Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36309544962
Vagy küldjön e-mailt: info[kukac]carpetdepo.hu 

Népszerű Szőnyegeink

Szőnyegáruház amely idén 30 éves lett

 

Nagy örömmel üdvözöljük Önt Budapesti szőnyegáruház és raktár weboldalán. Reméljük megtalálja az ízlésének megfelelő szőnyeget. Honlapunkon különböző nappali vagy hálószoba szőnyegek közül válogathat. Széles szőnyeg katalógussal rendelkezünk, akár kézi csomózású keleti szőnyeget vagy gépi készítésű szőnyeget szeretne, nálunk mindent megtalál. Ha kifejezetten Kilim miatt keresett fel minket, akkor is jó helyen jár. A kézi szövésű Afgán gyapjú Kilimet, amely antik hatást kölcsönöz a szobának, Chobi Kilim néven találja. Továbbá keresse a pamutból készült színes indiai Kilim szőnyeget. Minden költségvetéshez van szőnyegünk. Ha inkább olcsó szőnyeget keres és nem áldozna sok pénzt szőnyegre, akkor is megtalálja a megfelelő szőnyeget hálószobába vagy nappaliba de akár konyhába is. Ne feledkezzen meg a szőnyeg kiárusítás oldalunk kínálatáról, ahol leértékelt szőnyeget találhat igen nyomott áron. Ha keleti szőnyeget vásárol, az, egy életen keresztül elkíséri Önt. Ha inkább gépi perzsa szőnyeget szeretne és az ára is legyen viszonylag olcsó, akkor böngésszen a poliészterből készült gépi perzsa szőnyegek között. Ha Ön a Perzsa szőnyeg szerelmese, akkor ne hagyja ki a prémium akril gépi perzsa szőnyeget. Gyönyörű iráni minták, viszont elérhetőbb áron, mint egy kézi csomózású szőnyeg. Ha esetleg kíváncsi, hogy kik vagyunk mi, akiknek az élete a szőnyegkereskedés, itt olvashat bővebben rólunk! 

 

Bizonytalan a szőnyeg vásárlással?

 

Ne érezze kellemetlenül, ha megrendelt tőlünk egy szőnyeget és az mégsem tetszik vagy nem passzol a szobához. Jelezze nekünk, és intézzük a visszaszállítást. A visszaküldésről itt olvashat bővebben! Lakásfelújítást követően én is tudom (most már), hogy nem egyszerű a szőnyeg kiválasztása. Az én történetemet ITT olvashatja. Tudjuk, a széles kínálattal nem egyszerűsítjük meg a szőnyeg vásárlást, viszont érdemes megnéznie a szőnyeg akciókat is. Bátran tegye fel nekünk a kérdését. Mi a legjobb tudásunk szerint próbálunk arra választ adni. Ha elakad a rendelés közben vagy bizonytalan, hívjon minket az elérhetőségünkön, nagyon szívesen segítünk.

 

Biztonságos szőnyeg vásárlás

Manapság az online vásárlás, minden korosztályhoz eljutott. Nem csak a fiatalok, de az idősebb generáció is megtanulta ügyesen kezelni az online felületeket. Mindenki halad a korral. Bár, mi nagyon szeretjük, ha egy vásárló személyesen jön be hozzánk. Ilyenkor megtekintheti azokat a kuriózumnak számító szőnyegeinket is, amelyek nincsenek fent az online szőnyegáruház oldalán. Személyes vásárlás esetén hamarabb kialakul az eladó iránti bizalom. Láthatjuk, hogy valóban létezik a kereskedő és raktári árukészlete. Tisztában lehetünk a szőnyeg eredetében és az eladó tisztességes üzlet politikájával. Ez a jövőre nézve fontos, hisz a szőnyegnek van 1 éves garanciája, a vásárlónak pedig 30 napos visszaküldési lehetősége. Kitől kérjünk tanácsot, ha bármi történik a szőnyeggel? Viszont online vásárolni kényelmes, de mivel személytelen így bizalmatlan dolog. Főleg a nagyobb ősszegű szőnyeg vásárlás esetében. A CarpetDepo szőnyeg webáruház oldalán lehetőséget biztosítunk utánvételes vásárlásra is. Bankkártyás fizetési módunk, amely nem a mi oldalunkon történik, hanem átirányítja a vásárlót a bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, így a bankkártya adatai titkosítva maradnak. A bankkártya limitet meghaladó fizetést, banki utalással ajánljuk. Ez a fizetési mód az, ami leginkább bizalmat igényel. Nagy összeget utalok előre egy olyan cégnek, akit nem is ismerek. Abszolút érthető! 1993-ban alapított cégünknek és állandó raktári címünknek köszönhetően még a legbizonytalanabb online vásárlóban is bizalmat ébreszthetünk. Cégünk, a Bakhtar Kft ellen, még sosem volt adóhatosági vagy fogyasztóvédelmi eljárás.  „A tisztesség nem érdem, hanem kötelesség” I. Gy.

