Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Nagyméretű szőnyegek

Nagyméretű szőnyeg kategóriánkban a keleti szőnyeg készítő országok különböző kínálatai közül válogathat. Nagyobb nappalikhoz, előterekhez, társalgókhoz vagy irodákhoz válogasson készletünkből!

Nagyméretű szőnyeg kínálatunk!

A nagy szőnyegek kategóriába különböző keleti szőnyeg stílusokat válogattunk össze, melyek mintázata, színezete eltérő, de abban minden szőnyeg megegyezik, hogy kiváló minőségűek, rendkívül ízlésesek, ellenállóak és ami a legfontosabb; kézi csomózással készültek, nagy odafigyeléssel, gondossággal. Strapabíró Afgán szőnyegek az igényes lakberendezés szerelmeseinek, mint például a Ziegler szőnyeg vagy Kargai szőnyeg nagyméretben. Gyönyörű perzsa szőnyeg kedvelőinek is van mit felfedeznie, ha nagy szőnyegre lenne szüksége. Kínáltunkban szerepel kézi szövésű szőnyeg két kategóriája is, a nagyméretű Kilim és a rongyszőnyeg.  A kézi szőnyegek mellett nagyméretű gépi szőnyegeket is találhat akrilból, amelyeket lakások mellett irodákba vagy szállodákba is ajánlunk. Akril gépi perzsa szőnyeg a minőség kedvelőinek. Ezeknek hasonló tulajdonságuk van, mint a gyapjú szőnyegeknek.  

Mielőtt nagyméretű szőnyeget vásárolna!

Természetesen lehetséges nagyméretű szőnyeg rendelése online is. De mivel a nagyméretű szőnyeg súlya nagy, (minimum 3kg/négyzetméter) ezért érdemes átgondolnia minden szempontból Az egyik legfontosabb dolog, amit javaslok, hogy először mérje le a helyet, ahova a szőnyeg kerülne, és vegye figyelembe az összes paramétert, mint például a terület nagyságát, a szoba színeit, a bútorok stílusát stb. A szőnyegnek passzolnia kell az egész helyiséghez. Kisebb szőnyeget könnyebb leteríteni a szobába, mint a nagyméretű szőnyegeket. Sokkal több bútort kell mozgatni és a szőnyeg súlya sem kevés. A következő lépés, hogy az online szőnyegáruház weboldalán böngéssze a nagyméretű szőnyegek kínálatát, és válassza ki a tetszőleges szőnyeget. Az online szőnyegáruházban általában több kép is található a termékről, amelyeket érdemes alaposan szemügyre vennie. Mindig igyekszünk a lehető legélethűbb fotót készíteni a szőnyegről. Ha úgy érzi, hogy a döntéshez több fotóra van szükség, ne habozzon kérni tőlünk további fotókat a nagyméretű szőnyegről különböző szögekből, hogy lássa, pontosan hogyan néz ki a szőnyeg. Európai országokból mindenképp érdemes vásárlás előtt több fotót kérnie tőlünk, hogy biztos legyen a szőnyeg színével. Magyarországi vásárlóinkat szívesen látjuk személyesen is a CarpetDepo Budapesti szőnyegáruház raktárába, hogy közelről is megtekintsék a szőnyeget. Amennyiben további információra van szüksége a termékkel kapcsolatban, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a CarpetDepo szőnyegáruház ügyfélszolgálatával, akik szívesen segítenek Önnek. Ha minden szempontot átgondolt és megbizonyosodott arról, hogy a kiválasztott szőnyeg tökéletesen passzol az adott térbe, akkor érdemes megrendelnie az online szőnyegáruháztól. A nagyméretű szőnyeget a Dachser szállítmányozó céggel fogjuk küldeni a nagy súly miatt.

Hogyan gondozzam a nagy szőnyeget?

A nagy szőnyegekre biztosan kerül bútor is. Arra figyeljünk, hogy olyan bútort ne helyezzünk a szőnyegre, amelyeknek vékony vagy éles talpa van főleg, ha nehéz a bútor, mivel az átszúrhatja a szőnyeget. A szőnyegeink tisztításához mindenképpen profi szőnyegtisztítót javaslunk annak ellenére, hogy tartósak, nem vesztik a színüket és nem fakulnak. Persze nem kell azonnal szőnyegtisztitóhoz küldeni a szőnyeget, csak nagyobb szennyeződések esetében. Sok szennyeződést magunk is megtisztíthatjuk. Az egyszerű szemcsés szennyeződések és por ellen tökéletes megoldást nyújt a porszívózás, így ez megoldható otthoni körülmények között.

Nagyméretű szőnyeg tökéletes választás nagyobb nappalikba és különleges előterekbe

A nagyméretű keleti szőnyeg impozáns megjelenést kölcsönöz a nappalinak. A hatalmas méretük miatt kitűnően alkalmasak akár a legnagyobb nappalikhoz is, de különleges előterekben is kiválóan megállják a helyüket a strapabírásuknak köszönhetően. A nagyméretű szőnyeg kézi csomózása és egyedi mintázatai különleges atmoszférát teremtenek, amelyek eleganciát és luxust sugallanak. A nagyméretű keleti szőnyeg kínálatunk minden darabja kézi csomózású. A készítésükhöz gyapjút használnak a varázslatos minták és a szép árnyalatok eléréséhez. A nagyméretű szőnyegek rendkívül tartósak és strapabíróak, hosszú időn át szép maradnak, ha megfelelő gondossággal kezelik őket. A nagyméretű keleti szőnyegnek lehetősége van arra, hogy a tér középpontjává válva tökéletes háttérként szolgáljanak a bútorok számára. A nagyméretű keleti szőnyeg mind egyedi darab.

Megtetszett az egyik nagyméretű szőnyeg? Adja le rendelését, és néhány napon belül már otthona éke lehet. A gyors szállítás, a valós raktárkészletünknek köszönhetően garantált!


29termék 129
Szűrés
Ár
 (Ft)
426 344 Ft - 7 727 228 Ft
Hosszúság (cm)
248 - 553
Szélesség (cm)
236 - 424