Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

GYIK

Szeretném a keleti szőnyeget falra akasztani.

Szeretném a keleti szőnyeget falra akasztani.

A szőnyegek nemcsak a padlón, hanem a falon is csodálatosan mutatnak, és varázslatos hangulatot kölcsönöznek az enteriőrnek. Ha a falon helyezzük el egy faliszőnyeget, mindenképp meg kell erősíteni a szélét nyersvászonnal, és erre tegyük a karikákat. Nagyobb méretű szőnyegek esetében ügyelni kell a terhelésre is, különben az anyag megnyúlik, deformálódik – ehhez érdemes szakember tanácsát kérni.

Hogyan helyezhetem el a faliszőnyegemet a falon?

Nagyon lényeges, hogy a faliszőnyeg elhelyezése során minden lépés könnyedén visszavonható legyen anélkül, hogy károsodna a faliszőnyeg. Ez biztosítja, hogy a későbbiekben áthelyezhesse egy másik falra vagy esetleg a padlóra tehesse.

Az egyik legnépszerűbb technika a falon való rögzítéshez a tépőzár használata. Sok szőnyeg szakember a tépőzár rendszert ajánlja a faliszőnyegek számára. A Kilim faliszőnyegeknél ez az eljárás rendszerint kiváló választás. A tépőzár egyik felét rögzítse a faliszőnyeg felső részéhez. Fontos egy köztes anyagot elhelyezni a szőnyeg és a tépőzár közé a faliszőnyeg védelme érdekében. Egy falécet erősítsen a falra, ahol a faliszőnyeget szeretné elhelyezni, majd ezen faléchez szögelje oda a tépőzár másik felét. Nagyobb méretű faliszőnyegek esetében több tépőzárat és falécet is alkalmazhat a stabilitás érdekében. A szőnyeg klipszeket sok szőnyeg üzlet is választja szőnyegeik bemutatásához, mivel ez egy rendkívül praktikus megoldás a falon való rögzítéshez. Egy rúdat helyeznek fel a falon, ahhoz csatolják a faliszőnyegre erősített klipszeket. Természetesen vannak olyan ügyfeleink is, akik egyszerűen csak egy faléchez szegezték fel a faliszőnyeget. Az interneten számtalan további technikát találhat, hogyan akaszthatja fel szőnyegét a falon.

Akiket javaslunk:

Hlatki Katalin

06302218833

Pálffy Marika

06308584365

irány a CarpetDepo faliszőnyeg kinálata