Mit érdemes tudni a Keleti Szőnyeg világáról?

A keleti szőnyegek ábrái, szimbólumai és motívumrendszere mögött egy távoli kultúra történelme és évezredes hagyományai rejtőznek. A CarpetDepo Szőnyegáruház ebből a misztikus világból nyújt ízelítőt. Kínálatunk az Afgán kézi csomózású szőnyegektől a Kilim szőnyegeken át a gépi készítésú perzsa szőnyegekig, a szőnyegek széles palettáját fogja át. Akár kiváló minőségű Ziegler szőnyeg, akár színtartó, kézi csomózású iráni perzsa szőnyeg mellett dönt, biztos lehet benne, hogy a vizuálisan lenyűgöző hatás mellett hosszú, távon díszítik majd az enteriőrt. A keleti szőnyegek mind kitartó és fáradhatatlan munkával készülnek. Amig egy gépi szőnyeg néhány perc leforgása alatt elkészül, addig a kézi csomózású keleti szőnyeg hónapok, sőt évek munkáját igényli. Van, hogy egy gyapjú szőnyeget két ember csomóz és még így sem készül el gyorsan. A kézi csomózású szőnyeg elkíséri Önt évtizedeken keresztül. Vannak keleti szőnyegeink, amelyek a kor előrehaladtával egyre értékesebbek, mint egy jó befektetés. Gondolok itt a selyem szőnyegekre vagy a finom gyapjúból készült sűrűcsomózású exkluzív szőnyegekre. Ha jól gondozza a kézi szőnyeget és vigyáz rá, akkor az Ön unokája egy antik szőnyeg tulajdonosa lehetne. Az antik szőnyeg értékesítése többszöröse az új szőnyegnek. Tévedés, hogy gyermekek csomózzák a szőnyeget. A szőnyeg csomózás szakértelmet és türelmet igényel. Egy selyem szőnyeget inkább egy finom női kéz képes csomózni, míg egy Ziegler gyapjú szőnyeget főleg férfikéz. Mivel a Ziegler szőnyeg színezéke fából van elnyerve, így bőven marad benne néhány szálka. Szőnyeg készítésnél a színeknek is nagy hagyománya van. Bizonyos színeket csak egy család tud előállítani és tőlük lehet megvásárolni. Nincs tökéletes kézzel csomózott szőnyeg, mert tökéletes, csak is Isten lehet. Ezeket ember alkotja. De törekszünk a tökéletességre. Tehát a szőnyeg készítés minden mozzanatát szakértök ellenőrzik, hogy az Ön által vásárolt keleti szőnyeg strapabíró és gyönyörű legyen. Ha szeretné megtudni, hogyan ismerhető fel a kézi csomózású szőnyeg, akkor olvassa el cikkünket. A Keleti szőnyeg gondozásáról és garanciájáról mindent megtudhat az írásunkban. Kellemes böngészést kívánunk a CarpetDepo szőnyegáruház kézi csomózású szőnyeg kínálatán.

Mit érdemes tudni a Kilim szőnyegről?

