Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Színes gyapjú szőnyegek

Tekintse meg színes keleti szőnyegeinket és rendeljen szőnyegáruházunktól online. Ne aggódjon, ha szőnyeg mégsem illik a szobájához, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról, amely természetesen ingyenes.

KOCKÁZAT MENTES PRÓBA itt olvashat bővebben!

Shawal színes keleti szőnyeg

Idén a legkeresettebb perzsa szőnyeg kategóriák között van a Kazak szőnyeg és a Shawal szőnyeg. A Shawal szőnyeg a mai modern kort vegyíti a régi klasszikus motívumokkal. Kiválóan mutat modern lakásokban is, ahol a minimál stílus párosul az eleganciával. Aki modern szőnyeget szeretne viszont kézi csomózású szőnyegben, és inkább a minőséget, a presztízst választja, annak a Shawal szőnyeget ajánljuk. Ez a színes szőnyeg több mint egy hagyományos modern gépi készítésű perzsa szőnyeg. Ezeket fáradhatatlan munkával, emberek csomózták hosszú időn át. A Shawal keleti szőnyeg betölti a szobát melegséggel és színnel, de nem feltétlenül teremt klasszikus nappali hangulatot.

Kazak színes keleti szőnyeg

A Kazak szőnyeg főleg a játékos színvilágával hódit. Minden szobát felvidít a színeivel. Egy színes szőnyeg, amely bármely bútorhoz, függönyhöz passzol. Gheordes technikával, azaz dupla csomózással készült, vékonyra nyírva. Mint minden perzsa szőnyeget, ezeket is azonnal porszívózhatjuk szálirányban, a porszívó leggyengébb fokán. A Kazak szőnyeg színei akár a minimál stílusú szobába akár klasszikus nappalikba egyaránt teríthető. Ezek a színes keleti szőnyegek státusz szimbólumok.

Keleti szőnyegek ismerete

Nem mindenki tud értékelni egy szép festményt, vagy szobrot. Ehhez megfelelő intelligencia és kor szükséges. A perzsa szőnyegek mindegyike egy műalkotás, amelynek története van. A szőnyeg, amelyet Önt kiválaszt, szintén rendelkezik történettel. Megalkotni egy kézi csomózású szőnyeget művészet. Rengeteg folyamaton megy át amíg elkészül. Megtervezni a mintát milliméterpapíron, a gyapjúfonalakat a természetből vett színezékkel befesteni. Szövőszéket megfelelő méretre barkácsolni, elkezdeni a csomózást, amely mérettől függően igen hosszú és fáradságos folyamat. Szőnyeg elkészülte után levenni a szövőszékről és megfelelő vastagságra vágni ollóval. Ezt követően négyszer megmosni kövön, hogy ne legyen színvérzése. Mosás után hagyni száradni a forró afganisztáni napon. Végül, ami a kereskedő feladata, eladni a szőnyeget olyan vevőnek, aki mindezeket értékeli. Olyan vevőnek, aki büszkén meséli el barátainak az itt leírtakat és mutat rá a szobájában terített gyapjú szőnyegre. Biztos vagyok benne, hogy Ön is megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb keleti szőnyeget. Ha bármi kérdése merülne fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Tudjon meg mindent a szőnyegéről, hisz nem csak pár évre veszi meg azt. Remélem, nem untattam soraimmal, de nekünk szőnyeg kereskedőknek mindig élvezet beszélni a szőnyegekről.

Kedves Vásárlónk, jó böngészést kívánunk a színes keleti szőnyegeink között!


84termék 136
84termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
69 212 Ft - 1 661 660 Ft
Hosszúság (cm)
121 - 553
Szélesség (cm)
78 - 424
Anyaga
Gyártás