Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
391 014 Ft

Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg

Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg
Ziegler szőnyeg bézs-barna 146x201 kézi csomózású perzsa szőnyeg

Ha Ön a kézi csomózású perzsa szőnyegek rajongója, akkor bizonyára hallott már a Ziegler szőnyegről. A Ziegler szőnyeg az Afgán kézi csomózású nomád szőnyegek csúcsát jelenti, amely magával ragadó eleganciájával varázsolja el a vásárlók szívét. Igazi Brand a Keleti szőnyegek piacán. A Ziegler szőnyeg, szőnyeg raktárunk legnépszerűbb termékei közé tartozik, amelyek közül bármelyik tökéletes választás lehet az otthona díszítéséhez. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg népszerűségét a világos színek sokfélesége adja, amelyeket bizonyos fákból nyerik el. A Ziegler perzsa szőnyegek az elegancia és a tartósság szimbólumai. A Ziegler szőnyeg azon kézi csomózású szőnyegek egyike, amelyek a leginkább alkalmasak a forgalmasabb nappalikban való használatra. Ezek a szőnyegek rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak, így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú évekig fogják díszíteni otthonunkat. A Ziegler perzsa szőnyeg különlegessége, hogy egyedülállóan szép mintákkal és színekkel rendelkezik, amelyek mindenki figyelmét felkeltik. A szőnyeg elkészülte után négyszeres mosáson esik át, majd a napon szárítják. Mintája antik szőnyeg mintákból ered, gyakran világos árnyalatokkal. A Ziegler szőnyeg nagyon keresett, mivel bármilyen lakásba tökéletesen illeszkedik, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. A Ziegler futószőnyeg a legsötétebb folyósokat is beragyogja. A szőnyeg csomózott része 100% Ghazni gyapjúból készül. Afganisztán Ghazni városában széles legelők vannak, így az itt tenyésztett birkák kiváló minőségű gyapjúval rendelkeznek. A Ziegler kézi csomózású szőnyeg könnyen tisztítható és azonnal porszívózható. A szőnyeg padlófűtéses szobákba is helyezhető. A Ziegler szőnyeg képes elegáns hangulatot kölcsönözni otthonának, legyen az nappali, hálószoba vagy akár előszoba. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a szőnyeg mérete megfelelő a szoba méretéhez. A szőnyeg mintája és színe majd a helyszínen derül ki, hogy passzol-e a szánt helyiséghez. Ha mégsem elégedett a választásával, nem kell aggódnia, mert ingyenes visszaszállítást biztosítunk.

Rendeljen online, szőnyeg raktárunkból. Ha nem nyerte el a tetszését, akkor a CarpetDepo gondoskodik a visszaszállításról.

KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

  • Készítés: kézi csomózású
  • Csomósűrűség: kb. 180.000 csomó/m²
  • Származási hely: Afganisztán
  • Csomók anyaga: 100% gyapjú
  • Láncfonal anyaga: 100% pamut
  • Vastagság: kb. 8-9 mm
  • Súlya: 3 kg/m²
Hosszúság (cm)
201
Szélesség (cm)
146
Négyzetméter (m²)
2,9346
Cikkszám
79671
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
8-9 mm
Gyártás
Kézi csomózású
Származási hely
Afganisztán
Szállítási idő
1-2 munkanap
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
391 014 Ft
Részletek

Video a Ziegler szőnyegről

Ziegler szőnyeg ismertetése

A Ziegler szőnyeg nagyon népszerű, a színei különböző fákból lettek elnyerve. A Ziegler szőnyeg elkészülte után, négyszer mossák és napon szárítják. Mintájuk antik szőnyegeken alapul, és gyakran világos színűek. Nagyon keresett perzsa szőnyeg, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyenek azok minimalista vagy klasszikus berendezésűek. A Ziegler szőnyeg csomózott része 100 % Ghazni gyapjú. Könnyen kezelhetőek, és nem szöszösödnek. Sokan úgy vélik, hogy minél vastagabb a perzsa szőnyeg, annál jobb és tartósabb. A tartósság a csomózási technikától és a felhasznált anyag minőségétől függ. Legtöbbször a hosszú szálú szőnyeg kevésbé tartós, mivel a porszívó könnyen beszívja a csomószálakat. Eleganciát kölcsönöz akár mint nappali vagy hálószoba szőnyeg. Mivel strapabíró szőnyeg, teríthetjük étkező asztal alá is. Folyosókon több hosszúságú Ziegler futószőnyeg is megtalálható a raktári készletünkben.

Ziegler szőnyeg készítése

Ziegler szőnyeg tisztítása

A Ziegler szőnyeg kiváló választás minden otthonba. Strapabíró tulajdonságai mellett elegáns megjelenést biztosít a helyiségnek. Azonban néhány alapszabályt érdemes betartani a hosszú élettartam érdekében. Először is, kerüljük a nehéz és vékony lábú bútorokat a szőnyegen, mert ezek könnyen átszakíthatják azt.
Ziegler szőnyeg gondozása

Másodsorban, néha mozgassuk meg a szőnyeget, főként a melegebb hónapokban, hogy elkerüljük a molyok szaporodását a szőnyeg alatt. Amikor a szőnyeget takarítjuk, használjuk a porszívó legalacsonyabb fokozatát és mindig a szálak fekvésének irányában haladjunk. Ha szennyeződés éri a szőnyeget, próbáljuk azt száradás előtt egy enyhe nedves ronggyal eltávolítani. Erősebb szennyeződés esetén szőnyegtisztító hab használata ajánlott, de csak olyat válasszunk, amely kifejezetten gyapjú szőnyegek tisztítására alkalmas. Természetesen, a legjobb, ha a komolyabb tisztítási munkálatokat szakemberre bízzuk.

Videó a Keleti szőnyeg tisztításáról

 

Mit tegyek, ha nem illik a szőnyeg a szobámhoz?

Mindenkivel előfordult már, hogy rendelt egy terméket az internetről, és mikor megérkezett, csak akkor látszott, hogy nem passzol a szobához. Ne aggódjon ilyen esetben, a Carpetdepo azonnal gondoskodik az ingyenes visszaszállításról. Mielőtt megvásárolná a szőnyeget, javasoljuk, hogy ellenőrizze a szoba méretét, és bizonyosodjon meg arról, hogy a szőnyeg mérete megfelelő lesz. A szőnyeg mintázata és színe csak élőben látható igazán, és csak akkor lehet biztos benne, hogy illeszkedik-e a helyiséghez. Azonban, ha mégsem elégedett a választásával, akkor sem kell aggódnia, mert a CarpetDepo-nál lehetősége van az ingyenes visszaszállításra.

Ziegler szőnyeg a nappaliba

Reméljük, hogy a nálunk vásárolt Ziegler kézi csomózású gyapjú szőnyeggel elégedett lesz, és azt örömmel használja.

Adatok
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Cikkszám
79671