Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Futószőnyeg a folyósók öltöztetője

Futószőnyeg a folyósók öltöztetője

Futószőnyeg – tökéletes választás a lakás bármely helyiségébe

Sokan úgy tartják, hogy a különleges, szemet gyönyörködtető szőnyegek csak a tágas terek kiváltságai, pedig a szépen kidolgozott, keleti motívumokkal díszített futószőnyegek a kisebb szobákban, közlekedőkben is remekül mutatnak. Tartson velünk, és találja meg az otthonához, stílusához leginkább illő darabokat!

Egzotikus futószőnyegek a hálószobában – a helyszűke is engedi

A kilim szőnyegek a kisebb hálószobák ideális kiegészítői lehetnek: nem foglalnak nagy helyet az egyébként is szűkre szabott térből, mégis jól érvényesülnek, és bensőséges hangulatot teremtenek a harmonikus pihenéshez.

Az egyedülálló minőségű, kézi szövésű Chobi Kilim futószőnyegek a csomózásos eljárással készülő perzsa szőnyegek mellett a legismertebb klasszikus ázsiai szőnyegnek számítanak, nem véletlenül: a változatos mintákon és tobzódó színeken túl sűrű szövésű, masszív kidolgozottságukban rejlik legfőbb vonzerejük, ami egyúttal garantálja tartósságukat is.

Tipp: a futószőnyegek nemcsak a padlón mutatnak jól, hanem faliszőnyegként is praktikusak, és mesés keleti hangulatot árasztanak. Válogasson kedvére gazdag felhozatalunkból, melyben vonzó szezonális kedvezmények várják!

A tradicionális, kézzel szőtt futószőnyegek folyosói és nappali szőnyegként is népszerűek, a közlekedőbe legtöbb esetben nem is jöhet szóba más alternatíva a keskeny helyből adódóan. A nappalik közül különösen a kisebbekbe ajánljuk, ahol érdemes lehet optikailag kissé „megnyújtani” a rendelkezésre álló teret, például ezzel a klasszikus mintájú, gyapjú futószőnyeggel, ami kiváló ár-érték arányt képvisel, így hosszú időn át otthonának méltó és egyedi kiegészítője lehet.

Bízunk benne, hogy sikerült hasznos ötletekkel szolgálnunk a szőnyegválasztást illetően. Tekintse meg teljes futószőnyeg-választékunkat, melyben a hagyományos kilim és perzsa modellek mellett modern stílusú szőnyegek is helyet kaptak. Amennyiben részletesebben szeretne informálódni termékeinkről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén!