Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Drága vagy olcsó szőnyeg?

Drága vagy olcsó szőnyeg?

Drága vagy olcsó szőnyeg?

Természetes azt feltételezni, hogy minél többet költ egy szőnyegre, az annál jobb lesz, de ez nem mindig van így. Nehéz eldönteni, hogy megéri-e több pénzt költeni vagy inkább válaszon egy olcsóbb szőnyeget.

Tapasztalataink a szőnyeg vásárlásról!

A generációkon keresztül ívelő vállalkozásunk során időről időre találkozunk azzal a ténnyel, hogy a vásárlóink tudatos és megfontolt döntéseket hoznak a vásárlások alkalmával és gyakran keresik az olcsó szőnyegeket. Hatalmas készletünkben akciós szőnyegeink is megtalálhatóak, jövendőbeli vásárlóink nem csak különböző szín- és formavilágú, méretű és finomságú szőnyegek között válogathatnak, hanem az anyagi szempontokat is figyelembe véve választhatják ki a megfelelő textilt. Szőnyegáruházunkban kiemelt helyet kapnak olcsó szőnyegeink, melyek minőségben hibátlanok azonban áruk sokkal pénztárcabarátabb.

Vitathatatlanul a szőnyeg az egyik, ha nem a legkomfortosabb járófelület otthonunkban, így minél több van annál jobb. Akár a nyaralójukat szeretnék kicsit hangulatosabbá tenni, amit évente csak néhány alkalommal látogatnak, akár lakásukat szeretnék egy kifinomult dekorációval megújítani a perzsaszőnyeg kiváló választás lesz. Azonban ezeknek az igényes termékeknek az ára igen borsos lehet, melyet nem minden esetben kell elfogadniuk. Akár anyagi helyzet vagy tudatos vásárlói szokások is álljanak a megfontolt döntés mögött, amiért nem szeretnék komolyabb költségekbe verni magukat a kárpit vásárlás alkalmával, nálunk biztos megtalálja az Ön számára ideális olcsó szőnyeget.

Szőnyeg kiárusítás

Termékeink között előfordulnak olyan darabok, amelyek hosszabb idő (1-2 év) elteltével sem találtak gazdára, ezáltal szeretnénk gazdaságosabb áron értékesíteni őket. Ezek az olcsóbb szőnyegeink is épp olyan magas színvonalat és esztétikai élményt nyújtanak, mint drágább társaik. Biztosak vagyunk benne, hogy bármelyiket is fogja megvásárolni, örülni fog, mert tökéletes minőséget kap a pénzéért. Ezeket ide kattintva találja

A kedvezményes számok

Miután már nem kérdés, hogy megéri az akciós darabok között is nézelődni, jöjjenek a konkrét számok. Rendkívüli áron, akár 50-60% kedvezménnyel veheti meg a klasszikus kézzel/géppel csomózott perzsa szőnyegek valamelyikét. Ezen felül szintén hasonlóan kedvező áron juthat hozzá az indiai kilim, Ziegler gyapjú, rongyszőnyeg vagy akár modern stílusú szőnyegek valamelyikéhez. Ha feliratkozik a hírlevelünkre, futószőnyegeinkre 40-60% akciót is szerezhet.

Több tucat olcsó szőnyeg között válogathat a nappalitól kezdve az előszobán át hálószobáig minden méretű, mintájú és anyagú kárpit megtalálható kínálatunkban, már csak Önön múlik, melyiket választja lakásába.

Tekintse meg az akciós szőnyeg kategóriánkat. Ne hagyja ki, ha olcsó szőnyeget keres! Ne felejtsen el feliratkozni a hírlevélre szőnyegáruházunk főoldalán, ha további kedvezményt is szeretne az akciós szőnyegekből!