Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Konyhai szőnyegek

Ha konyhába keres szőnyeget, tekintse meg konyhai szőnyegeinket. Rendeljen bátran szőnyeg raktárunktól gyors szállítással, ha a szőnyeg nem illik a konyhához a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes.

Milyen szőnyeg ajánlott a konyhában?

Konyhai szőnyeg kategóriában, főleg olyan termékeket válogattunk össze, amelyek könnyen tisztíthatóak és áraik is mindenki számára elérhetőek. Konyhai szőnyegnek nem érdemes drága luxus szőnyeget venni. Inkább az olcsó szőnyegeket javasoljuk. Minden lakásban van konyha ez tény, de nem minden konyhában van szőnyeg. Sokan úgy gondolják, hogy könnyebb a padlót tisztítani, ha ráömlik valamilyen étkezési alapanyag. (Igen tudjuk, ez főleg akkor fordul elő, mikor a férfiak főznek) De mit szólnának, olyan szőnyeghez, amelyről könnyen eltávolítható a szennyeződés, és még a konyhát is díszíti? Valljuk be a legtöbb helyiség, ahol üres a padló, nem ad otthonos érzetet. Sokkal kényelmesebb egy szőnyegen járni, mint a hideg, kemény padlón. A legtöbb konyha keskeny, de hosszú méretű. Ezekhez ideális a futószőnyeg.

Konyhai szőnyeg mosható legyen és olcsó

Az indiai kilim mosható, a többi konyhai szőnyegünk könnyen takarítható és tisztítható. Ezeket bátran ajánljuk a konyhában. Az étel foltók eltávolítása egy nedves ronggyal elvégezhető. Legtöbb esetben a konyha a hölgyek felségterülete, így szőnyeget is ők választanak. Férfiaknak fel sem tűnik, hogy van ott szőnyeg vagy nincs (a kivétel erősíti a szabályt). Persze a legolcsóbb, ha padlószőnyeget rakunk a konyhába, viszont ennek hátránya, hogy előbb-utóbb olyan szennyeződések lesznek rajta, amelyek nem tisztíthatóak még géppel sem. Ezért érdemes olyan olcsó szőnyeget venni, amelyet nagyobb szennyeződések esetében szőnyegtisztító céghez küldhetünk tisztításra. A legtöbb szennyeződést, üzletekben kapható szőnyegtisztító habbal, magunk is eltávolíthatjuk. Sok konyhában a 60x240 szőnyeg vagy kisebb konyhákban 100x150 szőnyeg az ideális. Ezeket hívjuk futószőnyegnek. Kollekciónkban sok 60x200 mérethez vagy 100x150 mérethez közeli szőnyeget talál.

Kedves Hölgyek, jó böngészést kívánunk a konyhai szőnyeg kollekciónkhoz, bízzunk benne, hogy megtalálja az ideális szőnyeget a konyhához és így, a sok finomságot örömmel főzik.


177termék 136
177termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
7 343 Ft - 114 840 Ft
Hosszúság (cm)
77 - 300
Szélesség (cm)
60 - 250