Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

GYIK

Hogyan tisztítsam az akril perzsa szőnyegemet?

Hogyan tisztítsam az akril perzsa szőnyegemet?

Mit lehet tudni az akril perzsa szőnyegről?

Sokak számára nem ismert az akril anyag, pedig méltó a perzsa szőnyeg készítéséhez. Az akrilnak hasonló tulajdonságai vannak, mint a gyapjúnak, viszont előnye, hogy a moly nem szereti. Az akrilból készült perzsa szőnyeg készítését gép végzi, viszont mégsem hasonlíthatjuk össze egy hagyományos gépi szőnyeghez. Nem csak a magasabb ára határozza meg a szőnyeg értékét, hanem a részletes minta kidolgozottsága, a finom kellemes tapintása, az egymillió csomó/négyzetméter sűrűsége, a tartóssága. Mintái az ismert iráni szőnyegek motívumai szerint készült. Az akrilból készült perzsa szőnyeg nem tartalmaz semmilyen allergén anyagot. Terítheti padló fűtéssel ellátott szobákba is. A meleg hő nem fog megártani a szőnyegnek. Kifejezetten kellemes hálószoba szőnyegként, mivel legtöbbszőr mezítláb járkálunk a hálószobánkban. Ön igazi prémium minőségű perzsa szőnyeget vásárolt vagy vásárolna. Mint szőnyeg kereskedő bevallom, az én nappalimban is akril perzsa szőnyeg van. Méghozzá egy kerek szőnyeg.

 

Hogyan tisztítsa az akril perzsa szőnyegét?

Az akrilból készült gépi perzsa szőnyeg tisztítása hasonlít a kézi csomózású szőnyegéhez. Azonnal lehet porszívózni, sőt érdemes is. A kézi szőnyeghez hasonlóan, a használat elején enged némi szöszt. Ez teljesen normális, nem jelent hibát. A porszívózások során ez megszűnik. Mindig szál irányának megfelelően porszívózza a leggyengébb fokozaton. Ha valamilyen szennyeződés kerül a perzsa szőnyegre, azt egy enyhén nedves ronggyal távolítsa el mielőtt megszárad. A legtöbb szennyeződést Ön is megtudja tisztítani, viszont a nagyobb tisztítást bízza professzionális szőnyegtisztító cégekre. Ügyeljen rá, hogy nehéz bútor ne kerüljön a szőnyegre, főleg olyan, amelynek élesek a talpai. Ez idővel átlyukaszthatja a szőnyeget. Akril perzsa szőnyegre nyugodtan helyezhet rá dohányzóasztalt. Fontos, hogy sáros vagy vizes cipővel ne lépjen a szőnyegre.

 

Garancia az akril perzsa szőnyegeinkre

 

A nálunk vásárolt akril szőnyegre cégünk 12 hónap garanciát biztosít. A termékeket a feltüntetett időpontig díjmentesen javítjuk vagy, ha javítás nem lehetséges, díjmentesen cseréljük egy hasonló termékre.

Kivételek:

Nem vonatkozik a garancia természeti csapásra, háziállatok okozta károkra.

Nem elővigyázatos – a vevő vagy egy harmadik személy által történt – károkozás esetén a garancia nem érvényes.

Az átalakítások és nem szakszerű javítások a garancia megszűnését eredményezik.

Az útmutatóban leírtaktól eltérő, szakszerűtlen tisztítás szintén kizáró ok.

Különleges Feltételek:

A vásárló nem élhet panasszal olyan minőségi hibára, amelyre a kereskedő felhívta a figyelmét és az alapján a vásárló árengedményt kapott.

A megvásárolt akril szőnyeg esetleges optikai hibáját az átvételt követő 30 munkanapon belül szíveskedjenek cégünknek bejelenteni.

Jogorvoslatok:

A jogos kifogásokat cégünk javítással vagy, ha arra nincs lehetőség, cserével köteles megoldani ingyenesen.

A kereskedő felelőséggel tartozik 30 napig, ha az akril perzsa szőnyeg nem felel meg a leírásnak (méret, szín, vastagság, minőség), illetve adatai eltérnek a webáruházban szereplő vagy a vásárlónak megmutatott termék jellemzőitől.

A vevő árkedvezményt is igényelhet, ha az akril szőnyeg javítása vagy cseréje nem lehetséges, vagy a szőnyeg hibáját tekintve túl költséges lenne javítani.

Eljárási Rend:

A vásárlónak először a szőnyeg javítását kell kérnie; ha a javításra nincs lehetőség, akkor kérheti a termék cseréjét egy hasonlóra.

A kereskedőnek gondoskodnia kell a termék javításáról vagy cseréjéről észszerű határidőn belül és anélkül, hogy ezzel jelentős kényelmetlenséget okozna a vásárlónak.

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt akril perzsa szőnyeg elégedett lesz, és azt örömmel használja.

Forgalmazza: BAKHTAR KFT. 1113. Budapest, Daróczi út 2/d

Tel.: 06-1-246-55-24

Mobil: +36309544962

Mobil: +36309872979

KERMI engedélyszám: 3-00426, 3-00532

Minőség: I. osztályú. Egészségre káros anyagot nem tartalmaz.  

Remélem a fenti útmutató segít Önnek az akril perzsa szőnyeg tisztításában. Ha bármilyen további információra lenne szüksége a prémium gépi perzsa szőnyegről, ne habozzon írni nekünk!

Tekintse meg a CarpetDepo akril perzsa szőnyeg kínálatát!