Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Nappali szőnyegek

Nappali szőnyegek kedvezménnyel szőnyegáruházunkban. Válogasson kézi csomózású gyapjú szőnyegeink között. Díszítse nappaliját keleti szőnyeggel raktárunkból. 

Nappali szőnyeg kollekció

A nappali szőnyeg kollekciónkban megpróbáltuk Önnek összegyűjteni azokat a szőnyegeinket, amelyeket eddigi vásárlóink, főleg, mint nappali szőnyegként használták. Természetesen Ön ettől eltérhet, és terítheti a keleti szőnyegeket más helyiségekbe is. Ebben a kollekcióban főleg nagy forgalmú nappalikba is teríthető strapabíró keleti szőnyegek találhatóak. Ezek a keleti szőnyegek könnyen tisztíthatóak porszívózással. A kézi szőnyegnél figyelni kell a szál irányra is. A szál irány a csomók fekvési iránya. A gyapjú szőnyeg szál irányból nézve világos, az ellentétes oldalról nézve sötét árnyalatú. Érdemes, a nappali szőnyegek esetében ezt is figyelembe venni terítéskor. Továbbá porszívózni is csak szál irányba szabad a keleti szőnyegeket. Természetesen semmikép sem javasoljuk, hogy olyan nappaliba terítsék a keleti szőnyeget, ahol cipővel közlekednek, főleg nedves vagy saras cipővel. De tisztában vagyunk azzal, hogy aki egy gyönyörű kézi csomózású szőnyeget vásárol, az vigyázni fog a szőnyegére, persze nem csak az ára miatt, hanem mert a megvásárolt kézi szőnyeg „szerelem első látásra”...

Szőnyeg elhelyezése a nappaliba

Szőnyeg vásárlás előtt érdemes felmérni a nappali hosszát és szélességét. Nem érdemes az egész szobát lefedni szőnyeggel, hiszen azok a részek, amely nem látszanak ki a bútorok alól, azokat feleslegesen fizette ki. Ez több négyzetméter is lehet. Inkább vásároljon 1 nagy nappali szőnyeget és hozzá összekötő szőnyegeket. Az ülő garnitúra elé érdemes vásárolni, amelyre egy dohányzó asztal kerülhet. Ez lenne a fő nappali szőnyeg, és ehhez passzolna az összekötő szőnyeg. Ügyelni kell, hogy a nagyobb szekrények alá ne kerüljön szőnyeg, mert a szekrény súlya kárt tehet a benne. Az összekötő szőnyegnek vásárolhat akár futószőnyeget is. Vásárlóink legtöbbször 200x300 szőnyeget keresnek a nappaliba. Összekötő 100x150 szőnyeg vagy 80x120 szőnyeg a legideálisabb.

Böngésszen nappali szőnyegeink között és ha szüksége lenne, találhat összekötő szőnyeget is.


959termék 136
959termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 250 Ft - 5 125 508 Ft
Hosszúság (cm)
62 - 540
Szélesség (cm)
48 - 360
Anyaga
Gyártás