Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg
Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg
RRP 65 127 Ft 
48 242 Ft

Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg

Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg
Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg
Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg
Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg
Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg
Nomád Kilim szőnyeg Adarskan 113x176 Kelim faliszőnyeg

Az afgán nomád kilim szőnyeg Afganisztán kulturális örökségét tükrözi. Ezek a mesterművek felidézik a nomád törzsek hagyományait és művészetét. Lenyűgöző antik mintázataikkal valódi látványosságot nyújtanak otthonában akár a padlóra terítve akár a falra akasztva, mint faliszőnyeg. A kézi szövéssel készült nomád kilim szőnyeg minden egyes darabja egyedülálló. A faliszőnyegként használt nomád kilim szőnyeg igazi díszítőeleme lehet a lakása bármelyik falának. Geometriai minták és állati motívumok hozzájárulnak otthona egyedi hangulatához és melegségéhez. Az afgán nomád szőnyeg a törzsek életmódjáról és hagyományaikról mesél. A nomád faliszőnyeg nem csak díszítő tárgy, hanem értékes kézműves alkotás is, amely közvetlenül otthona falain keresztül hozza közelebb az afgán törzsi művészetet és kultúrát. A nomád kilim szőnyeg kiváló minőségű gyapjúból készül, ami tartósságot és könnyű tisztíthatóságot biztosít. Ez a nomád szőnyeg tökéletes választás, ha egyedi és lenyűgöző enteriőrt szeretne teremteni otthonában.

 

Ne aggódjon, ha a vásárolt szőnyeg mégsem illik a szobájába. A CarpetDepo szőnyegáruház 30 napos pénzvisszafizetési garanciát és ingyenes visszaküldést kínál. Így teljes biztonságban válogathat a nomád kilim szőnyegek között, hogy megtalálja az ideális darabot otthonába.

Hosszúság (cm)
176
Szélesség (cm)
113
Négyzetméter (m²)
1,9888
Cikkszám
100843
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
4-5 mm
Gyártás
Kézi szövésű
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
26
RRP 65 127 Ft 
48 242 Ft
Kezdete: 2024.06.03   Vége: 2024.06.30
Kedvezmény: 26
Megtakarítás 16 885 Ft
Az ajánlatból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Részletek

Az Afgán nomád Kilim szőnyeg eredete és jellemzői

Az Afganisztánban előállított Afgán nomád Kilim szőnyegek méltán kiemelkednek a kézi szövéssel készült Kilim szőnyegek között. Ez a különleges nomád szőnyegkészítő hagyomány Afganisztánban gyökerezik, és a nomád törzsek gazdag kulturális örökségét tükrözi. Manapság, Afganisztán, Herat városában található műhelyekben készülnek ezek a remekművek, amelyeket Herati Beluch szőnyegként is ismernek. Az nomád Kilim szőnyeg igazi mestermű, amelyet a helyi kézművesek és szőnyegszövők készítenek. Herat városa híres Afganisztánban a hagyományos kézi szőnyeg szövésről, aminek hosszú és gazdag történelme évszázadokra nyúlik vissza. Heratban az emberek ma is hűek maradtak a hagyományos szőnyegszövési technikához. Az időtlen szövési technikák és generációkon átöröklődött tudás találkozik a nomád kilim készítésénél. Az Afgán nomád Kilim szőnyeg jellegzetes tulajdonságai és díszítései lenyűgözőek. A geometriai vagy állati minták dominálnak bennük, amelyek a hagyományos afgán dizájnt és a nomád hagyományokat tükrözik. Az Afgán nomád Kilim szőnyeg tehát nem csak a szépségével ragadja meg a tekinteteket, hanem a gazdag kulturális örökséget is magában hordozza.

 

Fokozza falai hangulatát egy gyönyörű Nomád Kilim faliszőnyeggel

Ha szeretné fokozni otthona falainak hangulatát, akkor ez a csodálatos Nomád Kilim,  tökéletes mint faliszőnyeg. Az antik megjelenésű Nomád Kilim faliszőnyeg segítségével átalakíthatja nappalijának stílusát. Ez a sokoldalú műalkotás nemcsak padlóra terítve hagyományos szőnyegként funkcionál, hanem lenyűgöző faldekorációként is szolgálhat. A Nomád Kilim faliszőnyeg kézzel szőtt kincs, amely nomád mintákkal van díszítve, amelyek garantáltan elbűvölik a szemet. A geometrikus motívumok és a varázslatos állat minták mélyen hordozzák a kulturális örökség nyomait. A precíz kidolgozással készült Nomád Kilim faliszőnyeg igazi bizonyítéka a nomád kézművesek tehetségének. Bármelyik szoba központi elemévé válhat. Az időtlen szépsége és az elbűvölő eleganciája feldobja a lakótere hangulatát. Engedje, hogy a Nomád Kilim faliszőnyeg megtöltse nappalija falait melegséggel, stílussal és egy csipetnyi nomád vonzerővel. Ezen szőnyeg megjelenése maradandó benyomást fog tenni mindenkire, aki belép az Ön otthonába.

 

Nomád szőnyeg tisztítása

A Nomád Kilim szőnyeg tisztítása nem nehéz feladat. A kis foltokat könnyen eltávolíthatja, egy enyhén nedves ruhával vagy a gyapjú tisztítására alkalmas, kereskedelmi forgalomban kapható szőnyegtisztítóval. Ha azonban a szennyeződés erős, javasoljuk, hogy vegyen igénybe professzionális szőnyegtisztító cég szolgáltatását. A Nomád Kilim szőnyeg tisztítása a porszívó legalacsonyabb fokozatán szabad. A nomád Kilim szőnyeg nem tartja magában a port. Évszázados hagyomány, hogy a kilim szőnyeget felakasztják és portalanító pálcával ütögetik, de ez valójában nem ajánlott, mert kárt tehet a kilim szövésén. Még akkor is ügyeljen a molyokra, ha falra akasztja a nomád kilimet mint faliszőnyeg, mert kárt tehetnek benne. Súlyos bútorokat ne helyezzen a nomád kilim szőnyegre.

 

Ha szeretné otthonában megeleveníteni az Afgán nomád Kilim szőnyeg hangulatát és varázsát, rendelje meg bátran szőnyegáruházunktól. Ha mégsem az elképzelésének megfelelő, használja ki a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és az ingyenes visszaszállítás előnyét.

Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
100843