A Kilim egy vékony szőnyeg, amely szövéssel készül. A szövési technikája évszázadokra nyúlik vissza. Kilim szőnyeget a nomádok készítették elsősorban sátraik szigetelésére használták, mint faliszőnyeg. Később vándorlásaik során, a városban élők felvásárolták a nomádoktól otthonaik díszítésére. Idővel a Kilim hatalmas népszerűségnek tett szert. A mai napig is a régi nomád szövési technikával készül a Kilim. A CarpetDepo szőnyegáruház kínálatában főleg Afgán nomád Kilim szőnyeget találhat. A szőnyegpiacon az egyik legismertebb Kilim típus az Afgán Chobi Kilim szőnyeg. Az Afgán Kilim 100%-ban gyapjúból készült és kézi szövéssel. Az Afgán Kilim az elérhető ára mellett a világos színeivel hódít. Tartóssága és strapabírása kiváló. Az Afgán Kilim tökéletes díszitő elem a falra, mint faliszőnyeg. Gyönyörű díszpárna és párnahuzat készül az Afgán Kilim szőnyegből, amelyet szintén megtalálhat a CarpetDepo szőnyegáruház weboldalán. Ne csodálkozzon, ha néhol „Kilim”-nek és néhol „Kelim”-nek írják. Mind a két megnevezés ugyanazt a szövött szőnyeget jelöli, csak ország és nyelvjárás szerint változik.

Mit érdemes tudni a Gépi Szőnyeg készítéséről?

A gépi készítésű szőnyegeinket, két típusra sorolhatjuk. Az első, a hagyományos poliészter gépi szőnyeg, amelyek Törökországban készülnek. Modern vagy klasszikus mintával egyaránt kapható. A poliészterből készült gépi szőnyeg nagyszerű választás azoknak, akik szeretik az elegáns, de kedvező árú szőnyeget. A másik, az akrilból készült magas minőségű perzsa gépi szőnyeg egyenesen Iránból. Az ismert iráni minták gépi készítésű változata, amely igazi minőséget képvisel. Az akril perzsa szőnyeg erős és tartós, de ugyanakkor puha és kellemes tapintású, amelyen kellemes mezítláb lépkedni. Az eredeti iráni minták, az anyag minősége és a magas csomószám miatt ez a gépi perzsa szőnyeg gyakran magasabb áron van, de évekig csodálatos kiegészítői lehet a nappalinknak vagy hálószobánknak. A hagyományos gépi szőnyeg, modern és klasszikus mintával, amely kedvező áron kapható. Míg az anyag minősége és a magas csomószáma miatt az akrilból készült iráni perzsa szőnyeg elegáns és egyedi. Mindkét fajta gépi szőnyeg kiválóan illik minden stílusú nappalihoz vagy akár hálószobához.

"A CarpetDepo számára kiemelt fontosságú az emberi jogok előtérbe helyezése, ezáltal szigorúan kerüljük azokat a családokat, gyártókat (Afganisztánban, Pakisztánban, Indiában, Iránban, Törökországban) melyek a gyermekeket az oktatás helyett munkára kényszerítik. Erőfeszítéseinkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy egy igazságosabb és fenntarthatóbb jövőt teremtsünk, ahol minden gyermeknek lehetősége van arra, hogy kiaknázza a tanulás adta lehetőségeket, távol a kizsákmányolástól. Számunkra alapvetően fontos ez az etikai megközelítés, és elkötelezetten törekszünk arra, hogy gyártási folyamataink során fenntartható módszereket alkalmazzunk. Meggyőződésünk, hogy minden gyermeknek alapvető joga van a tanuláshoz és az egészséges fejlődéshez, így határozottan ellen állunk az ilyen jellegű gyakorlatoknak és szokásoknak."

Különleges hangulatot varázsolna otthonába?
Nézzen körül szőnyeg webáruházunkban! 
Keresse ki az igényeinek megfelelő szőnyeget, és öltöztesse lakhelyét a Kelet színeibe!

A CarpetDepo Szőnyegáruház oldalán Ön KOCKÁZATMENTESEN VÁSÁROLHAT!

Mivel minden szőnyeg ráktáron van, így garantálni tudjuk a gyors szállítást. Önnek 30 napja van eldönteni, hogy a szőnyeg passzol-e a szobához vagy sem. Ha úgy döntene, hogy visszaküldené, jelezze nekünk. A CarpetDepo Szőnyegáruház gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes.

Ha kíváncsi az írásainkra, akkor a BLOG oldalunkon olvashat