Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg
Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg
RRP 533 317 Ft 
222 471 Ft

Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg

Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg
Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg
Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg
Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg
Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg
Shawal keleti szőnyeg 86x261 kézi csomózású gyapjú futószőnyeg

A Shawal keleti szőnyeg a klasszikus elegancia és a modern kor tökéletes ötvözete. Legyen szó minimál vagy klasszikus stílusról, a Shawal keleti szőnyeg bármelyik nappaliba tökéletesen illeszkedik. Játékos színeivel feldobja a szobája hangulatát, és sokszínűsége lehetővé teszi a bútorokkal és más textíliákkal való könnyed illeszkedését. A Shawal kézi csomózású szőnyeg rendkívül strapabíró, hosszú élettartamú, így hosszú távon élvezheti szépségét és kényelmét. Továbbá, a Shawal szőnyeg olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket a legigényesebb vásárlók is értékelnek. Afganisztán, városi környezetében élők által készült Shawal gyapjú szőnyeg otthonos és kényelmes hangulatot áraszt, legyen az nappali szőnyeg vagy folyosón elhelyezett futószőnyeg. A szőnyeg változatos motívumai és gazdag színvilága valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A gyapjúja kiváló minőségű és rendkívül tartós, így a szőnyeg hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát, még a nagyobb igénybevétel mellett is. A Shawal kézi csomózású szőnyeg nemcsak szép, hanem praktikus és hosszú távú befektetés is. A Shawal keleti szőnyeg elkészítése hatalmas mennyiségű munkát és türelmet igényel. A Keleti szőnyeg színezéséhez növényekből nyerik ki a színeket, és ezekkel festik meg a gyapjút. Ez a keleti szőnyeg 100%-ban kézzel készült, így a hagyományos Gheordes csomózási technika és mesteri tudás tökéletes ötvözete. A gyapjú szőnyeg elkészülte után négyszer mossák és a napfényben szárítják, hogy a színek hosszú ideig megőrizzék élénkségüket és tartósságukat. Ez az aprólékos gondosság és minőségellenőrzés hozzájárul a szőnyeg kiváló minőségéhez és hosszú élettartamához. Sokan tévesen gondolják, hogy minél vastagabb egy szőnyeg, annál jobb és tartósabb. Azonban ez egy tévhit. A vastagság inkább csak a nyíráson alapul, míg a szőnyeg tartóssága a csomózás sűrűségétől és a gyapjú minőségtől függ. A Shawal kézi csomózású szőnyeg kiválóan alkalmazkodik bármilyen stílusú nappalihoz, és lenyűgöző megjelenésével igazi ékköve lehet otthonának. A Shawal gyapjú szőnyeg másik elnevezése a Khorjin szőnyeg, így ezzel a névvel is, váltak közismertté és elismertté. Amennyiben Shawal gyapjú szőnyeget megrendeli a CarpetDepo szőnyegáruház oldaláról, garantáltan elégedett lesz a minőségével és a megjelenésével. Azonban, ha mégis úgy dönt, hogy nem felel meg az elvárásainak, ne aggódjon, gondoskodunk a visszaszállításról és a pénzvisszatérítésről. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készítés: kézi csomózású
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomósűrűség: 250.000 csomó/m2
  • Csomózott rész anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 8-10 mm
  • Súlya: 3 kg/m2
Hosszúság (cm)
261
Szélesség (cm)
86
Négyzetméter (m²)
2,2446
Cikkszám
102004
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
7-8 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
58
RRP 533 317 Ft 
222 471 Ft
Kezdete: 2024.04.01   Vége: 2024.04.28
Kedvezmény: 58
Megtakarítás 310 846 Ft
Az ajánlatból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek

Hova helyezhetem el a Shawal szőnyeget?

A Shawal szőnyeg tökéletesen illeszkedik bármelyik helyiségbe. Legyen szó a legforgalmasabb nappaliról vagy éppen a meghitt hálószobáról, ez a szőnyeg melegséget és eleganciát sugároz. Természetesen, mint minden keleti szőnyeg esetében, a Shawal szőnyegre is figyelmet kell fordítani. Például kerüljük a sáros vagy vizes cipővel való közlekedést a szőnyegen. Különösen nyáron érdemes időnként mozgatni a szőnyeget, hogy elkerüljük a molyok megjelenését és kellemetlenségeit. A szőnyeg alá akár levendulát is helyezhetünk, ami távol tartja ezeket a káros rovarokat. Fontos, hogy ne helyezzünk nagy súlyú bútorokat a szőnyegre, különösen, ha vékony vagy éles talpakkal rendelkeznek. Ez hosszú távon károsíthatja a szőnyeget.

Shawal kézi csomózású szőnyeg

Shawal szőnyeg tisztítási útmutató

A Shawal szőnyeget, hasonlóan más keleti szőnyegekhez, azonnal lehet porszívózni, viszont mindig a porszívó legalacsonyabb fokozatán. Fontos, hogy a takarítást a szőnyeg szálainak irányában végezzük. Ezzel megelőzhetjük a szálak károsodását és megtartjuk a szőnyeg eredeti megjelenését. Ha a szőnyeg szennyeződése enyhe, töröljük át száradás előtt egy enyhe nedves ronggyal. Ez segít eltávolítani a felületi foltokat és frissíteni a szőnyeget. Azonban vigyázzunk, hogy ne áztassuk el a szőnyeget, mert ez károsíthatja a gyapjút. Erősebb szennyeződés esetén használhatunk speciális szőnyegtisztító habot, de csak olyat válasszunk, amely kifejezetten gyapjú szőnyegekhez készült. Fontos, hogy alaposan kövessük a termék használati utasításait, és először próbáljuk ki a habot egy kevésbé látható területen, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem károsítja a keleti szőnyeget. Amennyiben nagyobb szőnyegtisztításra van szükség, érdemes szakemberhez fordulnia. Tapasztalt szőnyegtisztítók rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és ismeretekkel a keleti szőnyeg hatékony és biztonságos tisztításához. Ők segíthetnek a mélyebb szennyeződések eltávolításában, valamint a szőnyeg eredeti és tiszta állapotának visszanyerésében. Ezek az útmutatók segítenek megőrizni a Shawal keleti szőnyeg szépségét és tartósságát hosszú távon. Rendszeres tisztítással és gondoskodással hosszú évtizedekig élvezhetjük ezt a különleges keleti szőnyeget otthonunkban.

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt kézi csomózású Shawal szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
102004