásnak bizonyulnak a lakás bármely pontján: a nagyméretű modellek inkább nappali szőnyegnek, míg a keskenyebbek, kisebbek előszobai vagy hálószobai szőnyegként mutatnak jobban. Válogasson kedvére több száz szőnyegünk folyamatosan bővülő választékából, hogy az Ön otthonába is beköltözzön végre a hamisítatlan keleti hangulat!