Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Szőnyegek 200x300 körüli méretben

Szőnyeget keres nappalijába 200x300 körüli méretben? Akkor tekintse meg kollekciónkat és válassza ki a megfelelő szőnyeget. Rendelje meg online, a Carpetdepo ingyenesen szállítja ki az Ön címére. Ha nem megfelelő a szőnyeg, gondoskodunk a visszaszállításról.

Szőnyeg 200x300 méretben különböző stílusú nappaliba

Ön 200x300 méretű szőnyeget szeretne vásárolni, de még számos kérdése merült fel a választás kapcsán? Szeretettel köszöntjük a CarpetDepo szőnyeg webáruház 200x300 méretű szőnyegeknek készült kategória oldalán. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk azon tisztelt látogatóinknak, akik már tisztában vannak a helyiség méreteivel, de még keresik a tökéletes mintát, színt és stílust, amely harmonizálna otthonuk atmoszférájával. Az egyik legfontosabb szempont a szőnyeg ára, anyaga és gyártási módja. Kategóriánkba találhat számos 200x300 szőnyeget olcsón, melynek anyaga poliészter és gyártása géppel történik Törökországban. Ezek kedvező áraikkal kiemelkednek kínálatunkból. Ezek a szőnyegek kiváló választások lehetnek, ha olcsó de könnyen tisztán tartható 200x300 szőnyeget keres. Kínálatunkban számos 200x300 méretű szőnyeg közül választhat, legyen szó modern vagy klasszikus stílusról. Rengeteg 200x300 méretű Kilim szőnyeget kínálunk, amelyek szintén elérhető árakon találhatja. Ha 200x300 Perzsa szőnyeget keres, ajánljuk figyelmében az akrilból készült perzsa szőnyegeket, amely több mint egy hagyományos gépi készítésü szőnyeg. Amelyeken a minőség találkozik az elérhető árakkal. Persze ha időtállóságót keresi exkluzivitással akkor ajánlom figyelmébe a 200x300 körüli méretű kézi csomózású keleti szőnyegeket, amelyek gyapjúból készültek. Ezek a szőnyegek nemcsak a minőséget és tartósságot képviselik, hanem egyfajta luxust is hoznak otthonába. Érdemes megvizsgálni, hogy milyen funkciót tölt be a 200x300 szőnyeg a nappaliban. Egy jól megválasztott szőnyeg nemcsak melegíti a nappalit, hanem jelentősen hozzájárul a helyiség hangulatának és stílusának megteremtéséhez.

Klasszikus és Modern szőnyeg 200x300 méretben

Engedje meg, hogy bemutassam a török 200x300 méretű gépi szőnyegeket, melyek kiválóan illeszkednek minden háztartásba, köszönhetően a gazdag design kínálatnak. Ezek a 200x300 szőnyegek Törökországból származnak, ami garancia a minőségi kivitelezésre és sokéves élettartamra. Törökország híres a szőnyeg gyárairól, amelyek generációkon átívelő szaktudáson működnek. Ezek a modern technológiával készült 200x300 szőnyegek tökéletes választások lehetnek a minimalista vagy klasszikus stílusú otthonok számára egyaránt. A 200x300 méretű szőnyeg ideális választás lehet nagyobb nappaliba, ahol a szőnyeg kiemelkedő eleme a szoba dekorációjának. Ezek a szőnyegek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, hanem funkcionalitásukkal is hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így éveken át megőrzik szépségüket. A 200x300 modern szőnyegek minimalista nappaliba harmonikusan illeszkednek az egyszerű mintáikkal. A klasszikus 200x300 méretű szőnyegek a hagyományos perzsa minták újraértelmezésével készülnek, amelyekkel eleganciát és melegséget visznek minden nappaliba. A klasszikus 200x300 szőnyegek gazdag színei és összetett perzsa mintái minden szemlélőt lenyűgöznek.

