Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Beltéri szőnyegek szobák szerint

Milyen szempont szerint válasszunk beltéri szőnyeget?

Minden szobának más hangulata van, így a beltéri szőnyeget is a szoba uralkodó színeihez és forgalmához kell választani. Egy Ziegler szőnyeget bármelyik nappaliba eltudjuk képzelni, vagy akár étkező szobába is, amíg egy selyem szőnyeget inkább csak a hálószobába ajánljuk. Minden beltéri szőnyegünk strapabíró, színtartó és porszívózható. A kézi csomózású keleti szőnyegek nagy előnye a gépi szőnyegekkel szemben, hogy javíthatóak, hisz ember alkotta. A beltéri szőnyeg nem csupán egy lakberendezési tárgy; sokkal több annál. Egy jól megválasztott szőnyeg meghatározhatja egy szoba hangulatát, hozzáadhat a komfortérzethez és összekötheti a tér különböző elemeit. 

Gépi készítésű beltéri szőnyegek

A poliészter gépi szőnyeg főleg kedvező ára miatt népszerű. A modern szőnyeg fiatalos megjelenést kölcsönöz a lakásnak. A legtöbb minimál stílusú lakáshoz kiválóan passzol. A klasszikus beltéri szőnyeg keleti mintákkal a hagyományos elegáns lakberendezéshez illik. A török szőnyegek manapság egyre közkedveltebb, mivel a legtöbb pénztárca számára elérhető. Az általunk képviselt török szőnyeg gyár, szemelőt tartja minőséget. Ha perzsa szőnyeget keres megfizethető áron akkor ajánljuk az akrilból készült perzsa gépi szőnyegeinket. Drágábbak, mint egy átlagos gépi szőnyeg, de olcsóbbak, mint a kézi csomózású perzsa szőnyegek. Az akril hasonló anyag, mint a gyapjú, ellenáll a hőnek. Tapintásra is más, mint egy hagyományos gépi szőnyeg. Közel 1 millió gépi csomót tartalmaz. Klasszikus iráni mintákkal. Ezeket bátran ajánljuk nappali szőnyegként, hálószoba szőnyegként. Minőség szempontjából is kiemelkedő, mint a többi gépi szőnyeg. A gépi készítésü beltéri szőnyegek a modern szőnyeg készítési technológia csúcsát képviselik, amelyek széleskörű mintákkal, színekkel és méretekkel rendelkeznek. Ezek a szőnyegek rendkívül népszerűek a tartósságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt. A poliészter és más szintetikus anyagokból készült változatok árai kedvezőek így mindenki számára elérhetőek. A gépi készítés lehetővé teszi a bonyolult, részletes minták létrehozását is, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern és hagyományos enteriőrökbe egyaránt.

Kézi készítésű beltéri szőnyegek

Ha azt szeretné, hogy a beltéri szőnyege, élete végig elkísérje, és talán még az ára is emelkedne az idő múlásával, akkor a kézi csomózású keleti szőnyeget javasoljuk. Biztos találkoztak a nagyszülők padlásán elfekvő perzsa szőnyeggel, amely egy tisztítás után teríthető vagy eladható is. A kézi szőnyegeknek tudjuk magasabb az ára, de az értéke is. Ne felejtse el, ha kézi szőnyeget vásárol, hogy az Ön szőnyegét is hónapokon keresztül készítették a szőnyeg szövő szakemberek, hogy az, az Ön otthonát díszítse. Ezért kell megbecsülni keleti kézi csomózású szőnyegeket és a kézi szövésű kilimeket. A kézi készítésü beltéri szőnyegek az igényesség és a hagyományok tiszteletének szimbólumai. Minden egyes szőnyeg egyedi, hónapokig tartó precíz munka eredménye, amely a szőnyegszövési művészet mélyreható ismeretét tükrözi. Ezek a szőnyegek természetes anyagokból, mint például gyapjúból készülnek, ami melegséget és puhaságot kölcsönöz a térnek. A kézi készítésü szőnyegek időtállóak, és generációkon át gazdagíthatják otthonát szépségükkel.