Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Folyosó szőnyegek

Folyosóra keres szőnyeget? Tekintse meg Szőnyegáruházunk folyosó szőnyeg kínálatát és rendeljen online kényelmesen. Ne aggódjon, ha nem illik a helyiséghez a szőnyeg, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes.

Folyosó szőnyeg ismertetése

A lakások folyosójába helyezett hosszú szőnyeget nevezzük futószőnyegnek. Minden ház rendelkezik folyosóval vagy előszobával amelyet érdemes feldíszíteni, hisz itt közlekedünk a legtöbbet és a vendég is ez a helyiséget látja meg először. Természetesen nem csak folyósoka tehetünk hosszú szőnyeget, hisz mint kiegészítő szőnyegként is használhatjuk. Hálószobákba az ágy két szélére is rakhatunk szőnyeget. Nappalikba gyönyörűen mutat a bútorok vagy kandallók előtt. Egy nagyméretű nappali szőnyeg kiegészítőjeként is használhatjuk, csak ilyenkor ügyelni kell, hogy a nagyméretű szőnyeghez passzoljon színben. Konyhai futószőnyegnek ajánljuk az indiai Kilim szőnyeget, mivel ezek könnyen tisztíthatóak, moshatóak. A lakberendezők fantáziája kimeríthetetlen, de magunk is könnyedén találhatunk megfelelő hosszú szőnyeget.

folyosó szőnyeg

Vajon milyen szőnyeg illik a folyosóra vagy előszobába?

Nagyban függ attól, hogy folyósoról nyíló szobákban milyen szőnyegek vannak. Mennyire kell, hogy passzoljon a folyosó szőnyeg a nappali szőnyeghez vagy éppen a hálószoba szőnyeghez. Számít a természetes fény is. Hisz nem tehetünk a sötét folyosóra vagy előszobába sötét színű szőnyeget mert csak komorrá, sötétté tesszük a helyiséget és így elveszti a barátságos hangulatát. Ha van elegendő napfény akkor tehetünk akár sötétebb szőnyeget is, mert a rásütő nap kellően megvilágítja a szőnyeget. Függ, hogy milyen oldalról terítjük a keleti szőnyeget. Ahogy fekszik a gyapjú szálai, úgy a kézi szőnyeg világosabb oldalát látjuk. Szemben a szál iránnyal a keleti szőnyeg sötétebb oldalát látjuk. Ezt otthon kipróbálhatjuk a saját keleti szőnyegünkkel. Aki nem jártas a kézi szőnyeg világában az ilyenkor meglepődik. Viszont a szövött Kilim szőnyeg esetében nincs így, mivel azokat szővik és nem csomózzák, így nincs is szál irány. Mivel a Chobi Kilim főleg világos színű, így a sötétebb folyosókban vagy előszobákban is vidám hangulatot teremt. Reméljük megtalálja szőnyegáruházunkban a megfelelő szőnyeget a folyósora vagy előszobába. Rendelje meg online kényelmesen házhoz a szőnyeget, ha még sem tetszik akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról.


204termék 136
204termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
6 600 Ft - 1 790 712 Ft
Hosszúság (cm)
143 - 977
Szélesség (cm)
47 - 184
Anyaga
Gyártás
Származási hely