200x300 perzsa szőnyeg elérhető áron

Nagy örömmel ajánlom Önnek az egyik legkedveltebb darabunkat, a 200x300 méretű perzsa szőnyeget, amelyet kiváló minőségű akrilból készült. A szőnyeg designja és színvilága egyszerre hordozza a hagyományos perzsa kultúra gazdagságát és a modern enteriőr dizájn elvárásait. Ezek a 200x300 méretű szőnyegek Iránban készülnek, az eredeti perzsa szőnyegek finom mintáinak és gazdag színeinek élethű utánzata. A 200x300 méretű perzsa szőnyegek hagyományokra épít, miközben modern anyaghasználattal és gyártási technikákkal készül, hogy megfeleljen a minden pénztárca igényeinek. Az akril rendkívül tartós és gyapjúhoz hasonló megjelenést biztosít, miközben számos előnnyel rendelkezik a természetes gyapjúval szemben. Az akril ellenáll a napfény okozta kifakulásnak, könnyen tisztítható és emellett az akril anyagból készült szőnyegek, a molyok által okozott károsodásokkal szemben is ellenállóak, így hosszú élettartamot és tartósságot garantálva. A szőnyeg anyagának köszönhetően különösen kellemes érzés mezítláb lépkedni rajta. Az akrilszálak puhasága és melegsége minden lépéssel komfortérzetet nyújt, miközben a szőnyeg sűrűsége miatt jó hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal is bír.

200x300 kilim szőnyeg kézi szövéssel

Manapság a Kilim szőnyegek elismertségét nem kell külön hangsúlyozni, hiszen ezek Kilimek már régóta kedvelt díszei otthonainknak. Különösen igaz ez a 200x300 méretű Kilim szőnyegekre, amelyek játékos színeikkel képesek minden nappalit felvidítani és egyedi hangulatot teremteni. Ezek a Kilim szőnyegek nem csupán lakberendezési tárgyak, hanem valódi műalkotások, melyek kézi szövéssel készülnek 100% gyapjúból, garantálva ezzel a minőséget és az egyediséget. A 200x300 méretű Kilim szőnyegek származási helye Afganisztán. Az afgán kézművesek hagyományaikat generációról generációra adják tovább, így a 200x300 méretű Kilim szőnyegek mindegyike magában hordozza ezt a gazdag kulturális örökséget.

200x300 kézi csomózású keleti szőnyeg

A 200x300 körüli méretű keleti szőnyegek a lakberendezés felső kategóriáját képviselik. Az ilyen típusú szőnyegek kivételes minősége és lenyűgöző designja miatt emelkedik ki a szőnyeg piacon. Keleti szőnyegek esetében az ár valóban magasabb, azonban ez az ár nem csupán a fizikai terméket tükrözi, hanem az abba fektetett időt, szaktudást és kulturális örökséget is. A 200x300-as keleti szőnyegek nem egyszerűen használati tárgyak, hanem generációkon át örökíthető művészeti alkotások, amelyek több évtizeden, sőt évszázadon keresztül képesek fennmaradni. Egy 200x300 méretű keleti szőnyeg vásárlása befektetésnek is tekinthető, mivel az idő múlásával gyakran növekszik az értékük, különösen ha megfelelően gondozzák őket. A készítési folyamat rendkívül időigényes. Egy standard 200x300 méretű keleti szőnyeg elkészítése átlagosan 6 és 12 hónapot vesz igénybe, ami az alkotók elkötelezettségét és a művészet iránti szenvedélyüket tükrözi. A kézi csomózású keleti szőnyegek mindegyike egyedi; nincsenek két teljesen egyforma darab, hiszen minden szőnyeg egy külön történetet mesél el, egy külön világot teremt.

Mindegy, hogy olcsón keres 200x300 méretű szőnyeget vagy a luxus a cél, biztos lehet benne, hogy webáruházunkban a legjobb választékok közül válogathat. Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő 200x300 szőnyeget.


273termék 136
273termék 136
Szűrés
Ár
 (Ft)
36 500 Ft - 5 072 428 Ft
Hosszúság (cm)
187 - 323
Szélesség (cm)
145 - 247