Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Hálószoba Szőnyegek

Hálószobába keres szőnyeget? Tekintse meg a hálószoba szőnyeg kollekciónkat. Rendeljen kényelmesen otthonából online és próbálja ki a saját hálószobájában. Ne aggódjon, ha mégsem illik a szőnyeg a hálószobába, a CarpetDepo intézi a visszaszállítást, amely ingyenes

Mi alapján válasszon hálószoba szőnyeget?

Hálószoba szőnyeget a legtöbb esetben a Hölgyek választanak. Férfiak, csak akkor, ha éppen szerelmesek vagy már házasok. Sokszor gondolkodtunk, hogy raktárunkban szükség lenne egy „Férfiváró helyiségre”, biliárdasztallal és sörcsappal, amíg a hölgyek választanak. A hálószoba egy intim helyiség, ahol ritkán engedünk be a párunkon kívül mást. A hálószoba tele van érzelemmel és nyugalommal. Minden, a pihenésünket és kényelmünket szolgálja. Mikor reggel kiszálunk mezítláb az ágyból, jól érzés egy puha szőnyegre lépni. Hálószobába szőnyeget szettben érdemes vásárolni. Kézi csomózású szőnyeg szettbe való vásárlása nem egyszerű feladat. Mivel minden kézi csomózású szőnyeg egyedi, így csak közel hasonló szőnyeget találunk. A gépi szőnyegek esetében más a helyezett. Több darab, tökéletesen egyforma szőnyeget is találhatunk.  Mindenképp jó ötlet, ágy mellé szőnyeget helyezni. Hálószobába mindenki először az ágyat választja ki, utána a ruhás szekrény következik, így a szőnyegnek passzolnia kell hozzájuk. A modern hálószobákban, ahol kevesebb szín található, érdemes modern szőnyeget helyezni. Egy gyönyörű klasszikus szőnyeg viszont érzelemmel árasztja el a hálószobánkat.

Hálószoba szőnyeg kiválasztása a tökéletes komfort és stílus érdekében

A hálószoba szőnyeg kiválasztása kulcsfontosságú az intim és kényelmes hálószoba kialakításában. A megfelelő szőnyeg nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem kényelmet és melegséget is hoz a hálószobába. A hálószoba szőnyeg kiválasztásánál elsődleges szempont a kényelem, mivel ez az a hely, ahol a napja első és utolsó pillanatait tölti. Fontosabb a stílus kiválasztása, amelynek illenie kell a hálószobához. A hálószoba szőnyeg méretének legfőképpen az ágyhoz kell illeszkednie és csak másodlagosan a hálószoba méretéhez. Mivel a hálószoba központi eleme az ágy. A lakberendezők az szőnyeg hosszúságát általában az ágy hosszúságához vagy széleségéhez mérik. A szőnyeg szélességét pedig az ágy és a fal közti távolság szerint választják. Tehát főleg az ágy köré helyezik a szőnyeget. Nem szabad az ágy alá is szőnyeget tennie, mivel egyrészt a szőnyeg azon része, amely az ágy alá kerül egy felesleges rész, másrészt az ágy roncsolhatja a szőnyeget. Egy jól kiválasztott hálószoba szőnyeg, a nem csak a megjelenést, de a szoba hőmérsékletét is javítja.

hálószoba szőnyeg

Hogyan gondozza a hálószoba szőnyegét?

A hálószoba szőnyegek megfelelő gondozása főleg higiéniai szempontokból fontos, mivel hálószobánkban főleg mezítláb mozgunk. Mivel a hálószoba szőnyeg nincs kitéve intenzív igénybevételnek, így alapvető tisztításuk elsősorban a porszívózásra korlátozódik. Ettől függetlenül fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk hálószoba szőnyegünk állapotának megőrzésére és a szükséges tisztítási eljárások alkalmazására. Egy enyhén nedves ronggyal a legtöbb felületi szennyeződést eltávolíthatja a hálószoba szőnyegről. A tisztítási folyamat során ügyeljen arra, hogy ne áztassa túl a szőnyeget, ezáltal megóvva annak szerkezetét és hosszú élettartamát. Számos kereskedelmi forgalomban kapható termék áll rendelkezésre, amelyek kifejezetten szőnyegek tisztítására lettek kifejlesztve. Fontos megkülönböztetnie a különböző anyagú szőnyegek tisztítását, mint a gyapjú, poliészter vagy akril és az ezekhez megfelelő tisztítószereket választania. A hálószoba szőnyegre helyezett ágy, a szőnyeg csomóinak és szerkezetének hosszú távú károsodását idézheti elő, így érdemes akkora méretű szőnyeget választania, amely nem megy az ágy alá. Ha gyapjú szőnyeget választ a hálószobába akkor érdemes időnként a szőnyeg alatti területet is porszívóznia, ezzel megelőzve a molyok esetleges megjelenését. A porszívózni mindig csak a szálak fekvésének irányában szabad. Amennyiben a hálószoba szőnyeg nagyobb tisztításra szorul, érdemes ezt a feladatot professzionális szőnyegtisztító cégre bíznia, biztosítva ezzel a hálószoba szőnyeg hosszútávú szépségét és állapotának megőrzését.

 

Jó minőségű szőnyeg a hálószobában

Mivel főleg mezítláb lépünk a szőnyegre, fontos, hogy puha tapintású legyen. Ezért Kilim szőnyeget nem sokan raknak a hálószobába. Persze, ez nem az jelenti, hogy mi nem javasoljuk. Mivel olyan szobáról van szó, ahol szinte soha nem járunk cipővel és a szoba forgalma is alacsony, bátran teríthetünk akár selyem szőnyeget vagy exkluzív szőnyeget. Persze ez pénztárca függő. Hálószoba szőnyegként ajánljuk az elérhető árú, akrilból készült Perzsa szőnyegeket is. Ezeknek a minősége, tapintása, a motívumok kidolgozottsága sokkal jobb, mint egy hagyományos gépi szőnyegnek. Kézi csomózású Pakisztáni szőnyeg szintén kiváló választás a hálószobában, mivel finom gyapjúból készült így nagyon puha tapintású. A pakisztáni szőnyeget akár modern hálószobákban is teríthetjük mivel főleg geometrikus mintázatúak. Ha a hagyományostól eltérőt szeretne, ajánljuk figyelmében a kerek szőnyegeket. A modern hálószobához még illik a Shawal keleti szőnyeg, amely a klasszikus és modern motívumok ötvözete. Ne hagyjuk szó nélkül a Ziegler szőnyeget. Prémium, finom csomózású szőnyeg, jó minőségű gyapjúból, vagy hagyományos csomózású Ziegler szőnyeg. Mindkettőből találhat a hálószoba szőnyegek kategóriában.

Kellemes időtöltést kívánunk a hálószoba szőnyegek böngészéséhez. Reméljük megtalálja az Ön számára legszebb hálószoba szőnyeget. Rendeljen online és tekintse meg a szőnyeget a saját hálószobájában.


1614termék 136
1614termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
4 368 Ft - 4 232 736 Ft
Hosszúság (cm)
74 - 469
Szélesség (cm)
47 - 206