Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Színes szőnyegek gyapjúból

Tekintse meg színes szőnyegeinket és rendeljen szőnyegáruházunktól online. Ne aggódjon, ha szőnyeg mégsem illik a szobájához, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról, amely természetesen ingyenes.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

Shawal színes szőnyeg

Az egyik legkeresettebb perzsa szőnyeg kategóriák között van a többszínű Shawal szőnyeg. A Shawal színes szőnyeg a mai modern kort vegyíti a régi klasszikus motívumokkal. Kiválóan mutat modern lakásokban is, ahol a minimál stílus párosul az eleganciával. Ha Ön egy kézi csomózású, színes szőnyeget szeretne a nappalijába, és inkább a minőséget, a presztízst választja, akkor a többszínű Shawal keleti szőnyeget ajánljuk. A szőnyeg készítés minden mozzanatát kézzel végzik, ezért 100%-ban kézi csomózású szőnyeg. A Shawal színes szőnyeget fáradhatatlan munkával, szakemberek csomózzák hosszú időn át. A Shawal többszínű szőnyeg betölti a szobáját melegséggel és színnel, de nem feltétlenül teremt klasszikus stílusú hangulatot. A Shawal színes szőnyeg tökéletes választás lehet Önnek, ha szeretné modernizálni és felvídítani nappalija hangulatát. Ez a színes szőnyeg nemcsak melegséggel és színekkel tölti meg a szobát, hanem lehetővé teszi a modern hangulat megtartását. A Shawal többszínű szőnyeg a megfelelő gondozás mellett, akár élete végéig is Önnel lehet. Amennyiben egy különleges kézi csomózású többszínű szőnyeget szeretne, amely eleganciával és luxussal tölti meg nappaliját, a Shawal színes szőnyeg a tökéletes választás.

 

Színes szőnyeg a nappaliba

Kazak színes szőnyeg

A Kazak színes szőnyeg főleg a játékos színvilágával hódit. Minden szobát felvidít a színeivel. Egy többszínű szőnyeg, amely bármely bútorhoz, függönyhöz passzol. Gheordes technikával, azaz dupla csomózással készült, vékonyra nyírva és 100%-ig kézi csomózású színes szőnyeg. Színezését a természetben található növényekből készítik. Mint minden perzsa szőnyeget, ezeket is azonnal porszívózhatjuk, de csak szálirányban és a porszívó leggyengébb fokozatán. A Kazak szőnyeg színei miatt akár a minimál stílusú szobába akár klasszikus nappalikba egyaránt teríthető. Ezek a színes szőnyegek státusz szimbólumok. A luxus szőnyegnek számító többszínű Kazak szőnyeggel kifejezhetjük egyéni stílusunkat és eleganciánkat, miközben különleges atmoszférát teremtünk otthonunkban.

 

színes szőnyegek

 

Aikat színes szőnyeg modern mintával

Az Aikat színes szőnyeg a modern belsőépítészet kiemelkedő eleme, amely izgalmas és látványos megjelenésével tökéletes kiegészítője a modern minimalista stílusnak. Amellett, hogy modern színes szőnyeg az Aikat, a klasszikus stílusú nappalikat is képesek feldobni. Az egyik legkiválóbb többszínű kézi csomózású szőnyeg a piacon. Ez a fajta színes szőnyeg, afgán mesteremberek által készültek Afganisztán északi részén vagy Pakisztán, afgánok lakta területén. Az Aikat színes szőnyeg mintázata geometrikus, ami jól kiegészíti a minimalista design esztétikáját. A színezése a természetből elnyert anyagokból készül. Kiváló afgán gyapjúból és dupla csomózásos (Gheordes) technikával készül, aminek köszönhetően igazán tartós szőnyeg keletkezik. Az eredmény egy varázslatos, vidám színvilág, ami minden bizonnyal meghódítja a látványélményre éhes vásárlók szívét. Az Aikat színes szőnyegnek a modern belsőépítészetben számos felhasználási lehetősége van. A többszínű szőnyeg nagyon jól mutat a minimalista lakásokban. Nagyon általános, hogy a szőnyeget középpontként használják a nappaliban, megszépítve a és élénkítve a helyiséget. Ugyanakkor a hálószobában is rendkívül jól mutat, elképesztően szép dekort nyújtva, és modern hangulatot kölcsönözve.

többszínű szőnyeg

Keleti többszínű szőnyegek ismerete

Nem mindenki tud értékelni egy szép festményt, vagy szobrot. Ehhez megfelelő intelligencia és kor szükséges. A perzsa szőnyegek mindegyike egy műalkotás, amelynek története van. A színes szőnyeg, amelyet Önt kiválaszt, szintén rendelkezik történettel. Megalkotni egy többszínű kézi csomózású szőnyeget művészet. Rengeteg folyamaton megy át amíg elkészül. Megtervezni a mintát milliméterpapíron, a gyapjúfonalakat a természetből vett színezékkel befesteni. Szövőszéket megfelelő méretre barkácsolni, elkezdeni a csomózást, amely mérettől függően igen hosszú és fáradságos folyamat. Szőnyeg elkészülte után levenni a szövőszékről és megfelelő vastagságra vágni ollóval. Ezt követően négyszer megmosni kövön, hogy ne legyen színvérzése. Mosás után hagyni száradni a forró afganisztáni napon. Végül, ami a kereskedő feladata, eladni a gyönyörű színes szőnyeget olyan vevőnek, aki mindezeket értékeli. Olyan vevőnek, aki büszkén meséli el barátainak az itt leírtakat és mutat rá a szobájában terített többszínű gyapjú szőnyegre. Biztos vagyok benne, hogy Ön is megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb színes szőnyeget. Ha bármi kérdése merülne fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Tudjon meg mindent a szőnyegéről, hisz nem csak pár évre veszi meg azt. Remélem, nem untattam soraimmal, de nekünk szőnyeg kereskedőknek mindig élvezet beszélni a szőnyegekről.

Kedves Vásárlónk, jó böngészést kívánunk a színes szőnyegek között!


108termék 136
108termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
70 372 Ft - 1 747 243 Ft
Hosszúság (cm)
174 - 553
Szélesség (cm)
80 - 424