Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Vastag szőnyeg gyapjúból 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból Rustic 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg
RRP 33 587 Ft 
23 164 Ft

Vastag szőnyeg gyapjúból Rustic 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg

Vastag szőnyeg gyapjúból 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg
Vastag szőnyeg gyapjúból 130x187 szövött modern gyapjú szőnyeg

Amennyiben egy vastag szőnyeget szeretne vásárolni a nappaliba vagy hálószobába, egy gyapjú szőnyeg ideális választás lehet. Ez a vastag szőnyeg mind kézi, mind gépi szövési technikákkal készül, és remekül illeszkedik bármelyik szobához. A gyapjú szőnyeg vastagságának köszönhetően kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal bír, így padlófűtéssel ellátott helyiségekbe is tökéletesen alkalmas. A 100% új-zélandi gyapjúból készült szövött szőnyegek allergén anyagoktól mentesek, így allergiások számára is biztonságosak. Egy ilyen modern gyapjú szőnyeg kiválóan hozzájárul a lakás meleg és barátságos atmoszférájának kialakításához, rusztikus hangulatot csempészve az otthonába. A vastag gyapjú szőnyeg kétoldalas felhasználhatóságának köszönhetően hosszútávon is fenntartható választás. A natúr gyapjú szőnyeg azonnal porszívózható és könnyen tisztítható. Nagyobb szennyeződések eltávolítása, gyapjú szőnyeg tisztítására alkalmas szőnyegtisztító habbal elvégezhető. A gyapjú szőnyeg puhasága és vastagsága miatt gyerekszobába is helyezhető. A vastag szőnyeg olcsó ára miatt nyaraló házakba is ideális opció lehet. A modern gyapjú szőnyegek kényelmet és stílust nyújtanak, melyek hosszú ideig megőrzik vonzerejüket és minőségüket. Ezek az egyszínű szőnyegek tökéletesen illeszkednek mind a klasszikus, mind a modern nappaliba vagy hálószobába. Ha Ön egy stílusos, mégis kényelmes vastag szőnyeget keres, a modern gyapjú szőnyeg minden szükséges szempontnak megfelel. Válassza ki a méretben megfelelő gyapjú szőnyeget, amely leginkább illik otthona adottságaihoz. Amikor a vastag gyapjú szőnyeg megérkezik, Önnek 30 nap áll rendelkezésére eldönteni, hogy az illeszkedik-e a kiválasztott helyiségbe. Amennyiben úgy találja, hogy a szőnyeg nem felel meg az elvárásainak, a CarpetDepo szőnyeg webáruház díjmentesen gondoskodik a visszaszállításról.

Ha vastag szőnyeget szeretne nappalijába, rendelje meg bátran a CarpetDepo szőnyeg webáruház oldaláról. Mivel minden termék raktáron van, így garantált az 1-2 munkanapos szállítás.

Ne feledje, nálunk KOCKÁZATMENTESEN VÁSÁROLHAT!

Hosszúság (cm)
187
Szélesség (cm)
130
Négyzetméter (m²)
2,431
Cikkszám
101341
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
10-12 mm
Gyártás
Kézi és gépi szövésű
Származási hely
EU
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
31
RRP 33 587 Ft 
23 164 Ft
Kezdete: 2024.07.01   Vége: 2024.07.28
Kedvezmény: 31
Megtakarítás 10 424 Ft
Az ajánlatból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek

Videó a vastag gyapjú szőnyegről

 

A szövött szőnyeg gyártási folyamata

Az általunk forgalmazott szövött szőnyegek kiemelkedő minőségű új-zélandi gyapjúból készülnek, amely a világszerte elismert tartóssággal és kiváló állagával hódít. Új-Zéland, ezen nemes anyag származási helye, a bámulatos természeti tájak és gazdag erőforrások hazája, ahol a gyapjú különösen értékes kincsnek számít. Ennek a prémium gyapjúnak a feldolgozása modern gépi technológia segítségével történik: először megtisztítják a gyapjút, majd szálakat formálnak belőle és azokat egyedülálló módon színezik meg. Ezt követően a szövési fázis következik, ahol nagy hangsúlyt fektetnek az egyenletes és kifogástalan minőségre. A gyapjú szőnyeg készítése során alkalmazott befejező eljárások, mint a precíz varrás és a szegés, szakértő kezek munkáját dicsérik. Ezek az eljárások biztosítják, hogy a modern gyapjú szőnyegek nem csak esztétikailag vonzóak, hanem rendkívüli tartósságot is garantálnak. A gyártási folyamat során különös figyelmet fordítanak arra, hogy a szövött szőnyegek kizárólag olyan anyagokat tartalmazzanak, amelyek nem ártalmasak az emberi egészségre, így allergiások és érzékeny bőrűek számára is tökéletes választás lehetnek. A gépi készítési eljárás teszi lehetővé, hogy a vastag szőnyeg olcsón értékesíthető legyen.

