Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Futószőnyeg Folyosóra

Folyosóra keres futószőnyeget? Tekintse meg Szőnyegáruházunk kínálatát és rendeljen online kényelmesen. Ne aggódjon, ha nem illik a helyiséghez a szőnyeg, a Carpetdepo gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes.

Futószőnyeg ismertetése

A lakások folyosójába helyezett hosszú szőnyeget nevezzük futószőnyegnek. Minden ház rendelkezik folyosóval, amelyet érdemes feldíszíteni, hisz itt közlekedünk a legtöbbet és a vendég is ez a helyiséget látja meg először. Természetesen nem csak folyósoka tehetünk futószőnyeget, hisz mint kiegészítő szőnyegként is használhatjuk. Hálószobákba az ágy két szélére is rakhatunk szőnyeget. Nappalikba gyönyörűen mutat a bútorok vagy kandallók előtt. Egy nagyméretű nappali szőnyeg kiegészítőjeként is használhatjuk, csak ilyenkor ügyelni kell, hogy a nagyméretű szőnyeghez passzoljon színben. Konyhai futószőnyegnek ajánljuk az indiai Kilim szőnyeget, mivel ezek könnyen tisztíthatóak, moshatóak. A lakberendezők fantáziája kimeríthetetlen, de magunk is könnyedén találhatunk megfelelő szőnyeget.

Vajon milyen futószőnyeg illik a folyosómban?

Nagyban függ attól, hogy folyósoról nyíló szobákban milyen szőnyegek vannak. Mennyire kell, hogy passzoljon a futószőnyeg a nappali szőnyeghez vagy éppen a hálószoba szőnyeghez. Számít a természetes fény is. Hisz nem tehetünk a sötét folyósora sötét színű futószőnyeget mert csak komorrá, sötétté tesszük a helyiséget és így elveszti a barátságos hangulatát. Ha van elegendő napfény akkor tehetünk akár sötétebb afgán szőnyeget is, mert a rásütő nap kellően megvilágítja a gyapjú szőnyeget. Függ, hogy milyen oldalról terítjük a keleti szőnyeget. Ahogy fekszik a gyapjú szálai, úgy a kézi szőnyeg világosabb oldalát látjuk. Szemben a szál iránnyal a keleti szőnyeg sötétebb oldalát látjuk. Ezt otthon kipróbálhatjuk a saját keleti szőnyegünkkel. Aki nem jártas a kézi szőnyeg világában az ilyenkor meglepődik. Viszont a szövött Kilim szőnyeg esetében nincs így, mivel azokat szővik és nem csomózzák, így nincs is szál irány. Mivel a Chobi Kilim főleg világos színű, így a sötétebb folyosókban is vidám hangulatot teremt. Reméljük megtalálja szőnyegáruházunkban a megfelelő futószőnyeget. Rendelje meg online kényelmesen házhoz a szőnyeget, ha még sem tetszik akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról.


264termék 136
264termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
14 400 Ft - 1 009 645 Ft
Hosszúság (cm)
96 - 977
Szélesség (cm)
47 - 184
Anyaga
Gyártás