Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Afgán szőnyeg bordó 100x145 kézi csomozású keleti szőnyeg
Afgán szőnyeg bordó Caucasian 100x145 kézi csomozású keleti szőnyeg
302 760 Ft

Afgán szőnyeg bordó Caucasian 100x145 kézi csomozású keleti szőnyeg

Afgán szőnyeg bordó 100x145 kézi csomozású keleti szőnyeg
Afgán szőnyeg bordó 100x145 kézi csomozású keleti szőnyeg
Afgán szőnyeg bordó 100x145 kézi csomozású keleti szőnyeg
Afgán szőnyeg bordó 100x145 kézi csomozású keleti szőnyeg

Ha Ön is nagy súlyt fektet az otthona díszítésére, akkor biztosan gondolkodott már egy luxus kézi csomózású Afgán szőnyeg vásárlásán. Az Afgán szőnyeg nem csak szép és elegáns, de nagyon tartós is. Ez a keleti szőnyeg típus, a nomád szőnyegek közé tartozik, és évszázadok óta az Afgánok kincsének számít. Az Afgán szőnyeg készítése a Gheordes csomózás technikájára épül, amely dupla csomózást jelent. Ez a technika garantálja, hogy az afgán szőnyeg időtálló legyen, és akár évtizedekig is szép maradjon. Az Afgán szőnyeg, minták sokféleségéről is híres, az elefánttalp motívum például 1000 éves is lehet. Ez a fajta keleti szőnyeg típus nagyszerű választás lehet, ha szeretné otthonát megfűszerezni egy kis keleti atmoszférával. Az Afgán gyapjú szőnyeg a meleg színeiről és kiváló gyapjújáról ismert, így ideális lehet nappali vagy hálószobába is. Ráadásul a gyapjú szőnyeg könnyen tisztítható, így akár az egész család élvezheti a luxus szőnyeg kényelmét. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé, hogy a kézi csomózású Afgán szőnyeg bármely helyiségbe teríthető legyen. Ha tehát szeretné otthonába varázsolni a keleti hangulatot és egy igazán különleges darabbal gazdagítani az enteriőrt, akkor az Afgán szőnyeg vásárlása garantáltan jó választás lesz. Ha Ön is szeretne egy ilyen csodás kézi csomózású keleti szőnyeget, akkor ne habozzon, rendelje meg még ma! Az Afgán szőnyegek széles választéka várja Önt a CarpetDepo szőnyegáruház raktárában, és ha mégsem illik a szobába, akkor sem kell aggódnia, a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes.

A KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben

  • Készítés: kézi csomózás
  • Csomószám: kb.180 000 csomó/m2
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomózott rész anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% gyapjú/pamut
  • Vastagság: kb. 8-10 mm
  • Súlya: 2,5 Kg/m2
Hosszúság (cm)
145
Szélesség (cm)
100
Négyzetméter (m²)
1,45
Cikkszám
80573
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
8-10 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
302 760 Ft
Részletek

Afgán szőnyeg két népszerű típusai

Afganisztán két legnépszerűbb gyapjú szőnyeg típusa a Khal Mohammadi és Kargai. Az Afgán szőnyeget kézzel csomózzák Afganisztán északi részén élő Türkmének. Bizonyos esetekben Pakisztánban is készítenek e fajta keleti szőnyeget, azok a türkmének, akik Pakisztánba emigráltak. Az elsődleges színek sötétvörös vagy barna különböző árnyalatokban. Sokan gondolják úgy, hogy minél tömörebb és vastagabb a keleti szőnyeg, annál jobb és tartósabb. A kézi csomózású keleti szőnyeg esetében vastagság csak nyírás kérdése. A tartósság a csomózás sűrűségének és az ezzel összefüggő anyagminőségnek az eredménye. Változatos mintáikkal és színeikkel, egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának, mint nappali szőnyeg, hálószoba szőnyeg vagy előszoba szőnyeg. Folyósókra kifejezetten futószőnyeg kapható amely kevésbé széles de hosszú.

 

Hogyan lehet tisztítani az Afgán kézi csomózású szőnyeget?

A kisebb szennyeződések egyszerűen eltávolíthatóak az Afgán szőnyegről, nem igényelnek szakértelmet. Egy enyhén nedves ronggyal könnyedén tisztítható. Az Afgán szőnyeget bármikor lehet porszívózni, azonban csak a szál irányában, ahogy minden keleti szőnyeget szokás tisztítani. A gyapjú szőnyeg legnagyobb ellensége a moly, ezért érdemes gyakran szellőztetni, különösen nyáron, és időnként mozgatni a szőnyeget, hogy a molyok ne petézzenek alatta. A nagyobb szennyeződések esetében javasoljuk, hogy forduljunk professzionális szőnyegtisztító cégekhez. A kézi csomózású szőnyeg legnagyobb előnye, hogy restaurálható.

 

Afgán nomád szőnyeg vásárlásán gondolkodik?

Ha Ön úgy dönt, hogy kézi csomózású Afgán szőnyeget vásárol, a CarpetDepo szőnyegáruház kínálatában biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő Afgán szőnyeget. Ha szeretne egy valódi keleti hangulatot teremteni otthonában, akkor az kézi csomózású Afgán szőnyeg a tökéletes választás. Az Afgán szőnyegek hagyományosan, kézzel készített darabok, melyek mély történelmi hagyományokra és kézműves kultúrára épülnek. A CarpetDepo szőnyegáruház kínálata széles választékot kínál afgán szőnyegekből, melyek mindegyike kézzel készült, így garantáltan egyedi darabokat találhat. A keleti szőnyeg egyedülálló mintáival, gyönyörű színeivel és tartósságával emelik ki magát a szőnyeg választás során. A CarpetDepo szőnyegáruház minőségi garanciát biztosít minden keleti szőnyegről, így biztos lehet benne, hogy a vásárlás jó döntés lesz. Ha úgy érzi, hogy az Afgán szőnyeg a tökéletes választás az Ön számára, akkor ne habozzon tovább és válassza ki az Önnek megfelelő afgán szőnyeget. A CarpetDepo gyors szállítást kínál és ingyenes szőnyeg visszaküldést biztosít, ha mégsem passzolna a helyiséghez. Így biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a vásárlással.

Megtisztelő, hogy minket választott, és bármilyen kérdése van, vagy több fotót szeretne a szőnyegről, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt Afgán kézi csomózású gyapjú szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja!


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
80573