Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Szőnyeg kiárusítás

A szőnyeg kiárusítás kategóriában hatalmas kedvezménnyel várjuk a kedves látógatóinkat. Rendkívüli áron találhat magának szőnyeget, mintha csak egy szőnyeg vásárban lenne. Annyi különbséggel, hogy mi, lealkudtuk Ön helyet az árakat. Természetesen a szőnyeg kiárusítás nem azt jelenti, hogy végkiárusítás. 30 éve foglalkozunk szőnyeggel, generációkon át megy a vállalkozásunk, apáról fiúra, reményeink szerint és Isten segedelmével még tovább is. A kedves vásárlónk biztos lehet abban, hogy ha ne adj isten valami gond van a szőnyeggel, van hová visszahozni, reklamálni, felháborodni… Megnyugtató számunkra, hogy a több évtizedes működésünk során, soha egyetlen szőnyegünkkel sem volt gond és még nem találkoztunk elégedetlen vásárlóval.   

Hogy miért ez a hatalmas szőnyeg akció?

Mivel vannak szőnyegek, amelyek 1-2 év után sem találtak gazdára, így ezeket szeretnénk nyomott áron értékesíteni. Az Ön nappalijában jobb helyen lesz, mint nálunk a raktárban és nem utolsó sorban reméljük, hogy ezzel örömet okozhatunk Önnek. Vannak itt kifutó termékek is, amelyek a későbbiek során már nem lesznek kaphatóak. Rengeteg szép gyapjú szőnyeg között válogathat. Biztos vagyok benne, hogy megtalálja az Önnek megfelelő keleti szőnyeget.

Olcsó szőnyeget keresek!

Jó helyen jár. Itt talál olcsón szőnyeget. Akár gépi perzsa szőnyeget vagy kézi szőnyeget keres ebben a kategóriában minden fajtát talál. Senki sem a saját pénztárcája ellensége, biztos vagyok benne, már rengeteg szőnyegáruházat megnézet. Reméljük nálunk megtalálja azt, amit keres és jó áron.

Kellemes böngészést kívánunk a szőnyeg kiárusítás oldalunkon!


118termék136
118termék136
Szűrés
Ár
 (Ft)
4 000 Ft - 249 900 Ft
Hosszúság (cm)
81 - 445
Szélesség (cm)
58 - 300
Anyaga
Gyártás