Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36-30/954-4962
Vagy küldjön e-mailt infocarpetdepo.hu

Nagyméretű szőnyeg

Nagyméretű szőnyeg kategóriánkban a keleti szőnyeg készítő országok különböző kínálatai közül válogathat. Nagyobb nappalikhoz, előterekhez, társalgókhoz vagy irodákhoz válogasson készletünkből!

Nagyméretű szőnyeg kínálatunk!

A nagy szőnyegek kategóriába különböző keleti szőnyeg stílusokat válogattunk össze, melyek mintázata, színezete eltérő, de abban minden szőnyeg megegyezik, hogy kiváló minőségűek, rendkívül ízlésesek, ellenállóak és ami a legfontosabb; kézi csomózással készültek, nagy odafigyeléssel, gondossággal. Strapabíró Afgán szőnyegek az igényes lakberendezés szerelmeseinek, mint például a Ziegler szőnyeg vagy Kargai szőnyeg nagyméretben. Gyönyörű perzsa szőnyeg kedvelőinek is van mit felfedeznie, ha nagy szőnyegre lenne szüksége. Kínáltunkban szerepel kézi szövésű szőnyeg két kategóriája is, a nagyméretű Kilim és a rongyszőnyeg.  A kézi szőnyegek mellett nagyméretű gépi szőnyegeket is találhat poliészterből, amelyeket lakások mellett irodákba vagy szállodákba is ajánlunk.  Akril perzsa szőnyeg a minőség kedvelőinek. Ezeknek hasonló tulajdonságuk van, mint a gyapjú szőnyegnek.  

Mielőtt nagyméretű gyapjú szőnyeget vásárolna!

Mivel a nagyméretű gyapjú szőnyegek súlya igen nagy, minimum 3kg/négyzetméter, ezért érdemes jól megfontolni a vásárlást. Kisebb szőnyeget könnyebb leteríteni a szobába, mint a nagyméretű szőnyegeket. Sokkal több bútort kell mozgatni és a szőnyeg súlya sem kevés. A szőnyegnek passzolnia kell az egész helyiséghez. Magyarországi vásárlóinknak érdemes személyesen is eljönni a Budapesti szőnyeg raktárunkban, hogy közelről is megtekintsék a szőnyeget. Mindig igyekszünk a lehető legélethűbb fotót készíteni a szőnyegről. Európai országokból érdemes vásárlás előtt több fotót kérnie tőlünk, hogy biztos legyen a szőnyeg színével.

Hogyan gondozzam a nagy szőnyeget?

A nagy szőnyegekre biztosan kerül bútor is. Arra figyeljünk, hogy olyan bútort ne helyezzünk a szőnyegre, amelyeknek vékony vagy éles talpa van főleg, ha nehéz a bútor, mivel az átszúrhatja a szőnyeget. A szőnyegeink tisztításához mindenképpen profi szőnyegtisztítót javaslunk annak ellenére, hogy tartósak, nem vesztik a színüket és nem fakulnak. Persze nem kell azonnal szőnyegtisztitóhoz küldeni a szőnyeget, csak nagyobb szennyeződések esetében. Sok szennyeződést magunk is megtisztíthatjuk. Az egyszerű szemcsés szennyeződések és por ellen tökéletes megoldást nyújt a porszívózás, így ez megoldható otthoni körülmények között.

Megtetszett az egyik szőnyeg? Adja le rendelését, és néhány napon belül már otthona éke lehet. A gyors szállítás a valós raktárkészletünknek köszönhetően garantált!


42termék 136
42termék 136
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
636 755 Ft - 5 381 784 Ft
Hosszúság (cm)
248 - 615
Szélesség (cm)
236 - 424
Anyaga
Gyártás