Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Futószőnyeg bordó Bukhara 60x196 Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg
Futószőnyeg bordó Bukhara 60x196 Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg
245 549 Ft

Futószőnyeg bordó Bukhara 60x196 Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg

Futószőnyeg bordó Bukhara 60x196 Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg
Futószőnyeg bordó Bukhara 60x196 Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg
Futószőnyeg bordó Bukhara 60x196 Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg
Futószőnyeg bordó Bukhara 60x196 Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg

A keleti szőnyeg régóta a luxus és elegancia szimbóluma, mely varázslatos bájjal és rendkívüli érzéki tapasztalattal ajándékozza meg otthonát. A pakisztáni szőnyeg különleges helyet foglal el ezen szőnyegek között, hiszen finom, puha tapintása rendkívüli érzést ad, amikor mezítláb lépünk rá. A pakisztáni szőnyeg kézi csomózású, és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készül. A puha Merinosi gyapjú és az egyszerű, elegáns geometrikus minta egyaránt illik a modern és a klasszikus szobákba. Egy elegáns szőnyeg ellenállhatatlan varázsával azonnal felébreszti az érzékeket. A pakisztáni szőnyegnek számos előnye van. Könnyen porszívózható és tisztítható, így hosszú élettartamuk biztosított. A pakisztáni szőnyeg rendkívül tartós és ellenáll az idő múlásának. Emellett, az általa nyújtott kényelem és luxus érzése hosszú éveken át megmarad. Az elegáns keleti szőnyeget előállítása után mossák és szárítják, így színtartó és készen áll arra, hogy melegséget adjon otthonának, legyen szó nappali szőnyegről vagy hálószoba szőnyegről. A futószőnyegek tökéletes kiegészítői lehetnek a folyosóknak vagy a nagyméretű szőnyegeknek, és akár 2-3 méter hosszúak is lehetnek. A pakisztáni szőnyegek egyik legismertebb motívuma Bukhara motívum. Az elegáns pakisztáni kézi csomózású szőnyeg jellegzetes színei és mintái könnyen felismerhetővé teszik őket, és nem csak azok számára, akik értenek a szőnyegekhez. A kíváló minőségű gyapjú miatt a pakisztáni kézi csomózású szőnyeg ellenálló és jól bírja a használatot, ráadásul a tisztításuk is könnyű a gyapjú tulajdonságai miatt. Ha Ön is szeretné otthonát egy pakisztáni szőnyeg eleganciájával és luxusával ellátni, akkor rendeljen a CarpetDepo szőnyegáruház raktárától és ha esetleg mégsem az elképzelésének megfelelő a szőnyeg, akkor mi gondoskodunk a visszaszállításról.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

 

  • Készítés: kézi csomózású
  • Csomószám: kb. 260 000 csomó/m2
  • Jellemző minták: Bokhara, Jaldar, Butterfly
  • Származási hely: Pakisztán
  • Csomózott rész anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 6-8 mm
Hosszúság (cm)
196
Szélesség (cm)
60
Négyzetméter (m²)
1,176
Cikkszám
94879
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
7-9 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Pakisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
245 549 Ft
Részletek

---- Videó a pakisztáni szőnyegről ----

Varázslatos Pakisztáni Szőnyeg: Keleti Elegancia Otthonában

Pakisztáni szőnyeg Punjab és Sindh tartományban készül. Ez a keleti szőnyeg, mely hosszú évszázadokra visszanyúló hagyományokat tükröz. Mesterek kézügyességét és művészi érzékét dicséri. A Pakisztáni szőnyeg világszerte híres a minőségéről, és Pakisztán gazdag kulturális örökségét hordozza magán. Ennek a gyapjú szőnyegnek a mintázata és készítési technikája eredetileg a Türkmén népcsoporttól származik, akik a híres Bukhara város régi szőnyeg piacán forgalmazták azokat. Az egyik legismertebb minta (Bukhara) nevét innen kapta, és azóta is meghatározó jellegzetessége ezeknek a gyönyörű keleti szőnyegeknek. A Pakisztáni szőnyegek anyaga új-zélandi Merinoi gyapjú, melyek kiemelkedő minőséget és tartósságot biztosítanak. Sűrű csomózásuknak köszönhetően hosszú élettartamúak, és ellenállnak a mindennapi használatból adódó kopásnak. Ezt a lenyűgöző szőnyeget ma Pakisztán egyik legszebb gyapjú szőnyegének tartják. A szőnyeg készítése és nyírása után négyszer mossák, majd gondosan szárítják, hogy megtartsák élénk színeiket és színtartásukat. A Geometrikus mintáikkal és elegáns színeikkel egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának, legyen szó nappali szőnyegről, mely fokozza a helyiség eleganciáját, vagy hálószoba szőnyegről, mely kényelmet és puhaságot ad a lépéseinknek. Emellett ideális választás folyosókra a pakisztáni futószőnyeg. Ha Ön egy különleges, keleti szőnyeget szeretne, mely minőségi anyagból készült és művészi kézügyességről tanúskodik, akkor a Pakisztáni gyapjú szőnyegek tökéletes választásnak bizonyulnak. A kifinomult minták és az élénk színek harmonikus kombinációja varázslatos hangulatot teremt a szoba minden részében. A Pakisztáni szőnyeg nem csupán esztétikai értéket képvisel, hanem rendkívül praktikus is. A sűrű csomózású felülete tartós és ellenálló, ami lehetővé teszi, hogy hosszú éveken át szép állapotban maradjon. Továbbá, a gyapjú anyag természetes tulajdonságai révén képesek szigetelni a padlót, így hőtartóképességük is kiemelkedő. A Pakisztáni szőnyeg sokféle méretben és formában elérhető, így mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbbet az otthonához.

pakisztáni szőnyeg

Hogyan gondozza a Pakisztáni szőnyegét?

A Pakisztáni szőnyeg könnyen tisztítható és nem igényel szakértelmet. Ahhoz, hogy a szőnyegét megfelelően gondozza, néhány egyszerű lépést kell követnie. Elsőként, porszívóval csak szálak irányában tisztítsa a szőnyeget, hasonlóan, mint más keleti szőnyeghez. Kisebb foltokat vagy szennyeződéseket enyhén nedves ronggyal könnyedén el lehet távolítani. Ha nagyobb tisztítást tervez majd, akkor ajánlott a professzionális szőnyegtisztító cégek szolgáltatásait igénybe venni. Fontos megjegyezni, hogy ne helyezzünk nehéz vagy éles talpú bútorokat a szőnyegre, mivel ezek idővel átszakíthatják a csomókat. Gyapjú szőnyegről lévén szó, időnként érdemes a szőnyeg alatt is takarítania, hogy megakadályozza a molyok szaporodását. A Pakisztáni szőnyeg nem tartalmaz allergén anyagokat, így ideálisak azok számára, akik érzékenyek bizonyos anyagra vagy vegyszerre.

Válasszon minőségi, elegáns Pakisztáni kézi csomózású gyapjú szőnyeget az igényes lakberendezéshez!


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
94879