Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Szőnyeg Kiárusítás

Ha szereti az egyedi és minőségi szőnyeget, akkor itt a lehetőség, hogy hatalmas kedvezményeket kapjon a CarpetDepo szőnyeg kiárusítás oldalán. A készletkisöprés előnye, hogy a legjobb minőségű szőnyeget most akár 50% kedvezménnyel vásárolhat meg. A CarpetDepo szőnyegáruház raktárában minden szőnyeg új, akár kézi csomózású szőnyeg akár gépi szőnyeg, így biztos lehet abban, hogy a legjobb minőséget kapja.

Szőnyeg kiárusítás a CarpetDepo szőnyeg raktárban

A szőnyeg kiárusítás kategóriában hatalmas kedvezménnyel várjuk a kedves látógatóinkat. Rendkívüli áron találhat magának szőnyeget, mintha csak egy szőnyeg vásárban lenne. Annyi különbséggel, hogy mi, lealkudtuk Ön helyet az árakat. Természetesen a szőnyeg kiárusítás nem azt jelenti, hogy végkiárusítás. 30 éve foglalkozunk szőnyeggel, generációkon át megy a vállalkozásunk, apáról fiúra, reményeink szerint és Isten segedelmével még tovább is. A kedves vásárlónk biztos lehet abban, hogy ha ne adj isten valami gond van a szőnyeggel, van hová visszahozni, reklamálni, felháborodni… Megnyugtató számunkra, hogy a több évtizedes működésünk során, soha egyetlen szőnyegünkkel sem volt gond és még nem találkoztunk elégedetlen vásárlóval.   

szőnyeg kiárusítás

 

Hogy miért ez a hatalmas szőnyeg akció?

Mivel vannak szőnyegek, amelyek 1-2 év után sem találtak gazdára, így ezeket szeretnénk nyomott áron értékesíteni. Az Ön nappalijában jobb helyen lesz, mint nálunk a raktárban és nem utolsó sorban reméljük, hogy ezzel örömet okozhatunk Önnek. Vannak itt kifutó termékek is, amelyek a későbbiek során már nem lesznek kaphatóak. Rengeteg szép gyapjú szőnyeg között válogathat. Biztos vagyok benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő keleti szőnyeget.

szőnyeg kiárusítás

Használtak az akciós szőnyegek?

Szőnyeg Outlet raktárunkban nem forgalmazunk használt szőnyeget. Minden szőnyegünk új. Néhány szőnyegnél előfordulhat csomózási hiba vagy szín hiba, ezeknél jeleztük a hibát a leírásban, de ezek sem használt szőnyegek. A legtöbb termék hibátlan állapotban van, de mivel több mint 2 évig raktárunkban van így szeretnénk értékesíteni beszerzési vagy előállítási áron.   

 

Olcsó szőnyeget keres?

Jó helyen jár. Itt talál olcsón szőnyeget. Akár gépi perzsa szőnyeget vagy kézi szőnyeget keres ebben a kategóriában minden típust megtalálhat. Senki sem a saját pénztárcája ellensége, biztos vagyok benne, már rengeteg szőnyegáruházat megnézet. Reméljük nálunk megtalálja azt, amit keres és persze jó áron.

szőnyeg kiárusítás

Szőnyeg Kiárusítás: Fantasztikus Ajánlatok, Kihagyhatatlan Árak!

A szőnyeg kiárusítás mindig nagy izgalommal jár, hiszen lehetőséget teremt arra, hogy a vágyott szőnyeghez hatalmas kedvezménnyel jussunk hozzá. Budapesti szőnyegáruházunk készletéből egyedi árakon kínálunk szőnyegeket. Szőnyeg kiárusítás nem végkiárusítást jelent, szőnyeg üzletünk továbbra is működik, és friss készlettel várjuk a vásárlóinkat. A keleti szőnyeg kiárusítása különösen nagy érdeklődést vált ki. Ezek az exkluzív darabok otthonunkat varázslatossá és különlegessé tehetik. A szőnyeg kiárusítás keretében többféle keleti szőnyeget kínálunk. Van, amelyik a klasszikus mintákat követi, és van, ami modern formákban jelenik meg. A Chobi kilim is jó választás a szőnyeg kiárusítás alkalmával. Eredeti Afgán gyapjú kilim kézi szövéssel, a legkülönbözőbb mintával és gyönyörű színekkel. A modern kilim Indiából pedig játékos színvilágával, akár faliszőnyegként is használható. A vastag gyapjú szőnyeg előnye, hogy nem csak különlegesen puha érzetet ad a lábunk alatt, de a padló felmelegítéséhez is hozzájárul. A vastag gyapjú szőnyeg kiárusítás különösen jó lehetőséget jelent arra, hogy otthonunkat kényelmesebbé és otthonosabbá tegyük. A kiárusításban szereplő szőnyegek általában rövid ideig maradnak meg az áraik miatt. Ha valami felkelti az érdeklődését, érdemes sietnie. Az ilyen kiárusítás nagyszerű lehetőség egy minőségi szőnyeg beszerzésére, a piaci árhoz képest hatalmas kedvezménnyel.

Lakberendezés szőnyeg kiárusítás során

A lakás berendezése során, az egyik legfontosabb elem a padló és annak burkolata. A szőnyeg kiválasztása pedig kulcsfontosságú része a lakberendezésnek, hiszen nem csak a praktikum, de az esztétikai hatás miatt is fontos. Ám sokak számára a szőnyegek ára miatt válik problémává a megfelelő darab kiválasztása. Azonban most itt a lehetőség, hogy a CarpetDepo szőnyegáruház akciójával, a szőnyeg kiárusítással, valóra váltsa álmai otthonát, anélkül, hogy üresen maradna a pénztárcája! A CarpetDepo szőnyeg webáruház oldalán, hatalmas szőnyeg leárazással várjuk az érdeklődőket. Nagyszerű lehetőség ez, hogy egy minőségi, szemet gyönyörködtető szőnyeghez jusson hozzá. A szőnyegek sokféle típusa megtalálható a szőnyeg kiárusításban, beleértve a kézi csomózású szőnyegeket, a modern vagy klasszikus gépi szőnyegeket – mindenféle stílusban és méretben. Az új szőnyeg nem csak a padlót teszi kényelmesebbé, de vizuálisan is feldobja a lakást. Ez a szőnyeg akció ráadásul arra is adhat lehetőséget, hogy egy egészen más stílus irányzatot alakítson a lakásának, egy szürke, fehér, bézs, bordó vagy színes szőnyeggel. Akár egy klasszikus, hagyományos szőnyegre vágyik, akár inkább valami modern stílusra törekszik, a CarpetDepo szőnyeg kiárusítása garantálja, hogy a lakberendezése szinte azonnal új életre kelhet. A széles választék és az alacsony árak garantáltak. Az új szőnyeg pedig kellemes látványt biztosít majd talán évtizedekig!

Kellemes böngészést kívánunk a Szőnyeg Outlet oldalunkon!

114termék 136
114termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
7 000 Ft - 902 500 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 403
Szélesség (cm)
50 - 290