Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg

Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg
Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg
Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg
Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg
Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg
Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg
Kazak szőnyeg 200x148 színes kézi csomózású keleti szőnyeg

Színpompás keleti szőnyeget keres? Akkor tekintse meg ezt Kazak szőnyeget, amely gyönyörű játékos színvilágával hódit. Tartós, könnyen tisztítható és porszívózható a kazak szőnyeg. Leginkább a klasszikus lakberendezésű szobákba illik. Mivel többszínű keleti szőnyegről van szó, könnyen illeszthető a bútorok vagy más textíliák színeihez. Négyszer mosott és napon szárított a kazak szőnyeg. Nem tartalmaz allergén anyagot. Padlófűtéssel ellátott szobákba is teríthető, viszont ebben az esetben érdemes a szőnyeg alatt is porszívóznia, a molyok miatt. A Kazak szőnyeg színei a természetben fellelhető növényekből származik. Kazak szőnyeg készítése főleg Afganisztánban vagy Pakisztán, afgánok által lakott részén történik. Mivel strapabíró szőnyeg, a legforgalmasabb nappaliba is helyezhető. Eleganciát és presztízst sugároz a nappalijának. A Kazak szőnyeg, 100%-ig afgán gyapjú felhasználásával készül. Főleg geometrikus minták jellemzik. Egy igazán minőségi kézi csomózású szőnyegről van szó.

Rendelje meg kedvenc Kazak szőnyegét szőnyegáruházunktól és ha még sem illik a szobájába akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításáról.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készítés: Kézi csomózás
  • Csomószám: kb.180 000 csomó/m2
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomózott rész anyaga: 100 % gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100 % gyapjú
  • Vastagság: kb. 6-8 mm
  • Súly: kb. 2,5 Kg/m²
Hosszúság (cm)
200
Szélesség (cm)
148
Négyzetméter (m²)
2,96
Cikkszám
98741
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
7-8 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
Eladva
Nem vásárolható!
Részletek

Kazak szőnyeg ismertetése

A Kazak szőnyeg főleg a meleg, mégis világos színvilágával vált népszerűvé. Lakberendezőink legtöbbször a klasszikusan berendezett lakásokhoz szokták javasolni. Mintáit az orosz geometriai minták ihlették. Csak az elnevezése Kazak szőnyeg, készítése Afganisztánban történik. A felhasznált gyapjú természetes növényi festékkel színezték. A kazak keleti szőnyeget erőteljes színvilág jellemzi. Előnye, hogy a világos színeinek köszönhetően, nem sötétíti be a szobája hangulatát. Nappali szőnyegként kiválóan passzol a kanapék vagy dohányzóasztal színeihez. Hálószoba szőnyegként az ágy két oldalára is szokták teríteni. Ilyenkor elegendő, ha a szőnyegek színei passzolnak egymáshoz. A szőnyegkészítés minden mozzanata 100%-ig kézzel történik. A legforgalmasabb nappaliba is teríthető, a tartósságának köszönhetően. A Kazak keleti szőnyeg csomózási technikáját Gheordes-nek nevezik, amely dupla csomózást jelent. A szőnyeg elkészülte után négyszer mossák, ezt követően hagyják száradni a napon. Nem tartalmaz allergén anyagot.

A Kazak keleti szőnyeg tisztítása

Mint minden keleti szőnyeget, azonnal lehet porszívózni, de mindig csak szál irányának megfelelően. A keleti szőnyegekre jellemző, hogy a használat elején enged némi gyapjú szöszt, de ez megszűnik idővel. Ez egy természetes folyamat. A legtöbb szennyeződés eltávolítható a szőnyegről egy enyhén nedves ronggyal. A szennyeződést azonnal el kell távolítani, nem érdemes megvárni, hogy megszáradjon. Viszont a nagyobb tisztítást érdemes professzionális szőnyegtisztító cégekre bíznia. A keleti szőnyeg legnagyobb ellensége a moly. Ezért érdemes néha a szőnyeg alatt is porszívózni. Nehéz bútort ne rakjon a szőnyegre, főleg ha élesek a bútort talpai.

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt kézi csomózású Kazak szőnyeggel elégedett lesz és azt örömmel használja!


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
98741