Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Blog

Szőnyeg raktár Magyarországon

Szőnyeg raktár Magyarországon

Szőnyeg raktár Magyarországon

Történetünk 1993-ban kezdődött, amikor is 2 darab szőnyeggel indultunk neki a szőnyeg kereskedelemnek. Éveken keresztül a saját lakásunk volt a szőnyeg raktárunk is egyben. Igen, valahonnan elkellett kezdeni és mi tényleg a nulláról kezdtük anno. Még ebben az évben megalapítottuk a Bakhtar Korlátolt Felelőségű Társaságot, mivel szerettük volna, ha minden import és értékesítés a törvénynek megfelelően működne. Évekig csak néhány szőnyeget hoztunk Afganisztánból és értékesítettük a magyarországi piacon. Az elején nem voltak viszonteladó partnereink. Csak az ismerősök ajánlásával tudtunk eladni szőnyeget. Az emberek szerették a keleti szőnyeget, ahogyan jelenleg is. Viszont nem ismerték annyira a perzsa szőnyegek világát. Az évek során a keleti szőnyeg már státusszimbólummá vált. Így fejlődött a cégünk is évről évre. A Lakásunk helyett egy kisebb raktárat béreltünk Csepelen, mivel pár év múlva több szőnyeget importáltunk már Afganisztánból. Idővel szőnyeg raktárunk kínálatát kiegészítettük pakisztáni szőnyegekkel is. Hogy minden pénztárcának legyen megfelelő szőnyegünk 2018-ban elnyertük az egyik vezető iráni szőnyeg készítő gyár bizalmát. A gyár vezetői Magyarországra látogattak és meggyőzödtek kereskedelmi politikánk korrektségéről és működésünkről. Tehát tovább bővítettük szőnyeg raktárunk repertoárját, gépi perzsa szőnyegekkel, amelyek akrilból készültek és sokkal jobbak és tartósabbak, mint bármelyik standard gépi szőnyeg. Az eredeti iráni minták hű másai. Bevallom sohasem szerettünk volna török poliészter gépi szőnyegeket forgalmazni. Mindig a minőség képviselői voltunk. Annyi kereskedő forgalmaz poliészter gépi szőnyeget Európa szerte. De 2022-ben úgy alakult, hogy családunk egyik tagja megvásárolt egy szőnyeg gyárat Törökországban. Onnantól kezdve forgalmaztunk török poliészter gépi szőnyegeket is, így még tovább bővítve szőnyeg raktárunk kínálatát. Viszont a török szőnyegek esetében is, inkább a minőségibb színvonalat képviseljük.

Szőnyeg kereskedő partnerek

Mivel folyamatos volt a szőnyeg ellátásunk, igy egy idő után lettek üzleti partnereink is, akik a saját üzletükben értékesítették a szőnyegeket. Velük a mai napig jó kapcsolatot ápolunk. Jó hírünk nem csak Magyarországon terjedt, hanem egész Európában és még Amerikában is. Jöttek szőnyeg kereskedők egész Európából és válogatták viszonteladásra a szőnyeg kínálatunkat. Egy nap egy Chicagói kereskedő hívott minket, hallotta, hogy szőnyeg nagykereskedelemmel foglalkozunk és szeretne bejönni a magyarországi szőnyeg raktárunkban, mert úgy is hamarosan a gyönyörű Budapesten nyaral a családjával. Azóta is jó üzleti viszonyban vagyunk vele. Európában a keleti szőnyegek fellegvára Németország, Hamburgban van. Kereskedő, kereskedő hátán. Mondhatni minden kő alatt egy szőnyeg kereskedő volt Hamburgban. Úgy gondoltuk képtelenség, egy akkora ország kereskedőivel versenybe szállni, hísz mindegyik hatalmas raktári készlettel rendelkezett. Az önbizalmunk akkor nőt meg, mikor egy Holland szőnyegáruház tulajdonosa jelezte e-mailben, hogy érdekli a szőnyeg kínálatunk. Miután eljött a raktárunkba és meggyőződött állandó készletünkről, csak tőlünk vásárolt szőnyeget. Azóta további országokban vannak viszonteladói partnereink, mint Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Svájc, Svédország. Meghatározó év volt számunkra 2020, a COVID éve. Sok viszonteladó partnerünk zárva volt a járványügyi intézkedések miatt. Rengeteg szőnyeg kereskedő tönkre ment Németországban. Senkinek nem volt egyszerű a helyzete. Tovább kellett gondolnunk nekünk is működésünket. Feladás helyett inkább tovább fejlesztettük magunkat. Eljött az idő, hogy az online térbe lépjünk. Mint régi vágású szőnyeg kereskedők, mindig is a személyes szőnyeg eladásban hittünk. A XXI. században haladni kellett nekünk is a korral. Létre hoztuk az online szőnyeg webáruház oldalunkat. Ez lett a CarpetDepo. Három év elteltével piac vezetők lettünk az online szőnyeg eladásban. Online szőnyeget eladni sokkal nehezebb, mivel még nagyobb a verseny. Bárki nyithat webáruházat, ha rendelkezik árukészlettel, ha nem. A CarpetDepo töretlen sikere meggyőzött minket, hogy van helyünk az online eladás világában. Jelenleg több országból rendelnek online szőnyeget a CarpetDepo webáruházban. Folyamatosan fejlesztjük oldalunkat, hogy további országokban képviseljük szőnyeg raktárunkat az online térben. 

szőnyeg raktár Budapest

Domotex szőnyeg kiállítás

Ezen a kiállításon csak is legnagyobb szőnyeg kereskedők képviselik magukat a világ minden tájáról. A kiállításnak Hannover add otthont már hosszú évtizedek óta. Több éven keresztül kiállítók voltunk a Domotex-en. Itt is sikeresen szereztünk új partnereket. Persze a Németországi szőnyeg kereskedők előnyben voltak, mivel náluk volt a kiállítás. Rengeteg munkával és fáradsággal járt egy ilyen kiállítás lebonyolítása. De igy utólag azt mondom megérte ott lenni a legnagyobbak közt. Sajnos ez a kiállítás manapság már presztízsét vesztette a szőnyeg kereskedők világában.

Köszönöm, hogy végig olvasta rövid kis történetünket.

Most menjünk a CarpetDepo szőnyeg webáruház oldalára!