Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Nagyméretű szőnyegek

Nagyméretű szőnyeg kategóriánkban a keleti szőnyeg készítő országok különböző kínálatai közül válogathat. Nagyobb nappalikhoz, előterekhez, társalgókhoz vagy irodákhoz válogasson készletünkből!

Nagyméretű szőnyeg online vásárlása

Egy nagyméretű szőnyeg online vásárlása valóban nehéz feladat lehet. Fontos tudni, hogy a nagyméretű szőnyegek esetében számos tényezőt kell figyelembe venni a siker érdekében. Az egyik ilyen tényező a szőnyeg mintája és mérete, amelyek általában jól láthatóak a webáruházban, azonban a szín és az anyaga, valamint hogyan harmonizál a már meglévő bútorokkal és a szoba általános hangulatával, csak a szőnyeg tényleges kézhezvételekor értékelhető ki igazán. Ezen kívül, a nagyméretű szőnyeg súlya is jelentős kihívást jelenthet, hiszen akár 50-60 kilogrammot is nyomhat. Ez nemcsak a szállítást teszi bonyolultabbá, hanem a szőnyeg mozgatását és elhelyezését is. Ezért javasoljuk, hogy a vásárlók vegyék figyelembe a szállítási költségeket és a szállítási időt is, amikor döntést hoznak a vásárlásról. Amennyiben bizonytalan a választását illetően, szívesen küldünk több fotót vagy akár videót is a kiválasztott nagyméretű szőnyegről, hogy segítsünk Önnek jobb döntést hozni. Természetesen magyarországi vásárlóinkat bármikor szívesen látjuk szőnyeg raktárunkban, hogy személyesen is megtekintsék a nagyméretű szőnyegeket. Ez lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül tapasztalja meg a szőnyegek minőségét, anyagát és színeit, ami segít abban, hogy teljes biztonsággal hozhasson döntést. A nagyméretű szőnyegek szállítását egy megbízható és tapasztalt szállítmányozó cég, mint a Dachser, biztosítja, hogy a szőnyegek épségben és biztonságosan érkezzenek meg Önhöz. Választékunkban megtalálhatóak különféle stílusok, melyek különböző szövési technikákkal készülnek, mint a kézi csomózás vagy kézi szövés, ezáltal garantálva a minőséget és tartósságot. Érdemes figyelembe venni a szőnyeg anyagát is, mivel ez befolyásolja a tisztítás módját és gyakoriságát. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni a szőnyegek karbantartásáról és a garanciális feltételekről is. Cégünk minden nagyméretű szőnyegre kiterjedt garanciát vállal, amely magában foglalja az anyag- és gyártási hibákból eredő javításokat. Mindezek mellett, fontos megemlíteni, hogy egy nagyméretű szőnyeg vásárlása jelentős befektetés. így érdemes alaposan átgondolni a vásárlás minden aspektusát. A megfelelő szőnyeg kiválasztása nemcsak a tér akusztikáját javíthatja, hanem növelheti otthona kényelmét és melegségét. Ebben az esetben a nagyméretű szőnyeg nem csupán egy dekorációs elem, hanem egy befektetés is, amely éveken át képes szépíteni környezetét. Egy nagyméretű szőnyeg visszaküldése sokkal bonyolultabb, ezért fontos tisztában lenni a feltételekkel. Amennyiben további információra van szüksége a nagyméretű szőnyeggel kapcsolatban, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a CarpetDepo szőnyegáruház ügyfélszolgálatával.

Nagyméretű szőnyeg kínálatunk!

A nagy szőnyegek kategóriába különböző keleti szőnyeg stílusokat válogattunk össze, melyek mintázata, színezete eltérő, de abban minden szőnyeg megegyezik, hogy kiváló minőségűek, rendkívül ízlésesek, ellenállóak és ami a legfontosabb; kézi csomózással készültek, nagy odafigyeléssel, gondossággal. Strapabíró Afgán szőnyegek az igényes lakberendezés szerelmeseinek, mint például a Ziegler szőnyeg vagy Kargai szőnyeg nagyméretben. Gyönyörű perzsa szőnyeg kedvelőinek is van mit felfedeznie, ha nagy szőnyegre lenne szüksége. Kínáltunkban szerepel kézi szövésű szőnyeg két kategóriája is, a nagyméretű Kilim és a rongyszőnyeg.  A kézi szőnyegek mellett nagyméretű gépi szőnyegeket is találhat akrilból, amelyeket lakások mellett irodákba vagy szállodákba is ajánlunk. Akril gépi perzsa szőnyeg a minőség kedvelőinek. Ezeknek hasonló tulajdonságuk van, mint a gyapjú szőnyegeknek.  

Hogyan gondozzam a nagy szőnyeget?

A nagy szőnyegekre biztosan kerül bútor is. Arra figyeljünk, hogy olyan bútort ne helyezzünk a szőnyegre, amelyeknek vékony vagy éles talpa van főleg, ha nehéz a bútor, mivel az átszúrhatja a szőnyeget. A szőnyegeink tisztításához mindenképpen profi szőnyegtisztítót javaslunk annak ellenére, hogy tartósak, nem vesztik a színüket és nem fakulnak. Persze nem kell azonnal szőnyegtisztitóhoz küldeni a szőnyeget, csak nagyobb szennyeződések esetében. Sok szennyeződést magunk is megtisztíthatjuk. Az egyszerű szemcsés szennyeződések és por ellen tökéletes megoldást nyújt a porszívózás, így ez megoldható otthoni körülmények között.

Nagyméretű szőnyeg tökéletes választás nagyobb nappalikba és különleges előterekbe

A nagyméretű keleti szőnyeg impozáns megjelenést kölcsönöz a nappalinak. A hatalmas méretük miatt kitűnően alkalmasak akár a legnagyobb nappalikhoz is, de különleges előterekben is kiválóan megállják a helyüket a strapabírásuknak köszönhetően. A nagyméretű szőnyeg kézi csomózása és egyedi mintázatai különleges atmoszférát teremtenek, amelyek eleganciát és luxust sugallanak. A nagyméretű keleti szőnyeg kínálatunk minden darabja kézi csomózású. A készítésükhöz gyapjút használnak a varázslatos minták és a szép árnyalatok eléréséhez. A nagyméretű szőnyegek rendkívül tartósak és strapabíróak, hosszú időn át szép maradnak, ha megfelelő gondossággal kezelik őket. A nagyméretű keleti szőnyegnek lehetősége van arra, hogy a tér középpontjává válva tökéletes háttérként szolgáljanak a bútorok számára. A nagyméretű keleti szőnyeg mind egyedi darab.

Megtetszett Önnek az egyik nagyméretű szőnyeg? Adja le rendelését, és néhány napon belül már otthona éke lehet. A gyors szállítás, a valós raktárkészletünknek köszönhetően garantált!


28termék 128
Szűrés
Ár
 (Ft)
547 900 Ft - 7 727 228 Ft
Hosszúság (cm)
248 - 553
Szélesség (cm)
236 - 424