Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Nappali szőnyegek

Nappali szőnyegek kedvezménnyel szőnyegáruházunkban. Válogasson kézi csomózású szőnyegek és géppel készített szőnyegek között. Díszítse nappaliját egy gyönyörű szőnyeggel. Ne aggódjon, ha nem sikerült a megfelelő szőnyeget vásárolnia, a CarpetDepo szőnyegáruház ingyenes visszaküldést szolgáltat Önnek. Így Ön KOCKÁZATMENTESEN VÁSÁROL, amelyről itt olvashat!

Nappali szőnyeg kollekció

A nappali szőnyeg kollekciónkban megpróbáltuk Önnek összegyűjteni azokat a szőnyegeinket, amelyeket eddigi vásárlóink vagy lakberendezőink, főleg, mint nappali szőnyegként használták. Természetesen Ön eltérhet ettől, és terítheti a szőnyegeket más helyiségekbe is. Ebben a kollekcióban főleg nappalikba teríthető strapabíró keleti szőnyegek és gépi szőnyegek találhatóak. Ezek a nappali szőnyegek mind könnyen tisztíthatóak porszívózással. A kézi szőnyegnél figyelni kell a szál irányra is. A szál irány a csomók fekvési iránya. A gyapjú szőnyeg szál irányból nézve világos, az ellentétes oldalról nézve sötét árnyalatú. Érdemes, a nappali szőnyeg esetében ezt is figyelembe venni terítéskor. Továbbá porszívózni is csak szál irányba szabad a szőnyegeket. Természetesen semmikép sem javasoljuk, hogy olyan nappaliba terítsék a szőnyeget, ahol cipővel közlekednek, főleg nedves vagy saras cipővel. De tisztában vagyunk azzal, hogy aki egy gyönyörű szőnyeget vásárol a nappalijába, az vigyázni fog a szőnyegére, persze nem csak az ára miatt, hanem mert a megvásárolt szőnyeg „szerelem első látásra”...

nappali szőnyegek

Praktikus útmutató a nappali szőnyeg megtalálásához

A nappali szőnyeg kiválasztása fontos és egyben nehéz döntés. Egy jól megválasztott szőnyeg nem csak komfortot nyújt, hanem stílust és karaktert ad az otthonának. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan választanak és vásárolnak nappali szőnyeget a lakberendezők vagy az eddigi vásárlóink. Először is, gondolja végig, milyen stílusú nappali szőnyeget szeretne. Modern vagy keleti mintásat? Esetleg egyszínű szőnyeget? Vékony szövött szőnyeget vagy vastagabb csomózottat? Költség hatékony gépi szőnyeget vagy egyedülálló kézi csomózású szőnyeget? A nappali szőnyegnek illeszkednie kell az otthona stílusához, és harmonizálnia kell a nappalija bútoraival, dekorációival és az egyéb textíliákkal. Ne felejtse el, hogy a nappali szőnyeg a nappalija központi elemeként működik, így kulcsszerepet játszik az összképben. A következő lépés a méret kiválasztása. Sokszor a nappali szőnyeg mérete függ, az ülőgarnitúra méretétől. A lakberendezők szeretik beteríteni az ülőgarnitúra előtti teret, amin általában egy dohányzóasztal kerül. Ez a terület a központja a nappalinak. Ügyelni kell, hogy a bútorok alá ne kerüljön szőnyeg. Egyrészt nem látszik a szőnyeg teljes mintázata, másrészt a nehéz bútor idővel kárt tehet a szőnyegben. A kisebb nappali szőnyeg méretei kb. 160x230. A nagyobb nappalikban az ideális szőnyeg méret a 250x350 vagy 300x400. Leggyakrabban választott nappali szőnyeg mérete 200x300 körüli szokott lenni. Mérjen le alaposan mindent, mielőtt döntést hozna. A mérésének legyen minimum és maximum szélessége és hossza. Tehát mi a legnagyobb méretű szőnyeg ami elfér még, és mi a legkisebb méret. A minőség is fontos tényező. A nappali szőnyeg anyagának hosszú élettartamú és strapabírónak kell lennie, mivel ez az a hely, ahol a legtöbb tevékenységet végzünk, vendéget fogadunk. A nappali szőnyegek anyagai között megtalálhatók a gyapjú, pamut vagy a szintetikus anyagok. A gyapjú híres tartósságáról és komfortjáról, míg a szintetikus anyagok gyakran olcsóbbak. Ez alól kivétel az akril, amelynek hasonló tulajdonságai vannak, mint a gyapjúnak. A nappali szőnyegek ára széles skálán mozog, attól függően, hogy milyen anyagból készültek, milyen méretűek, és mennyire egyediek.

nappali szőnyeg

Szőnyeg elhelyezése a nappaliba

A nappali szőnyeg kiválasztása egy fontos feladat, hiszen a nappali általában az otthonunk központi része, ahol a család tagjai és vendégeink töltik az időt. A Keleti szőnyeg nagyon népszerű a nappalikban, főleg az egyedi és jellegzetes mintáik és anyaguk miatt. Szőnyeg vásárlás előtt érdemes felmérni a nappali hosszát és szélességét. Nem érdemes az egész szobát lefedni szőnyeggel, hiszen azok a részek, amely nem látszanak ki a bútorok alól, azokat feleslegesen fizette ki. Ez több négyzetméter is lehet. Inkább vásároljon 1 nagy nappali szőnyeget és hozzá összekötő szőnyegeket. Az ülő garnitúra elé érdemes vásárolni, amelyre egy dohányzóasztal kerülhet. Ez lenne a fő nappali szőnyeg, és ehhez passzolna az összekötő szőnyeg. Ügyelni kell, hogy a nagyobb szekrények alá ne kerüljön szőnyeg, mert a szekrény súlya kárt tehet a benne. Az összekötő szőnyegként vásárolhat akár futószőnyeget is. Vásárlóink legtöbbször 200x300 szőnyeget keresnek a nappaliba. Összekötő 100x150 szőnyeg vagy 80x120 szőnyeg a legideálisabb. Ahhoz, hogy kényelmes és hangulatos tér legyen, fontos egy olyan szőnyeg kiválasztása, amely nem csak mutatós és kellemes látványt nyújt, de tartós és strapabíró is legyen.

Böngésszen nappali szőnyegek kollekciónk között és ha szüksége lenne, találhat összekötő szőnyeget is hozzájuk. Rendelje meg a szőnyeget és próbálja ki a saját nappalijába. Ha mégsem passzolna a nappalijához, a CarpetDepo szőnyegáruház intézi a visszaszállítást amely ingyenes Önnek.


904termék 136
904termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
7 120 Ft - 7 727 228 Ft
Hosszúság (cm)
74 - 532
Szélesség (cm)
48 - 366