Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Szőnyeg kiárusítás

A szőnyeg kiárusítás kategóriában hatalmas kedvezménnyel várjuk a kedves látógatóinkat. Rendkívüli áron találhat magának szőnyeget, mintha csak egy szőnyeg vásárban lenne. Annyi különbséggel, hogy mi, lealkudtuk Ön helyet az árakat. Természetesen a szőnyeg kiárusítás nem azt jelenti, hogy végkiárusítás. 30 éve foglalkozunk szőnyeggel, generációkon át megy a vállalkozásunk, apáról fiúra, reményeink szerint és Isten segedelmével még tovább is. A kedves vásárlónk biztos lehet abban, hogy ha ne adj isten valami gond van a szőnyeggel, van hová visszahozni, reklamálni, felháborodni… Megnyugtató számunkra, hogy a több évtizedes működésünk során, soha egyetlen szőnyegünkkel sem volt gond és még nem találkoztunk elégedetlen vásárlóval.   

Hogy miért ez a hatalmas szőnyeg akció?

Mivel vannak szőnyegek, amelyek 1-2 év után sem találtak gazdára, így ezeket szeretnénk nyomott áron értékesíteni. Az Ön nappalijában jobb helyen lesz, mint nálunk a raktárban és nem utolsó sorban reméljük, hogy ezzel örömet okozhatunk Önnek. Vannak itt kifutó termékek is, amelyek a későbbiek során már nem lesznek kaphatóak. Rengeteg szép gyapjú szőnyeg között válogathat. Biztos vagyok benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő keleti szőnyeget.

Használtak a szőnyegek?

Szőnyeg outlet raktárunkban nem forgalmazunk használt szőnyeget. Minden szőnyegünk új. Csak néhány szőnyegnél előfordulhat csomózási hiba vagy szín hiba, ezeknél jeleztük a hibát a leírásban, de ezek sem használt szőnyegek. A legtöbb termék hibátlan állapotban van, de mivel több mint 2 évig raktárunkban van így szeretnénk értékesíteni beszerzési vagy előállítási áron.   

Olcsó szőnyeget keresek!

Jó helyen jár. Itt talál olcsón szőnyeget. Akár gépi perzsa szőnyeget vagy kézi szőnyeget keres ebben a kategóriában minden fajtát talál. Senki sem a saját pénztárcája ellensége, biztos vagyok benne, már rengeteg szőnyegáruházat megnézet. Reméljük nálunk megtalálja azt, amit keres és jó áron.

Kellemes böngészést kívánunk a szőnyeg kiárusítás oldalunkon!


132termék 136
132termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 250 Ft - 620 000 Ft
Hosszúság (cm)
63 - 445
Szélesség (cm)
51 - 260
Anyaga
Gyártás