Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Kilim díszpárna 45x40 kézi szövésű Kelim párnahuzat

Kilim díszpárna 45x40 Kelim párnahuzat töltettel
Kilim díszpárna 45x40 Kelim párnahuzat töltettel
Kilim díszpárna 45x40 Kelim párnahuzat töltettel
Kilim díszpárna 45x40 Kelim párnahuzat töltettel
Kilim díszpárna 45x40 Kelim párnahuzat töltettel
Kilim díszpárna 45x40 Kelim párnahuzat töltettel

Tekintse meg ezt a kézi szövésű Kilim díszpárnát, amely tökéletes keveréke a hagyományos afgán szőnyegszövésnek és a stílusos lakberendezésnek. Ez a különleges kilim párnahuzat stílusos megjelenésével, gazdag színeivel és lenyűgöző mintáival életre kelt minden enteriőrt. A kézi szövésű párnahuzat eredeti afgán Kilim szőnyegből készült, mely tökéletesen harmonizál különböző bútorokkal és lakberendezési stílusokkal. Az élénk színek és egyedi minták izgalmas vizuális hatást keltenek, fokozva szobája hangulatát, legyen szó nappaliról vagy hálószobáról. Az afgán gyapjúból készült Kilim párnahuzatot könnyű tisztán tartani, így a karbantartása egyszerű. Továbbá, az anyag tartóssága biztosítja, hogy évekig élvezhesse a kilim díszpárna szépségét a bútorain. A kilim díszpárna színei és mintái sokáig élénkek maradnak, köszönhetően az alapos mosásnak, amit a szövés után végeznek el. Ez a gondos kezelés garantálja a párnahuzat hosszú élettartamát és eredeti szépségét. A színes Kilim díszpárnák széleskörű lehetőségeket kínálnak lakberendezési ötletekhez. Ha egyedi hangulatot szeretne teremteni szobájában, vagy meglévő bútorait kívánja feldobni, a színes kilim díszpárna minden esetben tökéletes választás. 

 

A párna ára tartalmazza a töltetet

Alakítsa át saját otthona megjelenését vagy lepje meg szeretteit ezzel a lenyűgöző kézi szövésű kilim díszpárnával!

Hosszúság (cm)
45
Szélesség (cm)
40
Négyzetméter (m²)
0,18
Cikkszám
parna391
Anyaga
Gyapjú/Pamut
Gyártás
Kézi szövésű
Származási hely
Pakisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
Eladva
Nem vásárolható!
Részletek

Kézzel szőtt Kilim párnahuzat

Az afgán Kilim felhasználásával készült párnahuzat tökéletesen illeszkedik a különféle bútorokhoz és lakberendezési stílusokhoz. Az élénk színek és minták lenyűgöző vizuális hatást keltenek, tovább fokozva a szoba hangulatát. A Kilim párnahuzat anyaga könnyen tisztítható, így a karbantartása egyszerű és praktikus. A prémium minőségű gyapjú anyag rendkívül tartós, így hosszú éveken át élvezheti a Kilim díszpárna szépségét. A párnahuzat Kilim részét a szövés után alaposan átmossák, így a színek és minták sokáig megőrzik élénkségüket. Ez biztosítja a kilim párnák hosszú élettartamát és eredeti szépségét. A színes Kilim díszpárnák számos lehetőséget kínálnak a lakberendezés terén. Ideálisak a nappaliba vagy a hálószobába, bármelyik bútorra elhelyezve. Legyen szó egyedi hangulat kialakításáról vagy meglévő bútorok kiegészítéséről, a színes Kilim díszpárna mindig tökéletes választásnak bizonyul.

 

 

Kilim díszpárna: Az afgán kézműves művészet

A Színes Kilim díszpárna kétségkívül az afgán művészet egyik ékköve. Ez a párna nem csupán egy egyszerű dekorációs elem, hanem egy valódi műalkotás, melyben ötvöződik az örökség, a kézművesség és a gazdag színpaletta. A Kilim díszpárna pamut hátlappal és kézzel szőtt gyapjú anyagból készül, melyeket Pakisztánban élő afgán mesterek készítenek. Ez a párnahuzat igazi történetmesélő, mely által bemutatkozik a hagyományok iránti tisztelet, a tartósság és az afgán művészet csodálatos világa. A Kilim díszpárna nem csupán szép, de lenyűgöző is, gazdag színeivel és összetett mintázatával. Az élénk színek, legyen az a mélyvörös, a türkiz vagy a meleg földszínek, gondosan lettek kiválasztva, hogy tükrözzék az afgán táj szépségét és a kultúrára jellemző témákat. A geometriai mintázatok és virágmotívumok egyaránt mélyebb jelentéssel bírnak, melyek az afgán nép történelmét és kulturális örökségét tükrözik, és betekintést engednek azok gazdag világába.