 

A vastag gyapjú szőnyegek karbantartása és tisztítási útmutatója

A vastag gyapjú szőnyeg kiváló választás lehet a nappali vagy hálószoba díszítésére. Amikor egy új, natúr gyapjúból készült szövöt szőnyeget vásárol, számítani lehet arra, hogy kezdetben némi gyapjú anyagot bocsát ki, azonban többszöri porszívózás során ez a jelenség fokozatosan alábbhagy és kialakul a végleges állapota. Ez a jelenség minden gyapjú szőnyegre jellemző. A szőnyeg azonnali használatra kész, nem szükséges napokig vagy hetekig várni a porszívózással. A tisztítási folyamat egyszerű és nem igényel különösebb szakmai tudást. Apróbb foltokat könnyedén eltávolíthatja egy nedves törlőkendővel. Komolyabb szennyeződések esetén javasolt a piacon kapható szőnyegtisztító hab alkalmazása, ami kifejezetten a gyapjú szőnyegek számára lett kifejlesztve. Fontos, hogy a gyapjú szőnyeg ne legyen vizes, ezért csak mértékkel alkalmazza a nedvességet. Kerülje a nehezebb bútorok helyezését a gyapjú szőnyegre, mivel az idő múlásával ezek károsíthatják a szövött szőnyeg szerkezetét. Időnként érdemes alaposan megtisztítani a szőnyeg alatti területet is, hogy elkerüljük a molyok elszaporodását.

Vastag szőnyeg a rusztikus hangulatért

A vastag gyapjú szőnyeg kiválasztása és elhelyezése otthonunkban nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiemelkedően fontos döntés. Ezek a szőnyegek nemcsak melegséget és kényelmet biztosítanak, hanem a belső terek hangulatát és stílusát is jelentős mértékben befolyásolják. A vastag szőnyeg nemcsak a lábak alatt érezhető komfortot biztosít, hanem kiváló hangszigetelőként is funkcionál, csökkentve ezzel a padlózat által keltett hangokat. A gyapjú szőnyeg különösen előnyös ebből a szempontból, mivel természetes anyaga révén kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így télen melegít, nyáron pedig hűsít, ahogyan a birka testét. A gyapjú szőnyeg az egyik legnépszerűbb választás a vastag szőnyegek között, köszönhetően puhaságának, tartósságának és könnyen tisztán tarthatóságának. A nappali kiváló helyszín a gyapjú szőnyeg elhelyezésére. Itt a szőnyeg nemcsak központi elemként szolgál, hanem a leterített területen komfortot és melegséget is nyújt. Válasszon olyan méretet és formát, amely harmonizál a szoba bútorainak elrendezésével és méretével. Nem érdemes olyan méretet választani, amelynél a szőnyeg az ülőgarnitúra alá megy. A hálószobában különösen ajánlott a vastag szőnyeg használata, mivel ezek a szőnyegek vastagságukkal képesek meleg és otthonos hangulatot teremteni. Az ágy két oldalára helyezett gyapjú szőnyegek reggelente kellemes tapintást biztosítanak a mezítláb ébredők számára. A modern gyapjú szőnyeg ideális választás lehet olyan otthonokba, ahol a modern design és minimalista stílus dominál. Modern gyapjú szőnyegek, letisztult és egyszerű mintáikkal tökéletesen illeszkednek a minimalista lakberendezési trendekhez. Egy jól megválasztott modern gyapjú szőnyeg nemcsak stílusos, hanem praktikus kiegészítője is lehet a helyiségnek. Az egyszínű szőnyegek esetében a világos színek tágasabbá tehetik a teret, míg a sötétebb árnyalatok meghittebb atmoszférát teremthetnek. Az egyszínű szőnyeg kiválóan alkalmas lehet arra, hogy rusztikus hangulatot teremtsen a szobának, különösen, ha egyszínű bútorok és falak veszik körül. A gyapjú szőnyegek karbantartása kulcsfontosságú az élettartamuk maximalizálása érdekében. Időnkénti porszívózás és ha nagyon koszos, professzionális tisztítás javasolt, hogy a gyapjú szőnyegek megőrizzék szépségüket és funkcionális tulajdonságaikat.


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
101341