Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Hálószoba Szőnyegek

Hálószobába keres szőnyeget? Tekintse meg kategóriánkban szereplő hálószoba szőnyegeket. Rendeljen kényelmesen otthonából online. Ne aggódjon, ha mégsem illik a szőnyeg a hálószobába, a Carpetdepo intézi a visszaszállítást, amely ingyenes.

Mi alapján vállasszak hálószoba szőnyeget?

Hálószoba szőnyeget a legtöbb esetben a Hölgyek választanak. Férfiak, csak akkor, ha szerelmesek vagy már házasok. Sokszor gondolkoztunk, hogy raktárunkban szükség lenne egy „férfi, váró helyiségre”, biliárdasztallal és sörcsappal, amíg a hölgyek választanak. A hálószoba egy intim helyiség, ahol ritkán engedünk be a párunkon kívül mást. A szoba tele van érzelemmel és nyugalommal. Minden, a pihenésünket és kényelmünket szolgálja. Mikor reggel kiszálunk mezítláb az ágyból, jól érzés egy puha szőnyegre lépni. Hálószobába szőnyeget szettben érdemes vásárolni. Kézi csomózású szőnyeg szettbe való vásárlása nem egyszerű feladat. Mivel minden kézi csomózású szőnyeg egyedi, így csak közel hasonló szőnyeget találunk. A gépi szőnyegek esetében más a helyezett. Több darab, tökéletesen egyforma szőnyeget is találhatunk.  Mindenképp jó ötlet, ágy mellé szőnyeget helyezni. Legtöbbször hálószobába mindenki először az ágyat választja ki, utána a ruhás szekrény következik, így a szőnyegnek passzolnia kell hozzájuk. A modern hálószobákban, ahol kevesebb szín található, érdemes modern szőnyeget helyezni. Egy gyönyörű klasszikus szőnyeg viszont érzelemmel árasztja el a hálószobánkat.

Jó minőségű szőnyeg a hálószobában

Mivel főleg mezítláb lépünk a szőnyegre, fontos, hogy puha tapintású legyen. Ezért Kilim szőnyeget nem sokan raknak a hálószobába. Persze, ez nem az jelenti, hogy mi nem javasoljuk. Mivel olyan szobáról van szó, ahol szinte soha nem járunk cipővel és a szoba forgalma is alacsony, bátran teríthetünk akár selyem szőnyeget vagy exkluzív szőnyeget. Persze ez pénztárca függő. Hálószoba szőnyegként ajánljuk az elérhető árú, akrilból készült Perzsa szőnyegeket is. Ezeknek a minősége, tapintása, a motívumok kidolgozottsága sokkal jobb, mint egy hagyományos gépi szőnyegnek. Kézi csomózású Pakisztáni szőnyeg szintén kiváló választás a hálószobában, mivel finom gyapjúból készült így nagyon puha tapintású. A pakisztáni szőnyeget akár modern hálószobákban is teríthetjük mivel főleg geometrikus mintázatúak. Ha a hagyományostól eltérőt szeretne, ajánljuk figyelmében a kerek szőnyegeket. A modern hálószobához még illik a Shawal keleti szőnyeg, amely a klasszikus és modern motívumok ötvözete. Ne hagyjuk szó nélkül a Ziegler szőnyeget. Prémium, finom csomózású szőnyeg, jó minőségű gyapjúból, vagy hagyományos csomózású Ziegler szőnyeg. Mindkettőből találhat a hálószoba szőnyegek kategóriában.

Kellemes időtöltést kívánunk a hálószoba szőnyegek böngészéséhez. Reméljük megtalálja az Ön számára legszebb szőnyeget. Rendeljen online és tekintse meg a szőnyeget a saját hálószobájában.


607termék 136
607termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 050 Ft - 3 715 650 Ft
Hosszúság (cm)
60 - 540
Szélesség (cm)
58 - 360
Anyaga
Gyártás