Kézzel készült díszpárna

A díszpárna elkészítése mögötti munkafolyamat lenyűgöző és aprólékos. A tapasztalt afgán szőnyegszövő mesterek generációról generációra örökítik tovább a hagyományos kézi szőttes technikákat, amelyeket a gyapjú Kilim párnák elkészítéséhez alkalmaznak. Minden egyes gyapjúfonalat a természetben megtalálható növényi festékekkel kezelnek. A kiemelkedő minőségű gyapjú használata garantálja, hogy a párnahuzatok tartósak és rugalmasak legyenek. A gyapjú természetes meleget biztosít, ezáltal a párnahuzatok nemcsak dekoratívak, hanem kényelmesek is. A Kilim párnahuzatok hátoldalán erős pamut anyagot alkalmaztak, hogy meghosszabbítsák azok élettartamát és biztosítsák a szerkezeti stabilitást. A pamut hátoldal továbbá könnyű tisztíthatóságot és karbantarthatóságot biztosít, így hosszú ideig megőrizhetik szépségüket és funkcionalitásukat.

Kilim párna különleges és egyedülálló ajándék

A kilim párna egyedülálló módon ötvözik a funkcionalitást és az esztétikumot, ezzel kínálva stílusos megoldást minden lakberendezési dilemmára. Ez a kézzel készített Kilim díszpárna nem csupán dekorációs elemek, hanem valódi művészeti alkotás is, amely mély történelmi és kulturális hátteret tükröz. Színes és mintás kivitelezésével nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem egyedülálló ajándékozási lehetőséget kínál minden korosztály és ízlés számára. A kilim, mely elsősorban a Közel-Keletről származik, egy lapos szövésű szövet, melyet hagyományosan kézi szövéssel készítenek. A kilim párnahuzat és díszpárna esetében a funkcionalitás találkozik az esztétikummal, így egyedülálló ajándékot biztosítva, mely éveken át örömöt szerezhet az ajándékozottnak. Minden egyes darab egyedi, tükrözve a szövő személyes érintettségét, kézügyességét és művészi látásmódját. Az egyik legnagyobb előnyük az, hogy minden kilim párna egyedi mintázattal rendelkezik, melyek a színek és formák változatos keverékéből állnak össze. Ez teszi tökéletes dísztárgyává minden otthonban, legyen szó modern vagy hagyományos belső téréről. Ráadásul a kilim párnahuzat könnyen cserélhetőek, így az otthon hangulata gyorsan frissíthető, anélkül hogy új párnákat kellene vásárolni. Emellett a kézzel szőtt kilim párna rendkívül tartós is. A hagyományos szövési technikák biztosítják, hogy a párna hosszú élettartammal bírjon, így az ajándékozott személy hosszú ideig élvezheti annak szépségét. Ez különösen fontos, ha gyakran használt tárgyakról van szó, mint amilyen a díszpárna. A kilim párna kínálata rendkívül széles, így lehetőség van arra, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző mintát és színsémát. Egyedi, kézzel készült ajándék mindig nagyobb értéket képvisel, mivel tükrözi az ajándékozó gondos választását és az ajándék személyre szabott voltát. A kilim párna ideális új lakásba vagy házba költöző barátainknak vagy családtagjainknak, hiszen segítenek meghitté és stílusossá tenni az új otthonukat. Emellett tökéletesek házavató partikra, esküvői ajándékoknak, születésnapokra vagy akár karácsonyra is. Legyen szó bármilyen alkalomról, a kilim párna mindig kiváló választásnak bizonyulnak, ha egyedi és stílusos ajándékot szeretnénk adni szeretteinknek.


Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
parna391